Horoscopul banilor în săptămâna 2-8 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă te reîntorci la pasiuni și aptitudini mai vechi, ai toate șansele ca să câștigi bani în plus în această săptămână.

Se poate ca o persoană apropiată să te încurajeze în acest sens, așadar nu ignora sfaturile pe care le primești, ci cântărește-le bine. Nu o duci rău cu banii, însă îți trebuie mai mulți pentru a face o achiziție mult dorită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important să îți gestionezi eficient și corect bugetul în această săptămână.

Ai putea fi tentată să exagerezi cu cumpărăturile, de aceea astrele te sfătuiesc să te gândești de două ori înainte de a trece la acțiune. O persoană dragă te avertizează în acest sens, nu ignora ceea ce spune!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Evită pe cât posibil călătoriile, în special pe cele de afaceri sau schimburile de experiență.

Nu te afli în cea mai bună formă a ta, așadar mai bine lași planurile pentru altădată. În caz contrar, nu vei face nimic altceva decât să cheltuiești bani, fără a avea rezultatele dorite.
 

Citește și: Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta există riscul să intri în conflict cu unul dintre partenerii tăi de afaceri sau cu un coleg de serviciu.

Din această cauză, nu sunt excluse întârzierile, blocările sau regresul proiectelor în care ești implicată. Dacă vezi că situația degenerează, spune tu stop confruntărilor.

Leu(22 iulie - 22 august)

E nevoie de mai multă muncă și responsabilitate dacă vrei să ai rezultate rapide pe plan profesional.

Se poate chiar să câștigi mai mulți bani în această săptămână în condițiile în care alegi să te înconjori de persoane de succes. De asemenea, astrele te sfătuiesc să amâni o călătorie planificată pentru weekend.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începi săptămâna cu dreptul și ai șansa de a câștiga mai mulți bani încă din primele zile ale acesteia.
 
Simți că te-ai redresat pe plan financiar, dar asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiești tot ce e pe plus. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe economii, vei avea nevoie pe viitor!
 
 
Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O duci din ce în ce mai bine cu banii, lucru care îți permite să te desfășori cu mai multă lejeritate în ceea ce privește achizițiile.

Dacă ai în plan să cumperi ceva, acum este momentul să o faci. Astrele te sfătuiesc să eviți să discuți cu străinii despre veniturile tale!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vor exista schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău, pentru că pot apărea oportunități profesionale. Dacă ești în căutarea unui alt loc de muncă, nu vei găsi ceea ce îți dorești.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei câștiga mai mulți bani decât dacă te pui la punct cu privire la tot ce este nou în domeniul în care activezi.

Tehnicile vechi de lucru nu fac altceva decât să te țină în loc, ba chiar să te pună în poziția riscantă de a-ți pierde locul de muncă. Fii deschisă către noutate, căci cei din jur vor avea grijă să te aducă la zi. Important este să vrei!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Din punct de vedere financiar, lucrurile vor sta excelent pentru tine în această săptămână.

Dacă ești răspunzător de o afacere, vei găsi un partener extrem de influent care te poate ajuta să evoluezi rapid. Astrele te sfătuiesc să lași deoparte măcar în weekend grijile legate de bani și profesie!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai nevoie de mai mult sprijin financiar din partea persoanelor dragi dacă vrei să depășești un moment dificil.

Din fericire, la jumătatea săptămânii vei primi acest ajutor nesperat care te va salva de la o situație critică. Încearcă să eviți împrumuturile bancare sau orice fel de tranzacție care percepe dobândă!

Pești(19 februarie - 20 martie)

În prima parte a săptămânii o să descoperi că ai o înclinație către un domeniu mai puțin cunoscut.

Dacă vei reușești să-ți exploatezi această aptitudine, situația ta financiară se va îmbunătăţi considerabil. Încearcă să îți dezvolți această nouă ramură cu investiții minime, deoarece situația ta financiară nu îți permite să-ți asumi niciun fel de risc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod