Horoscopul banilor în săptămâna 5-11 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Nu o duci deloc rău cu banii în aceste zile, pentru că se anunţă câştiguri consistente pentru tine. E posibil să primeşti o mărire de salariu sau chiar o moştenire, în cel mai fericit caz. Indiferent de situaţie, cert e că vei da de băut şi, spre deosebire de alte dăţi, nu vei regreta. Să înceapă distracţia!

Taur

Nu te bucuri de o situaţie financiară prea bună în această săptămână, cu toate că ai câştigat mai mult în ultima perioadă. Faptul că ai cheltuit banii fără să gândeşti te aduce în aceste zile într-o situaţie incomodă. E posibil ca cineva să aibă nevoie de ajutorul tău şi să nu i-l poţi oferi, iar atunci vei regreta destul de mult alegerile făcute!

Gemeni

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă, de aceea fii deschisă la propunerile care ţi se fac. Chiar dacă cel mai bine lucrezi de una singură, sau cel puţin aşa ţi se pare, acum e momentul să ieşi din zona de confort şi să încerci ceva nou. Vei fi surprinsă să descoperi cât de mult randament poţi da şi muncind alături de alţi oameni. 

Rac

Încearcă să nu te gândeşti doar la bani, la fel de importantă e şi poziţia ta profesională. Luptă mai mult pentru o avansare la locul de muncă, decât pentru un bonus sau o mărire de salariu nesimnificativă. Şi cel mai important lucru este să nu disperi sau să fii nerăbdătoare, e nevoie de timp pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Lucrurile bune nu se obţin aşa uşor!

Leu

Nu vor avea loc schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, dar asta te nemulţumeşte. Nu o duci nici rău cu banii, dar nici bine, şi deşi ştii că poţi mai mult, nu iei nicio măsură. Dacă stai şi te plângi nu faci altceva decât să acumulezi frustrări şi, uneori, poţi fi chiar enervantă pentru cei din jurul tău. Încearcă să ieşi din zona ta de confort şi să nu îţi fie frică de schimbare. 

Fecioară

Nu spune nu unei schimbări profesionale în această săptămână, mai ales dacă ţi se fac unele propuneri tentante. Cu toate că îţi place locul tău de muncă actual, nu pierde şansa de a avansa şi de a te muta dacă beneficiile sunt mai mari în altă parte. Axează-te pe viitor acum mai mult decât oricând şi pune-ţi întrebarea unde te vezi peste cinci ani? Răspunsul te va convinge!

Balanță

Nu o duci rău cu banii, dar ar trebui să ai mai multă grijă atunci când vine vorba de cheltuieli. Fii prudentă şi ţine-ţi bugetul la adăpost, nu se ştie niciodată când vei avea nevoie de o rezervă. E bine să ai mereu bani puşi deoparte pentru situaţii imprevizibile şi nu e necesar să te gândeşti doar la evenimente neplăcute. 

Scorpion

Nu o duci rău cu banii, de aceea în această săptămână eşti pusă pe făcut planuri de vacanţă pentru viitorul apropiat. Se anunţă o perioadă bună pentru tine în ceea ce priveşte relaxarea şi distracţia, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre satisfacţia cu privire la locul actual de muncă. Pe cât este de permisiv, pe atât este de nesatisfăcător în ceea ce priveşte posibilitatea de avansare. 

Săgetător

Zilele acestea vei auzi tot felul de reproşuri la adresa ta din pricina banilor. Cei dragi consideră că nu faci deloc economii şi cheltui fără măsură. E important să le dai crezare de această dată şi să iei în considerare sfaturile lor înainte de a ajunge lefteră. Chiar dacă jobul tău este unul stabil, nu întinde coarda!

Capricorn

Faptul că în ultima perioadă ai câştigat mai mult la locul de muncă te face să fii mai arogantă. Nu ai niciun motiv să îi priveşti pe alţii cu superioritate sau să îi tratezi ca şi cum ai avea mai multe drepturi decât ei. Nimeni nu trebuie să plece capul în faţa ta doar pentru că ai mai mulţi bani în portofel. Ai grijă la atitudine sau altfel vei avea de pierdut!

Vărsător

Este necesară o foarte bună organizare în această săptămână ca să poţi duce toate sarcinile la bun sfârşit şi pentru a obţine banii promişi. Fii deschisă către idei noi şi schimbări de planuri, altfel nu vei reuşi să ajungi unde ţi-ai propus. Cel mai probabil, la finalul acestei săptămâni, într-un din zilele de weekend, vei primi o moştenire sau ţi se va returna un împrumut. 

Pești

În această săptămână ţi se va returna un împrumut mai vechi sau vei primi o sumă semnificativă de bani de la o persoană apropiată ţie. Indiferent de sursă, cert este că o duci bine din acest punct de vedere şi se anunţă o perioadă şi mai înfloritoare de acum înainte. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta, chiar dacă aceştia sunt nemunciţi. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod