Horoscopul banilor în săptămâna 6-12 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei începe această săptămână cu o cheltuială neprevăzută, însă din fericire ai făcut ceva economii în ultima perioadă şi te vei descurca cu toate.

Dat fiind faptul că ai început să strângi bani pentru o ajuta pe cineva din familie, bunătatea îţi va fi răsplătită cu vărf şi îndesat în viitor. Cu toate că nu aştepţi nimic în schimb, există o justiţie divină care are grijă de toţi cei de pe Pământ.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E rost de investiţii majore în această săptămână, semn că situaţia ta financiară este una bună.

Chiar dacă după achiziţiile cu pricina vei rămâne cu cardurile goale, vei simţi că ai muncit cu un scop şi vei fi mândră de realizările tale. Nimic nu îţi stă în cale atunci când îţi propui ceva, cu toate că pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti e nevoie de multe eforturi şi multe compromisuri.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În acest început de săptămână te vei remarca la locul de muncă sau la un examen pe care trebuie să îl susţii.

Eşti foarte bine pregătită în ceea ce priveşte domeniul ales, de aceea nimeni nu te poate face să dai înapoi. Ştii ce vrei de la viaţă şi mai presus de orice, ştii ce eşti dispusă să faci şi ce nu pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Fermitatea de care dai dovadă te face extrem de atrăgătoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o şansă bună de a încerca să câştigi mai mulţi bani în aceste zile, pentru că astrele sunt de partea ta.

Îţi poţi suplimenta veniturile investind într-o pasiune de-a ta sau încercând să te reorientezi profesional. Nu strică niciodată să ştii cât mai multe lucruri şi să fii pregătită în cât mai multe domenii de activitate. Ai toată susţinerea celor dragi, iar lucrurile sunt mult mai simple astfel.

Leu(22 iulie - 22 august)

Aroganţa de care dai dovadă în primele zile ale acestei săptămâni îţi pun pe fugă colegii sau partenerii de afaceri.

Dacă continui să îi tratezi de sus pe cei din jurul tău nu mai există nicio şansă de salvare pentru tine în ceea ce priveşte cariera pentru care te-ai zbătut atât până acum. Toate eforturile tale se pot duce pe apa sâmbete cu doar câteva gesturi nepotrivite, dar va fi o lecţie de viaţă pentru tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începi să cheltui bani încă din prima zi a acestei săptămâni şi nu pare să te linişteşti nici măcar la finalul ei.

Din fericire, ai destui bani pe mână acum, dar ritmul în care ai intrat nu le garantează constanţa. Încearcă să fii mai calculată în ceea ce priveşte lista de cumpărături şi să nu te laşi tentată de toate nimicurile pe care apoi o să regreţi că le-ai achiziţionat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână vei fi destul de profitoare, iar unele persoane din jurul tău care te cunosc destul de bine încep să se prindă de asta.

Intenţiile tale nu sunt deloc bune, mai ales dacă alegi să te mulţumeşti cu o miză atât de mică. Faptul că te umileşti şi te bucuri că obţii gratis lucruri banale te face să scazi în ochii celor din jur.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu este exclus ca în această săptămână să primeşti o mărire de salariu.

Nativele care nu au încă un loc de muncă primesc şi ele veşti bune în ceea ce priveşte banii, şi anume se anunţă o moştenire sau un cadou substanţial de la o rudă îndepărtată. Indiferent de statusul persoanelor născute sub acest semn zodiacal, cert este că situaţia lor financiară va exploda în sensul bun şi pe neaşteptate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta împarte persoanele născute în acest semn zodiacal în două categorii.

Una este cea din care fac parte nativele care au nevoie de o pauză pentru a-şi reîncărca bateriile, iar cealaltă cu cele care nu se pot opri din evoluţie şi din aprofundare. Cu toate acestea, indiferent unde te situezi, cert este că situaţia ta financiară este una foarte bună care îţi permite să mergi în orice vacanţă vrei sau să urmezi cel mai bun curs de pe piaţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o săptămână bună pentru afaceri, în special pentru acele native care au ceva economii puse deoparte.

Şi chiar dacă nu există bani pentru un start corespunzător, ele vor primi ajutor şi susţinere financiară de la rude ori prieteni. Profită de conjunctură şi de şansele care ţi se oferă, chiar dacă pentru asta e nevoie să faci compromisuri la care până acum nici nu voiai să te gândeşti.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ca să câştigi mai mulţi bani în viitorul apropiat, trebuie să încerci să îţi formezi o echipă invincibilă.

Dacă alegi persoane cu aceleaşi principii de viaţă ca şi tine, proiectele tale nu au cum să dea greş. Începe prin a te înconjura de oameni muncitori şi ambiţioşi, iar apoi selecţia va fi naturală. Postul de lider ţi se potriveşte de excepţie, aşa că profită de beneficiile pe care ţi le oferă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei fi nevoită să lucrezi destul de mult în această săptămână, însă apoi vei avea tot timpul din lume să te relaxezi şi să culegi roadele muncii tale.

Chiar dacă anumite sarcini pe care le primeşti vor fi adevărate provocări pentru tine, vei reuşi să ieşi în evidenţă datorită aptitudinii tale de a privi lucrurile în ansamblu. Cu banii nu stai deloc rău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod