Horoscopul banilor în săptămâna 7-13 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu ar strica să îţi organizezi mai bine banii în această săptămână, mai ales dacă nu excelezi la acest capitol.

Indiferent de cât de tentată ai fi să achiziţionezi diverse lucruri, încearcă să respecţi cu sfinţenie lista de cumpărături. Şi, cel mai important lucru, caută reducerile de peste tot!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână ai putea câştiga bani în plus, însă colegii ar putea să te saboteze.

Ce-i drept, e posibil ca şi tu să le fi făcut acelaşi lucru în trecut, drept urmare acum primeşti ceea ce meriţi. Din fericire pentru tine, nu întâmpini probleme financiare, aşadar nu vei face un tărăboi din asta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu o duci deloc rău cu banii în aceste zile, pentru că se anunţă câştiguri consistente pentru tine.

E posibil să primeşti o mărire de salariu sau chiar o moştenire, în cel mai fericit caz. Indiferent de situaţie, cert e că vei da de băut şi, spre deosebire de alte dăţi, nu vei regreta. Să înceapă distracţia!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nimic nu merge aşa cum ţi-ai dori în această săptămână, dar ai totuşi ambiţia de a continua ce ţi-ai propus.

Este foarte important să nu renunţi la idealurile tale, mai ales că în viitor se anunţă veşti bune pentru tine. Dacă simţi uneori că ar trebui să renunţi, nu o face şi ascultă-i pe cei din jurul tău care te încurajează!

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu vrei să ieşi mereu în evidenţă, dar săptămâna aceasta nu îţi va reuşi în sensul bun.

Cel mai probabil vei pierde o sumă importantă de bani din cauza neglijenţei sau a faptului că vrei să îi impresionezi pe cei din jur. Din nefericire pentru tine, efectul va fi total opus faţă de cel dorit. Nu te juca cu situaţia ta financiară în acest moment, pentru că e şubredă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai prea bine cu banii, însă datorită ajutorului pe care îl primeşti constant de la persoanele dragi, duci o viaţă chiar decentă.

Nu uita ca din când în când să le mulţumeşti pentru tot ce fac pentru tine, dar în special, nu uita să fii tu mulţumită tu cu ceea ce ai.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti din ce în ce mai mândră de situaţia ta financiară din ultima perioadă.

Cel mai probabil este vorba de o mărire de salariu sau o avansare care îţi dă mult mai multă încredere în propriile forţe. Atitudinea ta e schimbată şi reuşeşti să-ţi creezi o imagine mai bună în mediul profesional.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Totul merge conform planului pentru tine în ceea ce priveşte banii.

În această săptămână, un proiect în care eşti implicată va cunoaşte primele rezultate pozitive, iar de roadele muncii tale nu te vei bucura decât tu. Cel mai probabil, în decursul acestor zile, banii ţi se vor dubla!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ai motive să te plângi de bani, şi totuşi o faci.

Spre dezamăgirea oamenilor care nu se bucură de situaţia ta, tu continui să fii nemulţumită cu toate că duci un trai decent. Chiar şi persoanele apropiate te sfătuiesc să nu te mai victimizezi atât, însă le ignori complet. Nu uita că nemulţumitului i se ia darul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu o duci rău cu banii, dar ai tendinţa de a fi totuşi prea cheltuitoare.

Eşti tentată să dai curs oricărei invitaţii care ţi se face, cu toate că nu mereu ai dispoziţia de a participa. Este foarte important să înveţi să spui nu. Un refuz elegant şi de bun simţ nu va jigni pe nimeni şi nici nu îţi va strica relaţiile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situaţia ta financiară este prioritară pentru tine în aceste zile.

Nu îţi stă capul decât la cum să faci mai mulţi bani şi în ce proiecte sau afaceri noi să te mai implici. Eşti o fire activă şi îţi place să ai mereu câte ceva de făcut, însă trebuie să fii şi practică. Mergi pe mâna unui specialist care îţi oferă sfaturi utile.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te bucuri de o situaţie financiară prea bună în această săptămână, cu toate că ai câştigat mai mult în ultima perioadă.

Faptul că ai cheltuit banii fără să gândeşti te aduce în aceste zile într-o situaţie incomodă. E posibil ca cineva să aibă nevoie de ajutorul tău şi să nu i-l poţi oferi, iar atunci vei regreta destul de mult alegerile făcute!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod