Horoscopul banilor în săptămâna 21-27 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este necesară o foarte bună organizare în această săptămână ca să poţi duce toate sarcinile la bun sfârşit şi pentru a obţine banii promişi.

Fii deschisă către idei noi şi schimbări de planuri, altfel nu vei reuşi să ajungi unde ţi-ai propus. Cel mai probabil, la finalul acestei săptămâni, într-un din zilele de weekend, vei primi o moştenire sau ţi se va returna un împrumut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în cursul acestei timp să nu ai timp nici să respiri din cauza volumului mare de muncă.

Din fericire, însă, ai parte de suportul celor din jur care te ajută enorm chiar dacă tu nu realizezi acest lucru. Nu o duci deloc rău cu banii, dar profiţi de oportunităţile care ţi se oferă pentru a câştiga şi mai mult. Nu e rău deloc!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ambiţia îţi va fi apreciată în decursul acestei săptămâni şi ai toate şansele să primeşti un bonus sau chiar o mărire de salariu.

Cu toate că nu e o sumă prea importantă, pentru tine e suficient cât să te impulsioneze să vrei să faci treabă tot mai bună. Cei dragi ar putea să îţi reproşeze că petreci prea mult timp la serviciu, însă te vor înţelege până la urmă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai toate şansele să avansezi în carieră în această săptămână, însă la fel de bine poţi avea parte de un eşec total.

Totul ţine doar de tine şi de seriozitatea cu care îţi faci treaba. Dacă eşti implicată într-un proiect important, aşteaptă-te ca toţi ochii să fie pe tine. Se recomandă prudenţă maximă mai ales dacă nu stai prea bine cu banii în acest moment.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti un lider înnăscut şi îţi este foarte greu atunci când trebuie să ţii cont de reguli.

Din fericire pentru tine, ai şansa de a lucra într-o echipă minunată, iar asta te ajută să nu mai dai atâta importanţă ordinelor. În această săptămână vei avea şansa pentru a mia oară să te remarci din mulţime, dar asta nu înseamnă că vei câştiga mai mulţi bani decât până acum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău cu banii, de aceea în această săptămână eşti pusă pe făcut planuri de vacanţă pentru viitorul apropiat.

Se anunţă o perioadă bună pentru tine în ceea ce priveşte relaxarea şi distracţia, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre satisfacţia cu privire la locul actual de muncă. Pe cât este de permisiv, pe atât este de nesatisfăcător în ceea ce priveşte posibilitatea de avansare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Faptul că în ultima perioadă ai câştigat mai mult la locul de muncă te face să fii mai arogantă.

Nu ai niciun motiv să îi priveşti pe alţii cu superioritate sau să îi tratezi ca şi cum ai avea mai multe drepturi decât ei. Nimeni nu trebuie să plece capul în faţa ta doar pentru că ai mai mulţi bani în portofel. Ai grijă la atitudine sau altfel vei avea de pierdut!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu stai prea bine la capitolul bani, iar vestea proastă e că se anunţă o perioadă şi mai solicitantă financiar decât până acum.

E necesar să te organizezi foarte bine şi niciodată să nu cheltuieşti pe ceea ce nu ai pe listă. Unele cheltuieli neprevăzute ar putea apărea cât de curând şi chiar nu trebuie să ajungi în situaţia de a te împrumuta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână ţi se va returna un împrumut mai vechi sau vei primi o sumă semnificativă de bani de la o persoană apropiată ţie.

Indiferent de sursă, cert este că o duci bine din acest punct de vedere şi se anunţă o perioadă şi mai înfloritoare de acum înainte. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta, chiar dacă aceştia sunt nemunciţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Zilele acestea vei auzi tot felul de reproşuri la adresa ta din pricina banilor.

Cei dragi consideră că nu faci deloc economii şi cheltui fără măsură. E important să le dai crezare de această dată şi să iei în considerare sfaturile lor înainte de a ajunge lefteră. Chiar dacă jobul tău este unul stabil, nu întinde coarda!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi surprinsă la începutul acestei săptămâni de atitudinea şefilor faţă de tine.

Şi cu toate că nu te promovează, şansele ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat sunt tot mai mari. Astrele te sfătuiesc să munceşti cu la fel de multă dăruire ca şi până acum, însă să mai iei şi pauze pentru viaţa ta personală!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă volumul de muncă va fi mare în această săptămână, tu te descurci mai bine decât oricând.

E posibil ca salariu sau câştigurile să te impulsioneze suficient de mult încât să dai tot ce ai tu mai bun. Faptul că îţi aloci aproape toată energia acestui sector al vieţii tale aduce rezultate excepţionale în carieră şi pe plan financiar. Nu ai de ce să te plângi, poate doar de lipsa timpului pentru viaţa ta personală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod