Horoscopul banilor în săptămâna 24-30 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta ar trebui să munceşti cu mult mai mult spor şi determinare, acum este şansa ta de a te face remarcată.

Situaţia financiară nu va suferi modificări în aceste zile, însă viitorul se anunţă promiţător dacă eşti perseverentă. Şefii tăi ar putea să îţi acorde o atenţie deosebită, în special pentru că vor să se convingă că meriţi să îţi ofere mai mult!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă pe cât posibil să nu te pui rău cu nimeni de la locul de muncă în această săptămână.

Situaţia ta pofesională sau financiară ar putea fi afectată de imaginea pe care ţi-o faci la serviciu. Ai mai multă grijă cu comportamentul tău şi ţine-şi reacţiile impulsive sub control, chiar dacă ştii că ai dreptate!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta eşti pusă pe fapte mari, şi asta poate însemna implicare în afaceri sau investirea într-o pasiune.

Nu îţi face speranţe că vei avea rezultate financiare rapid, dar nici nu înseamnă că nu vei avea deloc. În viitorul apropiat se anunţă o evoluţie spectaculoasă în acest sector al vieţii tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Poţi evolua foarte mult în această săptămână dacă te ţii de treabă, aşa cum ai fost sfătuită de un mentor de-al tău.

Nu trebuie decât să fii promptă atunci când primeşti ordine de la superiorii tăi, astfel le vei demonstra că ajutorul tău le este necesar. Situaţia financiară nu va suferi modificări nici acum nici în perioada imediat următoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai cheltuit o mulţime de bani în ultima perioadă, însă din fericire vei reuşi să îi pui la loc în cel mai scurt timp.

Nu vor exista schimbări în viaţa ta profesională, de aceea nu spera la o mărire de salariu sau o avansare. Este foarte important să fii mulţumită cu ceea ce ai şi ce eşti, doar aşa vei fi reuşi să fii fericită pe deplin.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă ai cheltuit mai mult decât te-ai fi aşteptat, încă ai destule rezerve financiare.

Cu toate acestea, n-ar strica să fii mai strictă în privinţa cheltuielilor, deoarece ai acţionat doar impulsiv. Învaţă să fii mai chibzuită!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te poţi implica fără frică în afaceri săptămâna aceasta.

Dacă ai investit o sumă importantă de bani într-un fond pe care unii îl consideră foarte riscant, s-ar putea să ai câştig de cauză. În plus, dividendele îţi vor suplimenta la rândul lor bugetul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână veniturile ţi se vor mări considerabil iar pentru asta, tu nu o să faci nimic special.

Situaţia ta materială se va îmbunătăţi atât de mult încât nu o să mai ştii cum să cheltuieşti banii. Dacă lumea te considera până acum materialistă, ai în sfârşit ocazia să le demonstrezi cât eşti de înstărită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În timp ce iubitul tău pare în al nouălea cer, tu te chinui să îţi câştigi existenţa.

Oricâte lucruri vă leagă, când e vorba de bani ajungeţi să nu vă mai înţelegeţi pur şi simplu. Dacă ai posibilitatea, cere un împrumut de la părinţi ori de la alte rude mai în vârstă (unchi, bunici).

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă în această săptămână să profiţi de oportunităţile care îţi apar în cale, mai ales dacă e vorba de bani.

Începutul acestei perioade este perfect pentru schimbări profesionale, ceea ce înseamnă că îţi poţi alege un alt job, eventual mai bine plătit. Doar tu poţi decide ce e mai bine pentru tine, însă uneori este primordial să ştii când să te opreşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti foarte bună în ceea ce faci, însă nu realizezi acest lucru decât atunci când eşti lăudată.

Din păcate, ar trebui să nu te mulţumeşti doar cu vorbele, ci să faci orice pentru a evolua profesional şi financiar. Dacă stagnezi, o să fii izolată şi treptat nimeni nu te va mai recunoaşte.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai şansa de a câştiga mai mulţi bani în această perioadă, chiar dacă nu mai aveai deloc speranţe.

Prinde ocaziile din mers, nu e nevoie să stai la pândă pentru că nu ai cum să le ratezi nici dacă ai vrea. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi şi să ai grijă de tot ceea ce câştigi făcând investiţii sau punând banii la adăpost.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod