Horoscopul banilor în săptămâna 26 februarie-4 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea o săptămână grea la locul de muncă. Sarcinile primite par că nu se mai opresc, iar asta îţi va pune capac în jurul zilelor de joi şi vineri.

Din păcate, nici măcar nu eşti impulsionată financiar, cu toate că ai avea atâta nevoie de mai mulţi bani. Astrele îţi recomandă să nu iei decizii la nervi, pentru că ai putea regreta mai târziu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Situaţia ta financiară nu va suferi modificări în aceste zile, dar nu te poţi plânge din cauza banilor.

Traversezi o perioadă bună din acest punct de vedere, iar munca pe care o faci pare că te împlineşte şi spiritual. Faci ceea ce îţi place, pui suflet, iar rezultatul nu are cum să nu fie unul bun.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îndreaptă-ţi atenţia către un coleg de la locul de muncă şi nu îi permite să tragă foloase de pe urma ta.

E posibil ca acum să-i descoperi adevărata faţă, lucru care te va dezamăgi enorm. Astrele îţi recomandă ca în aceste zile să nu dai bani cu împrumut şi să nu ajuţi pe nimeni înainte de a te documenta dacă chiar are nevoie sau nu de sprijinul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu lua decizii impulsive în această săptămână, mai ales în ceea ce priveşte documentele importante.

Nu semna sau nu investi bani în proiecte nerealiste, în ciuda a tot ceea ce ţi se promite. Dacă ai un loc de muncă stabil, ai grijă să nu te laşi manipulată de superiori. Este o perioadă bună pentru cursuri de aprofundare sau specializare, cât şi pentru examene sau teste.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti plină de tine, iar această atitudine ar putea deveni deranjantă la locul de muncă în aceste zile.

Dacă îţi tratezi de sus colegii, cândva în viitorul apropiat ei vor folosi acest lucru împotriva ta. Nu ai niciun motiv să vrei să fii altfel decât ei, mai ales dacă de unii te leagp chiar prietenii adevărate. Nu lăsa banii să intervină între voi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

De ani de zile te plângi de acelaşi lucru, şi anume de banii pe care îi câştigi.

Ţi se par prea puţini pentru munca pe care o depui, însă nu eşti capabilă să ieşi din zona ta de confort pentru a schimba ceva. Cu toate acestea, miercuri sau joi, o persoană apropiată ţie îţi va da acel imbold de care ai nevoie. Chiar dacă maniera este una agresivă, rezultatul este cel scontat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ba îţi creşte salariul, ba îţi scade, ba vrei să îţi schimbi locul de muncă, ba ai vrea să rămâi, cam despre asta e vorba în această săptămână.

Eşti o fire extrem de nehotărâtă, iar acest lucru poate deveni obositor pentru cei care trăiesc alături de tine zi de zi. Încearcă să fii mai responsabil şi să îţi stabileşti clar ce vrei de la viaţă. A sosit momentul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile nu pot merge mai bine de atât pentru tine pe plan profesional sau financiar, cel puţin nu prea curând.

Te afli în cea mai bună perioadă a ta şi, drept urmare, nu ar trebui decât să te bucuri. Profită de poziţia pe care ai câştigat-o prin propriile forţe şi încearcă să duci de acum o viaţă mai echilibrată. Nu ar strica să îţi îndrepţi atenţia şi către celelalte planuri ale vieţii tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O persoană apropiată sau o rudă are nevoie de ajutorul tău financiar în această săptămână.

Cu toate că nu eşti sigură că vrei să o faci, te laşi ghidată de sentimente şi îi oferi sprijinul de care are nevoie. Dacă este vorba de o sumă mare de bani, nu ezita să îţi iei toate măsurile de prevenţie în ceea ce priveşte returnarea lor, chiar dacă asta destabilizează puţin relaţia voastră.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai bani cât nu poţi duce, cam aşa ar spune cei din jurul tău.

E posibil ca stilul tău opulent de viaţă şi alegerile pe care le faci să creeze invidii în rândul apropiaţilor. Cu toate că stai bine la capitolul bani, nu ar strica să dai dovadă de mai multă modestie. Cu cât arăţi mai puţin ceea ce ai, cu atât vei fi mai liniştită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un eveniment neplăcut te poate lăsa cu buzunarele goale în această săptămână.

E posibil să fie vorba despre o sumă de banii care nu îţi este restituită sau despre pierderea unui obiect pe care abia ţi l-ai achiziţionat. Din nefericire, nu vei putea face nimic altceva pentru a remedia problema decât să îţi ridici singură moralul pentru a o lua de la capăt.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Foloseşte-ţi cretivitatea cu scopul de a face mai mulţi bani în această săptămână şi nu vei regreta!

Este foarte important să cauţi să îţi găseşti vocaţia, dacă încă nu ai făcut-o cumva. Dacă munceşti din pasiunile, totul va fi mult mai uşor, însă e adevărat că trebuie să ai şi noroc cu carul. Din fericire, în aceste zile astrele sunt de partea ta şi îţi scot în cale oportunităţi grozave!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod