Horoscopul banilor în săptămâna 8-14 august. Previziuni!

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Leu(22 iulie - 22 august)

Toate câştigurile pe care le vei avea în această perioadă se vor duce la fel de repede cum au şi venit.

Te laşi dusă de val şi vei cădea în capcana micilor plăceri. Nu e rău dacă acest lucru nu devine o obişnuinţă, însă chiar şi aşa ai face bine să fii mai prudentă şi să te mai gândeşti şi la cei din jurul tău!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să nu te bazezi pe promisiunile nimănui, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani.

Unele persoane din jurul tău pot părea că îţi vor binele, însă nu îşi doresc de fapt decât să se folosească de tine şi să profite de pe urma ta. Vei fi dezamăgita în special de un coleg cu care împărtăşeai mai mult decât subiecte profesionale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Banii nu sunt o problemă pentru tine, însă asta nu înseamnă că nu îţi doreşti mai mult.

Cel mai probabil vei fi tentată să te implici în mai multe activităţi promiţătoare, dar nu iei în calcul faptul că nu vei mai avea timp de nimic altceva. Regretele de după ar putea să fie inutile!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta poate fi una norocoasă pentru tine, însă trebuie să fii atentă la ocaziile care ţi se oferă.

O propunere de afaceri tentantă te poate ţine în tensiune pe parcursul mai multor zile, dar decizia pe care o vei lua va fi cu siguranţă cea corectă! În weekend, nu da bani cu împrumut indiferent de cine îţi cere, ai alte priorităţi acum!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Unele evenimente imprevizibile îţi pot da planurile peste cap, mai ales pe cele care presupun cheltuieli mai mari.

Dacă ţi-ai planificat o vacanţă, e posibil să fii nevoită să o anulezi pentur că trebuie să îţi foloseşti economiile în alt scop. Dacă o persoană dragă depinde de tine, nu ezita să îi oferi o mână de ajutor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere financiar.

Afacerile în care eşti implicată sau jobul pe care îl ai se duc pe apa sâmbetei fără să poţi face nimic. Chiar dacă e o situaţie deprimantă, nu trebuie să stai nemişcată privind cum cariera ta se duce de râpă, ci să faci o schimbare în viaţa ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă îţi făcusei planuri să îţi achiziţionezi o casă sau o maşină, săptămâna aceasta nu este cea mai bună perioadă.

Astrele îţi recomandă amânarea lor până ce situaţia ta de la locul de muncă se va mai linişti. Nu risca să îţi investeşti toţi banii pe care i-ai economisit fără să ai o stabilitate financiară!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă eşti tentată să pleci în tot felul de călătorii costisitoare, nu acum este momentul cel mai bun!

E cazul să fii responsabilă şi să mai priveşti din când în când şi spre viitor, nu să te bucuri doar de plăcerile de moment. Te poţi detensiona şi altfel, nu doar cheltuind bani şi investind în lucruri de care nu ai nevoie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se vor produce modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă spre sfârşitul ei se întrevede o urmă de speranţă.

O idee de afacere sau o colaborare neaşteptată îţi poate schimba viaţa în mai bine în cel mai scurt timp. Trebuie doar să dai dovadă de curaj şi să nu îţi fie teamă de schimbare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Banii ar trebui să fie în atenţia ta în aceste zile, altfel ai putea avea unele probleme din cauza restanţelor.

O vacanţă sau un eveniment neprevăzut ţi-a golit buzunarele, însă din fericire mai ai rezerve pe zile negre. Fii mai responsabilă şi nu îţi pune baza în alţii chiar dacă au promis că se ocupă de treburile tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu o duci rău pe acest plan, însă va trebui să fii prudentă şi să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta.

Nu este o idee bună să îţi cheltui toate economiile pe o simplă vacanţă, ca mai apoi să te abţii de la toate şi să duci o viaţă plină de restricţii până îţi revii. Cu cât eşti mai echilibrată, cu atât vei sta mai liniştită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu se anunţă modificări ale situaţiei tale financiare în această perioadă, însă te implici în tot mai multe proiecte din dorinţa de a deveni cât mai bogată.

Este foarte important să ştii unde să te opreşti, mai ales dacă ai ajuns la un nivel care îţi permite să trăieşti mai bine decât mulţi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod