Horoscopul banilor în săptămâna 5-11 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încă de la începutul acestei săptămâni vei avea noroc la bani.

Şansele care ţi se oferă nu pot fi ignorate, cu toate că nici situaţia în care te afli acum nu e rea deloc. Cel mai probabil vei primi o ofertă de muncă irezistibilă căreia nu îi vei putea spune nu. Vestea bună e că nu trebuie să faci tu nimic în acest sens, căci alţii vor veni la tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă mici îmbunătăţiri ale situaţiei tale financiare în această săptămână.

Cu toate că nu mai sperai, începând de luni vei primi rând pe rând bonusuri care să te stimuleze profesional. E necesar să munceşti cu aceeaşi dăruire ca şi până acum şi să nu le dai şefilor senzaţia că vrei doar să treacă timpul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru noi începuturi, mai ales în ceea ce priveşte cariera ta.

Aici se pot număra un nou loc de muncă, o reorientare profesională sau începutul unui curs cu totul inedit. E necesar să vrei să schimbi ceva în viaţa ta dacă simţi că ai început să te plafonezi. Dacă acţionezi şi după cum îţi dictează inima, atunci pasiunile tale pot produce şi bani cândva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei avea multe cheltuieli neaşteptate, însă nimic nu poate fi evitat din păcate.

Banii se vor duce pe lucruri care trebuie făcute şi nu depinde chiar totul de tine. Dacă cineva aflat în nevoie îţi cere cu împrumut o sumă de bani, iar situaţia ta este una extrem de bună, atunci fă-o fără să îi mai ceri nimic înapoi. Faptele bune vor fi răsplătite.

Leu(22 iulie - 22 august)

Începi săptămâna în forţă şi dai randament mai mult decât sperai.

În aceste zile vei termina ceva început de multă vreme sau vei soluţiona o problemă pe care nu o poate descurca nimeni. Cert este că vei fi apreciată de superiorii tăi şi, cine ştie, cât de curând ar putea să te aştepte o avansare. Continuă tot aşa!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ţi s-a luat de situaţia în care te afli, iar săptămâna aceasta decizi că trebuie să schimbi ceva în viaţa ta.

Foloseşte cu cap timpul tău liber şi fructifică-l astfel încât să poţi câştiga suplimentar nişte bani. Mai mult decât atât, o ocupaţie îmbinată cu pasiune îţi poate oferi mai multă fericire şi încredere în propriile forţe.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Schimbările profesionale prin care ai trecut recent te-au bulversat puţin, dar în această săptămână poţi spune că ai început să te obişnuieşti.

Deşi îţi era teamă de schimbare, acum realizezi că a fost cea mai bună variantă. Dacă cineva te-a sfătuit pentru alegerile făcute, acum e momentul să îi fii recunoscătoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele îţi recomandă mai multă prudenţă în ceea ce priveşte gestionarea banilor.

Deşi nu duci lipsă de ei, trebuie să înveţi să fii chibzuită şi să nu îi arunci pe lucruri sau activităţi inutile. Va veni o vreme când vei avea nevoie de ei, aşa că o rezervă de economii nu strică. Mai mult decât atât, nu lăsa încrederea în tine să te facă arogantă la locul de muncă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu se anunţă schimbări pe plan profesional, însă pe cel financiar ar putea să se producă câteva goluri.

Ce-i drept, aceste cheltuieli vor ţine de deciziile şi dorinţele tale, însă tot le vei resimţi cumva în viitorul apropiat. Vei cheltui mult pe distracţie şi pe moment nu vei avea niciun regret. Eşti decisă să îţi trăieşti viaţa!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E foarte important ca în aceste zile să ţii atent evidenţa banilor.

Sunt multe cheltuieli şi e posibil ca din neatenţie să îţi scape mici erori pe ici pe colo. Dacă îţi notezi totul, vei ştii când e cazul să te opreşti. Iar dacă eşti genul de persoană care investeşte mult în imagine, atunci astrele te sfătuiesc să iei o pauză de la plimbările prin mall.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă eşti mai hotărâtă decât oricând să îţi încerci norocul în faţa şefilor, evită pe cât posibil să dialoghezi cu aceştia la începutul săptămânii.

Conjunctura astrală nu este una favorabilă pentru tine, ba chiar ţi-ar putea crea mai multe greutăţi. Dacă e vorba de o mărire de salariu sau pretenţii cu privire la confortul tău de la serviciu, atunci fă-ţi un discurs sensibil şi spune-l când prinzi un moment bun, nu oricând!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Lucrurile nu merg conform planului în ceea ce priveşte cariera şi banii în această săptămână.

O ceartă cu un coleg sau cu un partener de afaceri poate arunca totul în aer. Dacă miza este destul de mare, propune-ţi să fii mai diplomată şi să tolerezi mai multe până când te vei vedea cu banii în buzunar. Situaţia nu este una gravă, însă trebuie gestionată cu grijă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod