Horoscopul banilor în săptămâna 21-27 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea extrem de multă treabă în această săptămână şi cu siguranţă nu vei fi mulţumită de munca depusă.

Ceri prea mult de la tine şi te extenuezi, lucru care îţi va afecta sănătatea cât de curând. Dacă ai impresia că banii sau cariera sunt mai importante decât starea ta, vei constata când regretele nu mai pot face nimic.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă te macină o problemă personală, totuşi trebuie să te aduni pentru a-ţi rezolva problemele de la locul de muncă.

Şi nu neapărat că sunt probleme cu adevărat, ci sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfârşit într-un anumit timp. Nu ai deloc energie, aşa că odihneşte-te mai mult pentru a prinde putere. Cert e că dacă eşti prinsă în acest moment de slăbiciune, rişti să pierzi o sumă importantă de bani!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă bună pentru afaceri, stai bine la capitolul comunicare şi nu ai cum să nu îi convingi pe cei din jurul tău că meriţi să câştigi mai mult.

Eşti o persoană foarte ambiţioasă pe care nu o poate opri nimic atunci când îşi pune ceva în cap. Fă-ţi cunoscute ideile şi îţi vei primi premiul pe care îl meriţi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai agonist destul de mult până acum şi este cazul să iei o pauză de la acest ritm alert.

Chiar dacă nu îţi va fi uşor să te desprinzi de afaceri sau de job, trebuie să te forţezi pentru binele tău, dar şi al celor dragi. Ai suficienţi bani încât să îţi permiţi o vacanţă inedită, trebuie doar să arunci telefonul şi să te relaxezi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nimic nu mai contează pentru tine dacă pui mâna pe banii pentru care ai luptat.

E drept, eforturile despuse de tine sunt măreţe, dar nu ar trebui să pui acest aspect pe primul plan. Pentru a fi fericită cu adevărat, trebuie să te ocupi şi de partea sufletească, nu doar de cea materială. Ia o pauză de îndată ce finalizezi un proiect în care te-ai implicat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai bani, însă simţi că nu ai ce face cu ei şi nimic nu te poate face fericită.

Ai încercat în ultimul timp să îţi cumperi zâmbetul, dar nu ai reuşit. Trebuie urgent să schimbi ceva în stilul tău de viaţă pentru a putea aprecia mai mult ceea ce ai. Depresia sau încruntarea ta zilnică nu e fondată, aşa că ascultă de sfaturile celor care au mai multă experienţă de viaţă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu mai eşti atât de avar ca înainte, însă acum dai banii pe lucruri complet inutile.

De multe ori, vrei să le demostrezi celor din jurul tău ceva şi crezi că banii te ajută în acest sens. Alte ori cheltuieşti bani de frica anumitor persoane care te manipulează. E momentul să iei taurul de coarne şi să te maturizezi pentru binele tău şi al celor care te iubesc cu adevărat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Situaţia ta financiară este una extrem de bună, aşa că de ce nu ai face un act de caritate?

Cu siguranţă ştii cel puţin o persoană care ar avea nevoie de ajutorul tău, mai ales dacă aceasta ţi-a fost apropiată cândva. Nu e corect să stai să priveşti cum alţii suferă, în special dacă aceştia au nevoi materiale. Câtă ranchiună i-ai purta cuiva, treci peste!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii mai curajoasă şi dă dovadă de mai multă îndrăzneală atunci când vine vorba de provocări noi.

E posibil ca în aceste zile să apară oportunităţi grozave, dar faţă de care ai o oarecare reticenţă. Chiar dacă ţi-ai schimba locul de muncă şi ar trebui să te adaptezi unei noi situaţii, trebuie să preiveşti partea plină a paharului. Prieteni poţi să îţi faci oriunde şi trebuie să iei şi banii în calcul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este minunat să ştii că îţi poţi face toate poftele şi că banii îţi sunt de ajuns pentru orice.

Cu toate acestea, trebuie să ai mare grijă pentru a te menţine pe aceeaşi linie dacă nu vrei să ajungi la sapă de lemn. Păstrează relaţiile de la locul de muncă intacte, ele te vor ajuta să evoluezi mai rapid decât te-ai aştepta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu cât munceşti mai mult, cu atât răsplata va fi mai mare.

Trebuie să depui tot efortul necesar pentru a avea cele mai bune rezultate şi astfel vei fi remarcată exact de cine trebuie. Sunt favorizate afacerile şi comerţul de orice fel, în special dacă te ocupi deja de aşa ceva!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Spune da competiţiei şi încearcă să îţi arăţi mai mult latura ta bătăioasă.

Este foarte important ca superiorii tăi să vadă de ce eşti capabilă şi să fie siguri că se pot baza pe tine în condiţii extreme. Nu este exclus ca după câştigarea unei provocări să fii promovată, dar nu banii trebuie să fie cei care să te impulsioneze!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod