Horoscopul banilor în săptămâna 3-9 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea mai mult de muncă în această săptămână, dar asta nu înseamnă că vei câştiga bani în plus.

Din păcate, această situaţie te frustrează şi te face să te gândeşti la o schimbare a jobului. Este foarte important să nu te vinzi ieftin şi să acţionezi inteligent în ceea ce priveşte cariera ta. Indiferent cât de multe persoane ar încerca să te împiedice să evoluezi, tu trebuie să ignori tot şi să îţi continui drumul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru afaceri, fie ele deja existente sau unele în care acum vei face primele demersuri.

Ştii să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, drept urmare nu ai cum să nu ai rezultate bune. Încearcă pe cât posibil să faci ceea ce îţi place şi să te axezi pe talentele tale, căci astfel vei putea câştiga bani frumoşi. Ai idei minunate, trebuie doar să le pui în practică!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu stai prea bine cu banii în această perioadă, de aceea astrele îţi recomandă mai multă prudenţă cu privire la cumpărături.

Chiar dacă eşti tentată să cumperi tot ce vezi şi îţi place, ascultă de sfatul persoanelor apropiate atunci când îţi spun că trebuie să te opreşti. Nu le lua ca pe nişte afronturi şi nu considera că acestea vor să îţi conducă viaţa, ele nu ţi-ar vrea niciodată răul!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Această săptămână va fi una productivă în ceea ce priveşte viaţa ta profesională şi financiară.

Cu toate că ai vrea să obţii rezultate mult mai rapid, e nevoie să te înarmezi cu răbdare mai ales atunci când vine vorba de bani. Drept urmare, lasă lucrurile să decurgă în mod natural şi nu le forţa sub nicio formă. Situaţia financiară de care te bucuri îţi poate permite să îţi iei cât timp vrei pentru desfăşurarea proiectelor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ambiţia care te caracterizează te va duce pe culmile succesului în această săptămână.

De asemenea, abilităţile tale de lider te ajută să te impui productiv, astfel echipa cu care lucrezi să obţină cele mai bune rezultate. Îţi vei concentra întreaga atenţie asupra proiectelor în care eşti implicată în acest momentul pentru că ştii că doar cu dăruire şi efort vei reuşi în viaţă. Iar cariera este o prioritate pentru tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Economiile vor scădea în acest început de săptămână, însă pe lucruri care te fac fericită.

Cel mai probabil îţi vei achiziţiona un obiect costisitor pe care ai pus ochii de multă vreme. Acum a sosit momentul să îţi împlineşti visul, ca mai apoi să poţi trece la următorul. Banii sunt făcuţi ca să circule, aşa că nu strânge la puşculiţă în continuu fără să îţi oferi din când în când momente de răsfăţ.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O duci bine pe plan financiar, dar asta nu înseamnă că nu regreţi atunci când trebuie să bagi mâna în buzunar.

Din păcate pentru tine, unele lucruri chiar trebuie cumpărate, iar unele facturi chiar trebuie plătite. De asemenea, mai sunt evenimente sporadice, cum ar fi ziua cuiva sau o petrecere de casă nouă, pentru care trebuie să investeşti. Fii pregătită pentru toate lucrurile acestea şi nu te minţi singură, altfel vei fi mereu tristă când puşculiţa ţi se goleşte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă, însă aleasă cu atenţie.

Dacă te alături persoanelor cu care te înţelegi cel mai bine în afara locului de muncă, e posibil să fii distrasă în unele momente. Dacă îi alegi pe cei despre care ştii că sunt muncitori, însă de care nu te leagă vreo relaţie de prietenie, atunci rezultatele vor fi garantate. Trebuie să ştii ce să alegi, iar astrele te sfătuiesc să acţionezi raţional, nu cu inima.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu este exclus să îţi începi săptămâna cu o promovare sau cu sediu nou al companiei pentru care lucrezi.

Indiferent despre ce este vorba, te vei bucura în egală măsură de amândoua. Fie că îţi cresc veniturile sau că vei ajunge mai repede la muncă, cert este că există persoane care te vor invidia. Nu este de mirare că oamenii tânjesc după succesul tău, însă ceea ce nu ştiu ei este efortul pe care îl depui pentru toate acestea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Din cauza faptului că lucrurile nu merg foarte bine pentru tine pe plan personal, e posibil să apelezi la terapia prin shopping.

Ce-i drept, ea îţi poate fi de mare ajutor pe moment, însă după ce te vei uita în portofel vei fi şi mai deprimată. Încearcă să nu exagerezi şi să nu treci dintr-o extremă într-alta. Tot ce e făcut cu măsură îţi poate aduce linişte în viaţa ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti cheltuitoare, însă în această săptămână întreci orice măsură.

Vei ajunge chiar să îi enervezi pe cei din jurul tău care se vor simţi neputicioşi în faţa impulsurilor tale. Nu o duci rău cu banii, dar se pare că te-ai decis să scapi de toţi. Din fericire, există o singură persoană care ştie cum să te ia şi, deşi nu îţi convine, ea te va aduce cu picioarele pe pământ.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vor avea loc schimbări pe plan financiar în această săptămână.

Situaţia ta materială va rămâne aceeaşi, chiar dacă uneori acest lucru te frustrează. Din păcate, în acest moment nu poţi face nimic pentru a evolua profesional, de aceea ar trebui să te înarmezi cu răbdare şi să laşi timpul să treacă. Îndeplineşte-ţi sarcinile profesionale şi după program uită de carieră şi concentrează-te pe celelalte sectoare ale vieţii tale.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Popescu Constantin pe 31 Aug 2018, 17:08
    PENTRU CINE ESTEHOROSCOPUL ?

    VA ADRESATI FEMEILOR ....FOARTE FRUMOS, DAR ....... PENTRU BARBATI NUESTE HOROSCOP ???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod