Horoscopul banilor în săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai planuri mari, însă e nevoie de mulţi bani pentru a putea fi puse în aplicare.

Din fericire, ai şi tu economiile tale, dar şi cei dragi îţi vor sări în ajutor. Cel mai probabil este vorba despre o investiţie majoră, cum ar fi achiziţionarea unei locuinţe sau a unei maşini. Dacă acţiunile tale nu sunt riscante, atunci mergi înainte!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei avea parte de numeroase ocazii de avansare sau de implicare în proiecte interesante.

Pe lângă faptul că vei învăţa lucruri noi, banii vor fi negreşit mai mulţi. Nu îţi face totuşi speranţe înainte de a te vedea cu sacii în căruţă. Până la finalul acestei săptămâni vei ştii clar la ce să te aştepţi pe viitor în ceea ce priveşte viaţa ta profesională.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu trebuie să greşeşti nimic în aceste zile la serviciu, altfel vei fi taxată.

Cu siguranţă nimic din ce te aşteptai nu se va întâmpla, aşa că vei avea de furcă. Nu stai deloc bine cu banii, de aceea nu îţi risca poziţia şi salariul. Dacă te nemulţumeşte ceea ce faci sau simţi că nu faci faţă, cel mai bine ar fi să vorbeşti deschis despre asta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei reuşi să le faci pe toate în această săptămână la locul de muncă, iar unele venituri vor întârzia să apară.

Cu toate acestea, banii sunt garantaţi, chiar dacă vor veni mai târziu. Din fericire, situaţia ta financiară nu este una rea, aşadar nu depinzi de rezultatele din aceste zile. Viaţa ta este una confortabilă şi aşa va fi o bună perioadă de timp.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă în primele zile ale acestei săptămâni iei taurul de coarne şi îţi faci curaj să ceri o mărire de salariu,

cel mai probabil şefii tăi nu vor coopera. De vină nu e faptul că nu meriţi mai mulţi bani, ci că aceştia nu sunt dispuşi să ţi-i ofere. Dacă nu eşti dispusă să accepţi situaţia, începe să cauţi altceva şi mută-te fără să mai stai pe gânduri!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână vei fi nevoită să faci economii majore.

Ultima perioadă a fost plină de cheltuieli şi, cel mai probabil, nu ţi-ai monitorizat atent bugetul. Gaura produsă va necesita ceva timp pentru a redeveni ca înainte, însă nu e o situaţie tragică. Chiar dacă îţi va fi greu să renunţi la stilul tău de viaţă, te vei descurca într-un final şi o vei scoate la capăt.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu o duci prea bine cu banii din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

Cu toate că eşti atentă la bani şi îţi calculezi atent bugetul, în ultima perioadă te-ai cam lăsat dusă de val. Nu e nimic rău în a te răsfăţa din când în când, dar de acum trebuie să mai strângi punga pentru a redeveni la normal. De luna viitoare totul se va redresa!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Stilul tău de viaţă s-a schimbat simţitor în ultima perioadă şi pui mai mare accent pe confort şi lux.

Din această cauză, veniturile tale ar trebui să crească. Dacă vrei să continui tot aşa, încearcă să îţi găseşti un job mai bine plătit sau apucă-te de afaceri, nu se ştie niciodată de unde sare iepurele. Mai mult decât atât, poţi profita de un talent de-al tău pentru un venit mai mare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei pune în practică o idee extrem de inedită care ţi-a venit acum câteva zile.

Deşi erai reticentă, şefii tăi vor fi profund impresionaţi de inventivitatea ta. Acţiunile tale vor fi atât în avantajul tău, cât şi pentru firma la care actuvezi, aşa că e rost de mai mulţi bani în viitorul cât mai apropiat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu faci deloc economii, iar acest lucru se va resimţi puternic în primele zile ale acestei săptămâni.

Din păcate, eforturile tale măreţe de a obţine mai mulţi bani de la şefii tăi nu vor cunoaşte rezultate pozitive. Se zăreşte o ceartă între tine şi superiorii tăi care ar putea să se finalizeze fie cu o demisie, fie cu o concediere. În orice caz, e rost de o schimbare nedorită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea extrem de mult de muncă în această săptămână şi, cel mai probabil, nu vei fi răsplătită aşa cum meriţi.

Din fericire, totuşi vei primi aprecierea şefilor, iar o imagine bună poate schimba parcursul tău profesional pe viitor. Nu o duci rău cu banii, de aceea nu iei decizia de a îi confrunta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea uşoară la locul de muncă, de aceea astrele te sfătuiesc să iei o pauză.

Nu ar strica să îţi regândeşti puţin planurile de viitor şi să te concentrezi mai mult pe viaţa de familie. Nu e deloc uşor să fii bună în toate, şi deşi tu ai reuşit cu brio până acum, oboseala îşi va spune cuvântul în acest început de săptămână. Nu stai rău cu banii, aşadar nu pui nimic în pericol!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod