Horoscopul banilor în săptămâna 25-31 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta sunt favorizate proiectele de grup şi munca în echipă, în general.

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani, ai şansa de a învăţa lucruri noi care pot grăbi evoluţia ta profesională. Cu toate acestea, din economiile pe care le ai, îi vei ajuta pe cei care întâmpină probleme financiare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vor exista schimbări financiare în această săptămână, însă îţi vei crea o imagine şi mai bună la locul de muncă.

Pentru că reuşeşti să aplanezi unele conflicte şi să îţi scoţi colegii din încurcătură, şefii tăi ar putea să îţi dea o bilă albă. Cel mai important lucru este că nu o faci pe a impresiona pe cineva, ci îţi vine natural.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu poţi obţine mai mulţi bani în această săptămână decât dacă te dai bine pe lângă şefi.

Deşi nu este un merit onest, doar aşa ai putea avea ceea ce îţi doreşti. Nevoia de bani te împinge să acţionezi contra principiilor tale, dar atât timp cât nu faci o regulă din asta, atitudinea ta poate fi trecută cu vederea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o săptămână bună pentru afaceri, ceea ce înseamnă că merită să îţi pui banii la bătaie.

Aptitudinile tale matematice şi puterea de a vedea potenţialele câştiguri te vor ajuta să iei cele mai bune decizii în aceste zile. Este drept, sfatul unei persoane cu multă experienţă în domeniu este principalul responsabil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această săptămână să faci tot ce e posibil pentru a-ţi urmări interesul.

În acest moment, ai nevoie de o sumă de bani pe care nu o poţi obţine rapid prin propria-ţi muncă. Din această cauză, te vei vedea nevoit să apelezi la ajutorul cuiva apropiat, cu toate că simţi că îţi pierzi şi ultima urmă de demnitate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai deloc bine cu banii şi mai ai o mulţime de cheltuieli anunţate pentru viitorul apropiat.

Cu toate că ţi-ai dori să ai totul deodată, ascultă de sfaturile celor din jur care îţi spun să iei lucrurile încet. Graba strică treaba, iar acest proverb nici nu se putea potrivi altcuiva mai bine ca ţie. Evită să îţi faci rate sau să te împrumuţi, pentru că poţi reuşi de una singură, numai că e nevoie de timp.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta te vei linişti puţin în ceea ce priveşte cheltuielile.

Din fericire, ai reuşit să achiziţionezi tot ce ţi-ai propus, iar acum e momentul să iei o pauză. Aveai nevoie de asta mai mult decât oricând. Faptul că ai rămas oarecum fără bani te deprimă, de aceea ai nevoie de timp pentru a reveni pe linia de plutire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În primele zile ale acestei săptămâni, ai toate şansele să ţi se returneze un împrumut de care ai uitat.

Banii sunt bineveniţi întotdeauna, însă acum pică exact la momentul potrivit. Cu ajutorul lor vei reuşi să rezolvi anumite situaţii pe care le abandonasei cu dezamăgire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele îţi recomandă să nu faci investiţii în această săptămână.

În caz contrar, există riscul să pierzi o sumă importantă de bani. Chiar dacă o duci foarte bine la acest capitol, de ce să îţi iroseşti resursele atât de uşor. Ţine-ţi impulsivitatea în frâu şi nu mai visa cu ochii deschişi atunci când semnele sunt clare!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă vei face unele greşeli la locul de muncă în această săptămână, superiorii tăi nu te vor taxa la bani.

Primeşti o a doua şansă din partea lor, însă ai face bine să înveţi ceva din asta. Situaţia ta financiară nu este una prea bună, aşadar nu risca să o pui în pericol!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai mare nevoie de bani în aceste zile şi e posibil să cedezi psihic din această cauză.

Disperarea pe care o arăţi va stârni milă în rândul celor din jurul tău şi, astfel, ai putea primi un ajutor nesperat. Chiar dacă nu ceri direct acest lucru, oamenii văd că eşti sincer şi că meriţi suportul lor. Sfatul astrelor este să încerci să nu te laşi doborât de nimic!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pe plan profesional datorită comunicării eficiente cu partenerii, colegii sau şefii.

Abilităţile tale de convingere vor fi un atuu în cazul unei cereri de mărire a salariului. Nativii care nu lucrează încă, dar îşi caută un loc de muncă, au şansa să cunoască o persoană care le pot deschide multe uşi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod