Horoscopul banilor în săptămâna 24-30 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta va fi bună în ceea ce privește banii.  Cu toate că ești o persoană care face economii în permanență, în aceste zile vei avea grijă să te răsfeți puțin. Poate că va fi vorba despre reînnoirea garderobei sau de o mini excursie, dar, cu siguranță, e suficient pentru te simți mai bine și mai plin de încredere.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În primele zile ale acestei săptămâni, vei avea onoarea de a cunoște pe cineva care îți poate schimbabtraseul profesional. Va fi nevoie de multă muncă, însă nu vei putea contesta puterea șansei care ți se oferă. De acum înainte totul depinde doar de tine, însă ești o persoană extrem de determinată, lucru care te va ajuta mult atât în cariera, cât și în ceea ce privește banii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă în ultima perioadă ai tot întâmpinat probeleme cu banii, acum se pare că vei reuși să te redresezi. Nu ar strica puțin mai multă îndrăzneală atunci când vine vorba de proiecte noi sau de sarcini inedite. Indiferent de ce ți se cere să faci la locul de muncă, fă tot posibilul să te adaptezi și să dai tot ce ai mai bun!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se preconizează o schimbare în viața ta în aceste zile și, cel mai probabil, aceasta va avea legătură cu finanțele. Vei avea șansă să câștigi mai mult în egală măsură cu riscul de a pierde o sumă de bani importantă, însă nimic nu mai depinde de tine acum. Încearcă doar să nu fii nerăbdător și să lași lucrurile să se întâmple!

Leu(22 iulie - 22 august)

O persoană apropiată va avea mevoie de ajutorul tău în această săptămână. Cel mai probabil este vorba despre un suport financiar pe care, din fericire, i-l poți oferi. Nu te gândi ca la o pierdere, ci ca la un câștig spiritual! În weekend vei fi nevoit să amâni unele planuri din această cauză!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta începi să te redresezi pe plan financiar, dar nu ai grijă nici acum să faci economii. Treci de fiecare dată prin aceeași situație în care impulsivitatea și imaturitatea câștigă. Trebuie să asculți de sfatul unei rude și să realizezi că lucrurile materiale nu sunt atât de importante precum crezi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea o mulțime de cheltuieli în această săptămână, cheltuieli pe care le provoci cu mâna ta. Fie strici anumite obiecte din casă sau pierzi efectiv banii pe drum, cert este că te vei trezi inopinant cu buzunarele goale. Mai mult decât, se pare că nu înveți nimic din asta în ciuda sfaturilor celor dragi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de intense la locul de muncă, însă vei fi răsplătit pe măsură. Ia în considerare ca banii câștigați să se îndrepte și către activități recreative, nu doar studiu, investiții materiale sau împrumuturi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar strica să depui mai mult efort în aceste zile dacă există șansa de a câștiga mai mulți bani. Chiar dacă vei munci mai mult și vei avea timp liber mai puțin, de cele mai multe ori e necesar să faci compromisuri pentru a ajunge unde îți dorești!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Condiția fizică și starea de spirit pe care le vei avea în această săptămână nu sunt prielnice pentru proiecte și activități profesionale noi. Evită pe cât posibil schimbările și nu reacționa impulsiv în fața tentațiilor. Chiar dacă nu o duci excelent cu banii, cea mai bună variantă pentru tine în acest moment este concediul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea șansa de a evolua profesional datorită unor colegi mărinimoși. Cel mai important lucru este să menții relațiile profesionale într-o atmosferă relaxantă și să le arăți celor din jur că pot avea încredere în tine. 

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Corectitudinea de care dai dovadă în această săptămână te va ajuta să evoluezi profesional și finaniar mai repede decât sperai. Nu e de mirare că ești atât de lăudat, în condițiile în care vei reuși să îți salvezi un șef sau un coleg de la ananghie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod