Horoscopul banilor în săptămâna 23-29 octombrie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în această săptămână, cu toate că deocamdată ai parte doar de promisiuni.

Viziunea ta este cu totul alta şi vrei să încerci lucruri noi care sunt destul de promiţătoare în ceea ce priveşte banii. Apar şanse şi colaborări neaşteptate, unele mai tentante decât altele. E bine să nu te grăbeşti în luarea deciziilor şi să alegi ce e mai bine pentru tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti, trebuie să lupţi pentru asta!

Acesta este sfatul pe care astrele ţi-l oferă în această săptămână. Cu siguranţă va fi un drum lung până acolo, dar va merita din plin toate eforturile tale. Începe cu planuri, iar apoi ia totul treptat şi chibzuit. Ai nevoie de mai mulţi bani, aşa că nu sta cu mâinile în sân. De asemenea, nu spune nu colaborărilor şi muncii în echipă, oricare dintre ele te pot ajuta să-ţi atingi mai repede obiectivele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de unele tensiuni la locul de muncă în această săptămână, de aceea e necesar să te porţi extrem de diplomat, mai ales dacă e vorba de şefii tăi.

Este foarte important ca tu să îţi faci treaba cât poţi tu de bine, iar reprouşurile care ţi se aduc nu vor avea consecinţe. În cazul în care ai greşit ceva, recunoaşte şi plăteşte daunele, chiar dacă asta presupune să ţi se golească puţin buzunarele. Cu cât eşti mai responsabilă şi corectă, cu atât vei fi mai apreciată!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea mult de muncă în această săptămână, iar acest acest ritm te poate slei de puteri cât de curând.

Dacă vezi că dai semne de oboseală şi nu mai ai randamentul de altădată, e necesar să îţi iei câteva zile libere pentru a-ţi reîncărca bateriile. Indiferent dacă e vorba de muncă fizică sau intelectuală, cert este că organismul îţi va trimite unele semnale de alarmă. Goana după bani nu ar trebui să te facă să fii iresponsabilă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Stresul de la locul de muncă va fi destul de mare în această săptămână, dar ai toate şansele să ieşi cu bine din această situaţie.

Cel mai probabil e vorba de doar câteva zile mai intense în care trebuie să termini ceva sau ţi se pun termene limită. Trage puţin de tine şi vei câgtiga mai mulţi bani decât ai fi sperat. Pentru nativele care îşi caută un job, acum este momentul cel mai bune de a merge la interviuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi mai lejeră pentru tine pe plan profesional, cel mai probabil eşti plecată undeva sau ai mai puţin de muncă.

Cert este că din când în când ai nevoie să te deconectezi, pentru că firea ta perfecţionistă te poate extenua de cele mai multe ori. Cu cât îţi organizezi mai bine sarcinile, cu atât vei avea o energie mai bună pentru obţinerea rezultatelor scontate. Cu banii nu stai rău, însă te macină o nesiguranţă cu privire la stabilitatea veniturilor tale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei primi veşti bune în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

Cel mai probabil este vorba de o mărire de salariu sau de plata suplimentară a unor sarcini pe care le-ai îndeplinit din propria iniţiativă. Nativele care îşi caută un loc de muncă în această perioadă nu vor avea prea mare noroc, însă nici nu se pot plânge de banii pe care încă îi au. Ideea este ca ele să nu renunţe şi să lupte pentru ceea ce îşi doresc!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru investiţii, mai ales dacă ai strâns ceva bani la saltea în ultima perioadă.

Fă ceva cu economiile tale, altfel nu prea vei putea evolua. Eşti mulţumită de locul tău de muncă şi de banii pe care îi câştigi, de aceea ai putea lua în considerare să faci ceva în plus pe lângă asta. Ambiţia ta trebuie să iasă mai mult la suprafaţă şi să încerci să nu te mulţumeşti doar cu ce ţi se dă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar strica să încerci să îţi valorifici pasiunile, ai putea câştiga mai mulţi bani.

Aceste zile sunt favorabile pentru idei şi planuri noi de bătaie, ideea este să vrei să ieşi din zona ta de confort. Chiar dacă nu o duci rău cu banii, nu strică niciodată să ai mai mulţi. Atât timp cât găseşti un echilibru între toate planurile vieţii tale, poţi face absolut orice pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa. Mergi după ce îţi dictează instinctul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o perioadă bună pentru munca în echipă, de aceea ai grijă ca relaţiile de la serviciu să fie unele paşnice.

Este foarte important să ştii de cine să te înconjori, aşa că deschide bine ochii şi vezi cine e cel mai competent coleg pe care îl ai. Se pot lega chiar prietenii atunci când stai prea mult lângă cineva, dar ai grijă să nu fii prea deschisă încă de la începutul relaţiei. Încrederea rebuie dozată pentru că nu ştii niciodată care pot fi intenţiile celor din jur.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei obţine mai mulţi bani în această perioadă, dar ai toate şansele să primeşti garanţia unei avansări profesionale.

Fă-ţi speranţe, pentru că situaţia e mai clară decât ai crede, dar e doar o chestiune de timp. Cu toate că nu ai acum rezultate palpabile, viitorul profesional sună bine pentru tine. Ai răbdare, dar dă de înţeles că eşti mai mult decât bucuroasă că se va produce o astfel de schimbare în cariera ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Munca pe care o depui la serviciu va ieşi mai mult în evidenţă în aceste zile, deşi nu faci nimic în plus faţă de perioada anterioară.

Cel mai probabil cineva este mult mai atent la ceea ce faci cu gândul de a-ţi oferi şansa să avansezi. Pe de altă parte, ar putea ca intenţia să fie să ţi se găsească nod în papură, lucru care cu siguranţă nu se va întâmpla. Eşti atât de împăcată cu tine, încât spre sfârşitul săptămânii ai putea chiar să ceri o mărire de salariu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod