Horoscopul banilor în săptămâna 2-8 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai bani, însă vei fi nevoită să îi dai.

Cheltuielile vor fi mai mari în această săptămână decât în mod normal, aşadar aşteaptă-te să ţi se golească buzunarele. Cineva îţi va cere bani cu împrumut şi nu vei putea să refuzi, deşi nu îţi doreşti deloc să faci acest lucru. Asigură-te, totuşi, că îţi vor fi returnaţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te baza pe promisiunile care ţi se fac în această săptămână, mai ales dacă e vorba de bani.

Dacă nu dispui de suma necesară pentru a-ţi plăti o datorie sau pentru a-ţi achiziţiona ceva, nu îţi face speranţe că vei fi ajutată de către cei din jur. E posibil ca o persoană dragă să te dezamăgească!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Începi săptămâna în forţă la serviciu şi faci tot posibilul pentru a-ţi duce toate sarcinile la bun sfârşit la termen.

Vei avea câteva zile libere şi ai face bine să nu te mai gândeşti la muncă, afaceri sau bani atunci. Situaţia ta financiară este una bună şi nu vei avea motive să te plângi pentru faptul că vei fi nevoită să cumperi unele cadouri pentru persoanele dragi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te amăgi singură cu privire la comportamentul unei persoane alături de care petreci mult timp.

Faptul că îţi doreşti cu atâta ardoare un iubit, asta nu înseamnă că trebuie să îi agasezi pe cei din jur sau să vezi iubire acolo unde nu există. Mai mult decât atât, e posibil să îi creezi probleme persoanei respective din cauza faptului că ai înţeles cu totul greşit gesturile sau vorbele lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

În acest început să săptămână vor apărea nemulţumiri şi tensiuni între tine şi un coleg sau partener de afaceri.

Motivul sunt banii, care cel mai probabil sunt sustraşi fără voia ta. Nu mai e timp de regrete, ci e necesar să încerci să mai salvezi ce mai poate fi salvat. Imediat după aceea vei putea să ai grijă şi de chestiunile legate de moralitate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână vei primul multe cadouri sau sume mici de bani care te vor înveseli.

Perioada sărbătorilor e mereu un motiv de bucurie pentru tine, atât datorită faptului pentru că oferi, cât şi pentru că primeşti. Nu o duci rău din punct de vedere financiar, însă ţi-ai dori uneori să fii mai curajoasă şi ambiţioasă pentru a putea să evoluezi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca în aceste zile să primeşti o moştenire sau să câştigi un premiu la care nici nu sperai.

Cu toate că vei avea parte de cheltuieli foarte mari în această perioadă, cert e că nu îţi va păsa deloc de asta atât timp cât obţii ceea ce îţi doreşti. Zâmbetele şi fericire a celor din jurul tău te încarcă şi îţi dau energia de care ai nevoie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te preocupă prea mult situaţia ta financiară sau salariu, ci te axezi pe carieră şi pe evoluţia ta profesională.

Eşti mai hotărâtă ca oricând să te implici în proiecte noi în această săptămână şi să îţi deschizi propria afacere, dacă se poate. Pentru ca lucrurile să fie mai simple şi să ai parte de un start bun, e necesar să îţi găseşti parteneri în care ai mare încredere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă vrei să evoluezi profesional şi să câştigi mai mulţi bani, e necesar ca în aceste zile să ieşi din zona de confort.

Spune da proiectelor şi sarcinilor noi şi nu te speria de la prima schimbare care ţi se propune. Depăşeşte-ţi limitele şi vei descoperi că doar aşa obţii ceea ce îţi doreşti.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai multe de făcut în această săptămână şi te vei simţi epuizată în weekend, din păcate.

Deşi vei resimţi oboseală prin toţi porii, măcar eşti fericită că ai obţinut ceea ce ţi-ai propus. Zilele acestea vei câştiga o sumă mare de bani, aşa că vei pune capul pe pernă extrem de satisfăcută. Nu uita să fii recunoscătoare celor cate te-au susţinut!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu începi bine această săptămână, iar energia negativă care te învăluie te va împiedica să îţi faci treaba aşa cum trebuie.

Din fericire, volumul de muncă nu e aşa mare în aceste zile şi te bucuri de o oarecare lejeritate la serviciu. Cu toate acestea, poţi învăţa o lecţie din asta, şi anume că nu e bine să te apuci de nimic dacă nu eşti optimistă, mai ales atunci când vine vorba de bani.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea parte de o săptămână lejeră la locul de muncă, iar la sfârşitul ei vin cheltuielile.

E posibil să îţi goleşti buzunarele din cauza cumpărăturilor sau drumurilor pe care trebuie să le faci, însă nu regreţi deloc acest lucru. Faptul că îi poţi face fericiţi pe ceilalţi, te face şi pe tine să te simţi aşa. Bugetul tău se va reface imediat după aceea!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod