Horoscopul banilor în săptămâna 21-27 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

A sosit momentul în care ar trebui să laşi cariera pe plan secund, altfel relaţiile tale cu cei apropiaţi se vor deteriora.

Chiar dacă ai intrat în afaceri sau eşti preocupată de studiile tale, nu ar strica să iei o pauză atât pentru relaxare, cât şi pentru a le da atenţie celor dragi. Fii fericită cu ceea ce ai câştigat până acum şi evită cumpărăturile inutile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să faci tot ce poţi pentru a te împărţi în mod egal tuturor sectoarelor vieţii tale.

Chiar dacă ai mult de muncă, organizează-te eficient şi păstrează-ţi energia şi pentru acasă. O muncă în echipă te poate scăpa de câteva responsabilităţi şi îţi poate da un moment de respiro.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E o idee bună să încerci în această săptămână să te perfecţionezi şi să îţi îmbunătăţeşti stilul de muncă.

Nu sunt excluse confruntările cu şeful, dar totul se va petrece într-o manieră elegantă din care amândoi veţi avea ceva de învăţat. Fă-ţi timp pentru o pasiune mai veche!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei fi capabilă să iei decizii responsabile în această săptămână, cel puţin privitor la bani.

Eşti tentată să cheltui peste măsură şi rişti să îţi faci o gaură serioasă în buget. Nu este un moment bun pentru investiţii majore pentru că nu ai lângă tine persoana potrivită cu care să te sfătuieşti. Mai aşteaptă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă schimbări la locul de muncă, drept urmare câştigurile tale te vor ajuta să duci un trai modest, fără prea mult răsfăţ.

Chiar dacă îşi doreşti mai mult, acum nu este momentul prielnic pentru afaceri sau pentru decizii riscante. E important că poţi să îţi achiţi toate datoriile şi că pui capul liniştit seara pe pernă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă nu este o idee bună să renunţi la unele planuri mai vechi pentru a te concentra doar pe asta.

Îţi vei face cu uşurinţă treaba şi vei surprinsă atât tu, cât şi superiorii tăi de randamentul pe care îl dai. Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în acest moment, se anunţă veşti bune pe acest plan în viitorul apropiat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îţi va fi foarte greu să îţi duci sarcinile la bun sfârşit în această săptămână, dar nu te vei lăsa până nu vei reuşi.

Ambiţia îţi va fi apreciată şi cu siguranţă va conta în viitorul apropiat pentru o posibilă avansare. Dacă nu ai aşteptări prea mari, vei fi suprinsă de rezultatele tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de linişte din cauza banilor în această săptămână.

Vei constata nişte nereguli cu privire la afacerile în care eşti implicată şi vei fi nevoită să iei măsuri pentru a nu fi trasă în piept. Nu te încrede în nimeni în această perioadă, altfel rişti să ieşi în pierdere!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Din cauza incompatibilităţii cu cei cu care lucrezi, traseul tău şi evoluţia va stagna sau poate chiar va da înapoi.

Este foarte important să te concentrezi pe lucrurile serioase şi să laşi frustrările deoparte, altfel nu vei reuşi să câştigi atât cât şi-ai propus. Determinarea ta va face diferenţa!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale materiale în această săptămână, însă câştigi suficient de bine şi nu ai de ce să plângi.

Singurul lucru incomod de care vei avea parte în aceste zile va fi volumul mare de muncă şi timpul liber pierdut. Măcar în weekend, ia-ţi liber şi relaxează-te!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea multe ocazii de a-ţi rotunji veniturile, de aceea trebuie să fii cu ochii în patru şi să nu îţi scape nimic.

Nici nu ştii de unde poate să apară şansa, dar asta nu înseamnă că poţi să te joci cu banii pe care îi ai pentru că ştii că îi vei pune la loc. E un risc pe care ai face bine să nu ţi-l asumi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei câştiga mai mulţi bani în aceatsă perioadă şi eşti suprinsă chiar şi tu de norocul care te urmăreşte.

E drept, ai muncit mult suplimentar pentru a evolua profesional, dar nu te aşteptai la rezultate atât de rapide. Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe acest plan şi e timpul să începi distracţia şi răsfăţul!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod