Horoscopul banilor în săptămâna 24-30 decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lucrurile vor scăpa puţin de sub control în această săptămână în ceea ce priveşte banii.

Eşti tentat să cumperi tot felul de lucruri inutile, iar apoi te trezeşti cu regrete. Încearcă să fii mai responsabil, în special în cazul în care ai copii. Oamenii din jurul tău trebuie să se poată baza pe tine în caz de nevoie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să nu te mai gândeşti la bani în această perioadă şi ai grijă să nu deschizi subiecte delicate despre asta.

Lasă munca deoparte dacă eşti liber, pentru că vei avea timp să te ocupi de toate după aceea. Sfaturile unei persoane dragi te va ajuta îţi vor deschide ochii în weekend. Bucură-te de Sărbătorile de iarnă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă e perioada sărbătorilor şi toată lumea e liberă, tu ai mai putea avea ceva de făcut la locul de muncă.

Compania la care activezi are nevoie urgentă de tine şi nu îţi poţi risca poziţia refuzând. Cu toate acestea, există şi veşti bune. Ai toate şansele să primeşti un bonus financiar de care ai mare nevoie în această săptămână. Profită la maximum de toate oportunităţile care ţi se oferă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu toate că acum este o perioadă în care ar trebui să te detaşezi total de muncă, la tine este cu totul altceva.

Dacă eşti implicat într-o afacere sau ai o afacere proprie, unele evenimente imprevizibile te-ar putea răpi din atmosfera sărbătorilor şi din sânul familiei. Dacă răspunzi promt şi te ocupi de tot ce apare, cu siguranţă te vei îmbogăţi.

Leu(22 iulie - 22 august)

O greşeală recentă de la locul de muncă te va obliga în această săptămână să găseşti soluţii.

Chiar dacă nu îţi convine că trebuie să îi laşi baltă pe cei dragi, sacrificiul va merita. Nu îţi risca locul de muncă pentru câteva ore lipsă din sânul familiei. Chiar dacă se nimereşte să fii plecat din localitate, nu ezita să te întorci!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Stai destul de prost cu banii în această perioadă din cauza unor tranzacţii importante pe care le-ai făcut recent.

Chiar dacă va trebui să strângi cureaua, nu uita ceea ce ai obţinut şi pentru ce te-ai luptat atât. Fie că este vorba despre achiziţionarea unei locuinţe sau a unei maşini, apreciază-le la adevărata lor valoare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai multă încredere în forţele tale şi ştii că poţi să obţii bani mai mulţi dacă îţi propui acest lucru.

Cu toate acestea, alegi viaţa personală în defavoarea lor, cel puţin în această perioadă. Situaţia ta financiară nu este una atât de rea încât să îţi sacrifici sărbătorile. După, te vei ocupa de toate aşa cum ştii tu mai bine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai mare grijă de economiile tale în această săptămână, altfel rişti să cazi în abis.

Nu risca să rămâi cu buzunarele goale chiar de Sărbători, pentru că vei avea nevoie să cheltui imprevizibil. Perioada cadourilor este dificilă din acest punct de vedere, mai ale dacă situaţia ta nu este una prea bună. Fii cât mai responsabil!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi tentat în această săptămână să cheltui mai mulţi bani decât de obicei, însă acest lucru este perfect normal.

Perioada sărbătorilor îşi va pune amprenta asupra buzunarului tău, dar satisfacţiile vor fi enorme. Dacă oamenii din jurul tău sunt fericiţi, iar acest lucru depinde şi de tine măcar puţin, atunci vei face tot ce e necesar în acest scop.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea discuţii aprinse cu cineva pe tema banilor în această săptămână.

Fie că este vorba de un partener de afaceri sau doar de o persoană apropiată ţie, cert este că se anunţă o o ruptură. Dacă tu ai alte idei de la care nu vrei să te abaţi, cel mai bine ar fi să te îndepărtezi de persoanele care consideri că ar putea să te tragă în jos.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu acţiona implusiv în această săptămână, cel puţin nu dacă este vorba despre bani.

Situaţia ta financiară este una modestă şi nu îţi poţi risca economiile lăsându-te pradă tentaţiilor. Încearcă să te relaxezi şi să te distrezi de sărbători fără să fii nevoit să scoţi tot din buzunar. Sunt o mulţime de soluţii, trebuie doar să le cauţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ai probleme cu banii, deşi cheltuilele vor fi mai mari în această perioadă.

Câştigi suficient cât să ai un trai decent şi pentru a-ţi permite să faci daruri celor dragi. Vei resimţi perioada sărbătorilor, însă nu ai niciun motiv să te superi că ţi s-a micşorat bugetul. Eşti înconjurat de persoane dragi care te iubesc sincer şi asta e tot ce contează!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod