Horoscopul banilor în săptămâna 23-29 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru investiţii, însă trebuie să ai simţul răspunderii şi să ştii când să te opreşti.

Pentru a avea un succes financiar cât mai rapid, e necesar să îţi găseşti oameni în care să ai încredere pe deplin. Fă primul pas în orice proiect care ţi se pare tentant, dar nu înainte de a cere opinii celor care ştiu mai multe decât tine în domeniul respectiv.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important să fii atentă în această săptămână dacă nu vrei să ratezi şanse de a te propulsa financiar şi profesional.

Va fi extrem de uşor pentru tine să câştigi ceva bani în plus, însă trebuie să fii deschisă propunerilor care ţi se fac. Nu o duci deloc rău la locul de muncă, cel puţin în ceea ce priveţte imaginea ta în colectiv.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu te mai culca pe o ureche în ceea ce priveşte situaţia ta profesională, ci ia măsuri începând încă din această săptămână.

Dacă ai nevoie de mai mulţi bani şi consideri că îi meriţi, atunci discută cu superiorii tăi despre o posibilă mărire de salariu. Acest subiect trebuie abordat urgent mai ales dacă ţi s-au făcut în trecut unele promisiuni în acest sens.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încă de la începutul acestei săptămâni vei avea mult de muncă, însă e doar decizia ta.

Eşti mai hotărâtă decât oricând să câştigi mai mulţi bani, aşa că te vei implica în proiecte noi în afara de sarcinile pe care le ai. Te vei descurca de minune atât timp cât te organizezi bine şi nu laşi pe alţii să te întrerupă sau să îţi pună beţe în roată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Atmosfera de la locul de muncă este una foarte plăcută şi vei reuşi să faci treabă bună datorită acestui lucru.

Chiar ai putea să câştigi bani în plus dacă stai bine la capitolul convingere. Dispui de o anumită autoritate şi respect care îţi permit să faci tot ce vrei la locul de muncă. Important este să nu te implici în prea multe lucruri deodată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea mai multe cheltuieli în această săptămână, însă toate îţi vor aduce bucurie.

Din când în când e necesar să îţi faci mofturile şi plăcerile, cu grijă să nu exagerezi totuşi. Dacă pleci într-o călătorie, uită de număratul banilor după fiecare achiziţie sau plată, altfel îţi vei strica buna dispoziţie. Axează-te mai mult pe relaţii şi pe ce are viaţa de oferit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti pusă pe cheltuieli în această săptămână, iar acest lucru nu se întâmplă prea des.

E posibil ca cei din jurul tău să îşi pună întrebări cu privire la schimbarea prin care treci, de aceea ar trebui să îi linişteşti că nu va deveni o obişnuinţă. Cel mai probabil partenerul tău va deveni suspicios, aşa că dă-i informaţii complete.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu stai prea bine la capitolul bani, însă nici nu este cazul să faci o dramă din asta.

Cu toate că nu ţi-a ieşit un plan aşa cum îţi doreai, e important să nu îl abandonezi dacă încă mai ai şanse. Munca multă te va salva dintr-o situaţie delicată, aşa că nu fugi de ea. Dacă eşti ambiţioasă şi responsabilă, cu siguranţă vei găsi cea mai bună soluţie la finalul acestei săptămâni.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O persoană pe care o vei cunoaşte în această săptămână îţi va oferi informaţii foarte utile în ceea ce priveşte îmbunătăţirea situaţiei tale financiare.

Nu o duci rău cu banii, însă e tentant atunci când vezi că poţi obţine mai mulţi. Este foarte important să nu laşi totul deoparte în goana după bani, aşadar optează pentru echilibru între toate sectoarele vieţii tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu cât îţi vei scoate mai mult competenţele în evidenţă în această săptămână, cu atât banii vor ajunge mai repede la tine.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare pentru moment, însă se zăresc şanse mari în viitorul apropiat. Te bucuri de o imagine extrem de bună în mediul profesional, iar asta te va ajuta enorm.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare şi nici profesionale în această săptămână.

Cu siguranţă te bucuri de o perioadă extrem de liniştită, iar acest lucru chiar te sperie. Simţi că e totul mult prea frumos ca să fie adevărat, dar nu atrage răul cu gândirea ta negativistă. Profită de această pauză pentru a te concentra pe celelalte sectoare ale vieţii tale.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în această săptămână să laşi viaţa profesională pe loc secund dacă nu vrei să creezi mai multe probleme decât ai deja în viaţa ta privată.

Viaţa profesională nu trebuie ignorată complet, însă trebuie să profiţi de orice moment liber pentru a te ocupa de sectorul personal. Fie că este vorba de relaţia amoroasă în care eşti implicată sau pur şi simplu de o pasiunea de-a ta, acum e momentul să te ocupi cu mai multă atenţie de ele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod