Horoscopul banilor în săptămâna 3-9 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Abilităţile tale profesionale vor ieşi în evidenţă în această săptămână, ceea ce înseamnă că ai toate şansele să fii avansat.

Primeşte cu braţele deschise laudele, pentru că o atitudine ruşinoasă şi prea modestă va stârpi din efectul pe care îl are munca ta. Arată că ai încredere în tine şi în ceea ce faci!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te juca cu banii şi economiile tale în această săptămână, pentru că dacă iei decizii raţionale, ai toate şansele să obţii câştiguri suplimentare.

Astrele sunt de partea ta şi te îndrumă spre calea cea bună, însă trebuie să ai şi tu un aport pentru a reuşi în ce ţi-ai propus. Sunt favorizate investiţiile, cu condiţia ca ele să îţi ofere o oarecare garanţie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Aptitudinile tale de socializare te pot urca pe scara ierarhică mai repede decât credeai.

Această săptămână este numai bună de cultivat relaţii cu cei din jurul tău, dar mai ales cu persoanele abia întâlnite. Cu cât îţi creezi mai multe legături, cu atât şansele de a-ţi găsi un loc de muncă mai bine plătit vor creşte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă îţi e teamă, lasă-te ghidat de ce îţi spune inima în această săptămână.

Chiar dacă e vorba de o sumă mare de bani, e important să mai şi rişti din când în când. Testează-ţi limitele şi e posibil să descoperi o latură a ta de pe urma căreia poţi avea beneficii financiare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu se vor produce schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, dar vei înregistra recorduri noi la locul de muncă.

E posibil să fii numit angajatul săptămânii datorită energiei cu care abordezi orice situaţie, iar acest lucru te va ajuta să creşti în ochii şefilor. Cu paşi mici vei ajunge unde îţi doreşti!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta poţi spune cu mâna pe inimă că ai tot ce îţi doreşti.

O investiţie recentă încheie şirul cheltuileilor majore din ultima perioadă, iar de acum poţi începe să faci ceva economii pentru distracţie. Oboseala pe care o resimţi nu poate fi tratată decât cu o vacanţă binemeritată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Faptul că începi să îţi revii cu banii îţi va da în aceste zile o energie aparte.

Cei din jurul tău vor remarca schimbarea în bine şi abia atunci vei constata cât de mult te-au măcinat problemele financiare cu care te-ai confruntat. Pentru că ai evitat să ceri ajutor şi ai preferat să te descurci cum poţi, acum a sosit momentul să fii mândru de tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă banii pe care îi deţii sunt bani comuni cu partenerul de viaţă sau cu partenerii de afaceri, este foarte important să te consulţi cu aceştia înainte de a lua orice decizie care îi implică.

Încearcă să nu dai crezare celor care încearcă să vă strice relaţiile, pentru că altfel toată evoluţia ta se va duce de râpă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână vei reuşi să convingi pe oricine să facă ce vrei tu.

Dacă este vorba de bani, atunci încearcă să nu sari calul şi să nu exagerezi cu pretenţiile. Chiar dacă poţi obţine tot ce îţi doreşti datorită abilităţilor tale de negociere, gândeşte-te să le fie bine şi celorlalţi, nu doar ţie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Traversezi o perioadă în care te vei axa pe muncă, fără să te gândeşti dacă eşti răsplătit corespunzător sau nu.

E posibil ca această atitudine mai relaxată să îţi aducă mai multe benficii pe termen lung, chiar dacă pentru moment lucrurile par să stagneze.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vor exista modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă vei întâmpina unele probleme în ceea ce priveşte relaţiile de la locul de muncă.

Încearcă să te detaşezi de comentariile răutăcioase care îţi ajung la urechi, altfel îţi vei compromite productivitatea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Finalul acestei săptămâni va fi destul de dificil pentru tine în ceea ce priveşte viaţa profesională.

Ştii să rezolvi sarcinile care ţi-au fost încredinţate, însă volumul lor este cel care te depăşeşte. Dacă vezi că nu reuşeşti să faci faşă, cere ajutorul celor pe care ştii că te poţi baza pentru o treabă bună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod