Horoscopul banilor în săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îţi pune baza în banii pe care trebuie să îi primeşti curând, pentru că e posibil ca ei să mai întârzie şi să îţi strice planurile.

Angajează-te doar în activităţile cărora le poţi face faţă financiar în acest moment. La locul de muncă este important să fii obiectivă, să munceşti ca şi până acum şi să încerci să nu te implici în discuţiile nefaste pe care le au unii dintre colegi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o perioadă bună pentru munca în echipă, cu toate că nu te reprezintă acest lucru.

Ţie îţi place să faci totul numai după voia ta, dar un astfel te exerciţiu te poate dezvolta profesional mai mult decât ai crede. Mai mult decât atât, dacă colaborezi mai mult cu colegii tăi, e posibil să câştigi mai repede banii la care aspiri. Eşti foarte sigură pe tine şi poţi fi un exemplu bun de rumat pentru cei din jurul tău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă acest lucru nu îţi garantează un câştig financiar mai mare.

Cu toate că ţi-ai dori, nu îţi face speranţe cu privire la acest aspect al vieţii tale. Din fericre, situaţa ta financiară este una destul de bună şi nu te simţi încolţită în vreun fel. Este foarte important să realizezi ceea ce ai şi să nu acţionezi şi reacţionezi ca un copil care nu primeşte ceea ce îşi doreşte, atunci când doreşte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti pusă pe fapte mari în aceste zile, lucru care te poate propulsa în carieră mai mult decât sperai.

Este o săpămână bună pentru schimbări, mai ales dacă e vorba de jobul tău. Dacă primeşti o ofertă mai bună, nu te crampona în obişnuinţă şi confort, altfel nu vei reuşi să evoluezi profesional. Cu banii nu stai rău, însă poţi mai mult de atât, aşa că nu-ţi propune să nu ai aşteptări mai mari.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta ai toate şansele să fii remarcată de la locul de muncă şi chiar să primeşti o veste bună pe acest plan al vieţii tale.

Fie va fi vorba de o promovare, fie ţi se va oferi un bonus financiar considerabil, cert este că starea de spirit se va îmbunătăţi simţitor. Evoluezi mai bine decât te-ai fi aşteptat, dar asta nu înseamnă că trebuie să devii o persoană egoistă şi cu nasul pe sus!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia ta profesională va râmâne aceeaşi, iar starea ta de agitaţie caracteristică de asemenea.

Din fericire, capeţi mai multă încredere în tine pentru că vei primi o sumă de bani considerabilă, iar asta îţi va da siguranţă. Cu toate că nu ai motive reale, faptul că o duci din ce în ce mai bine cu banii te face să nu mai priveşti lucrurile atât de tragic în ceea ce priveşte serviciul tău. Trăieşte clipa şi nu mai pune mereu răul înainte.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei primi o veste bună în această săptămână în ceea ce priveşte banii, iar asta se întâmplă mai repede decât te-ai fi aşteptat.

E posibil să capeţi o sumă de bani considerabilă care te va ajuta să îţi demarezi planurile pe care ţi le-ai făcut de ceva vreme. Acum este momentul perfect să faci primul pas în acest sens, un pas plin de încredere. Nu te uita în spate, nu pune răul în faţă şi nu regreta deciziile luate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să nu te cerţi cu nimeni la locul de muncă în aceste zile, altfel şansa ar putea să îţi scape printre degete.

Este foarte important să fii diplomată în acest moment, chiar dacă asta înseamnă să le dai dreptate celor care nu o au. Interesul este pe primul loc, aşa că nu ar trebui să fie atât de dificil să fii alta pentru câteva zile. Va veni vremea în care îi vei pune la punct pe toţi cei care au greşit. În ceea ce priveşte banii, evită pe cât posibil să faci afaceri, tranzacţii şi negocieri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, însă va fi o săptâmântă extenuantă pentru tine pe plan profesional.

E foarte important să iei pauzele necesare pentru a-ţi reâncărca bateriile, altfel ai putea face greşeli ireparabile. Cu o organizare atentă şi o bază solidă în ceea ce priveşte un stil de viaţă echilibrat, vei reuşi să duci la bun sfârşit toate sarcinile primite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai multă energie în această săptâmână, însă trebuie să o canalizezi pe activităţile care merită.

Nu te implica în afaceri care nu îţi garatează nimic şi nu investi bani în imobiliare. În viitor vei avea mai multe şanse de a-ţi suplimeta veniturile, însă pentru moment e nevoie să stai mai liniştită şi să nu faci mutări importante. Trage cu urechea la ceea ce vorbesc cei din jur, ţi-ar păutea fi util!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vor exista modificări în ceea ce priveşte venitul tău, însă se văd semne bune pe viitor.

Săptămâna aceasta este numai bune pentru a tatona terenul pentru investiţii importante, însă înainte de orice decizie importantă trebuie să gândeşti mult şi atent. Eşti o fire analitică şi cu grija detaliilor mici, iar asta te-ar putea salva de la un eşec financiar.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu o duci rău cu banii, însă nici foarte bine.

Este important că reuşeşti să te menţii pe linia de plutire şi să poţi duce un trai decent, însă nu strică niciodată să vrei mai mult. Cere mai mult de la tine, ai încredere în ceea ce poţi şi fii curajoasă în ceea ce priveşte schimbările. Ai multe de câştigat dacă vei reuşi să fii mai curioasă, incisivă şi ambiţioasă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod