Horoscopul banilor în săptămâna 19-25 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Este o perioadă favorabilă pentru tine din punct de vedere financiar. Te faci remarcată la locul de muncă, iar acest lucru îți va aduce beneficii. Comunici mult mai eficient, iar întâlnirile, ședințele sau negocierile pot fi un adevărat succes pentru tine. Unele situații neprevăzute te pot obliga să faci plăți și cheltuieli care îți vor destabiliza bugetul pentru o vreme.

Taur

Munca ta din trecut a dat roade și acum este momentul să le culegi. În această săptămâna ai șanse mari de a beneficia de o suplimentare a venitului, de a găsi noi modalități de a face bani sau colaborări care te ajută să câștigi mai mult. Nu rata oportunitățile care îți ies în cale doar pentru că îți este teamă de schimbare.

Gemeni

Astrele îți luminează benefic viața profesională și pe cea financiară săptămâna aceasta. Te vei face remarcată la locul de muncă prin ideile tale salvatoare și originale, iar acest lucru îți va aduce numai beneficii. Este o perioadă bună în care să petreci mai mult timp în preajma unor persoane influente sau cu autoritate, care te vor ajuta să-ți pui ideile în practică. Îți ții cu dificultate în frâu tendința de a cheltui prea mult, dar dacă reușești, vei avea o satisfacție deosebită.

Rac

Nu te poți lăuda cu o situație financiară roz în această perioadă. Te lovești de tot felul de încurcături și complicații care te fac să pierzi bani, să cheltui mai mult decât ai fi vrut sau să dai banii pe cu totul altceva față de ce ți-ai propus. Deși ai sentimentul că ai fost nedreptățită, trebuie să fii conștientă că astfel de situații sunt inevitabile și oricine se poate confrunta cu ele. Încearcă să-ți păstrezi calmul ca să poți gândi limpede. 

Leu

În plan financiar, te așteptă numai vești bune în această săptămână. Faci echipă bună cu persoane care au aceleași țeluri ambițioase ca și tine, iar șansele de a câștiga mai mulți bani sunt foarte mari. Grupul de prieteni, cunoștințe sau colaboratori ți se va lărgi și vei întâlni oameni care te ajută să-ți pui planurile în practică. Este o ocazie bună să pui bazele unei afaceri sau să o extinzi, dacă ai deja una.

Fecioară

Ai muncit mult în ultima perioada, iar acum a venit momentul să culegi roadele. Este o perioadă bună pentru tine să te faci remarcat la locul de muncă și să fructifici eforturile pe care le-ai depus până în prezent. Cei alături de care lucrezi te apreciază tot mai mult și sunt șanse mari să obții o promovare, o mărire de salariu sau un bonus. Nu stai deloc prost cu banii, iar acest lucru se datorează organizării tale minuțioase în plan financiar.

Balanță

Te vei întâlni cu oportunități majore în această săptămână și nu ar trebui să le ratezi. Este o perioadă în care poți primi oferte bune în plan profesional, dar este și o ocazie bună în care să te dezvolți și să înveți lucruri noi. Singura condiție pentru a beneficia de aceste aspecte favorabile este dorința ta de a te perfecționa. Dacă ești dispus să dobândești noi aptitudini, șansa va fi de partea ta. Și oamenii pe care îi întâlnești în această săptămână te pot ajuta să dobândești noi cunoștințe valoroase, care în viitor ți-ar putea aduce mai mulți bani.

Scorpion

Săptămâna aceasta se pune accentul asupra legăturii dintre parteneriatele tale și banii pe care îi administrezi la comun cu persoana iubită sau un partener de afaceri, colaborator etc. Trebuie să stabiliți reguli și limite clare, pe care ambele părți să le respecte. Dacă nu clarifici situația, există riscul să apară unele probleme financiare care îți provoacă mult stres. 

Săgetător

Vei fi foarte activă în această săptămână, iar colaborările de tip profesional vor fi în prim-plan pentru tine. Socializarea te va ajuta să afli lucruri noi și interesante, să obții ponturi care îți sunt foarte utile în domeniul în care activezi. Ești energică și plină de entuziasm, iar competiția care ar putea să apară te ambiționează și mai mult. Ai șanse să-ți sporești veniturile prin această atitudine îndrăzneață.

Capricorn

Este o perioadă tensionată pentru tine în viața profesională. Ai de-a face cu tot felul de situații stresante la locul de muncă, dar pentru că ești o persoană organizată și muncitoare, le vei rezolva fără probleme. Comunicarea cu colegii, șefii sau colaboratorii este cea care îți pune cele mai multe dificultăți. Nu ai probleme cu banii săptămâna aceasta, dar ar trebui să eviți tentația de a cumpăra lucruri de care nu ai neapărat nevoie.

Vărsător

Ești dispusă să riști în plan financiar pentru că ai speranța că vei câștiga mai mult. Deși norocul ar putea fi de partea ta, nu te baza exlusiv pe șansă. Nu este indicat să faci investiții mult prea riscante pentru că riști să regreți. Încearcă să-ți ții în frâu tendința de a cumpăra orice îți iese în cale. Cheltuielile fără rost îți agravează situația financiar nu tocmai roz în ultimele luni.

Pești

Poți face schimbări importante în plan financiar săptămâna aceasta. Este o perioada favorabilă pentru investiții, iar cercul de prieteni și te cunoștințe te-ar putea ajuta să obții un pont folositor. Dacă ai probleme financiare, este posibil ca banii tăi să fie prost administrați. În acest caz, ar trebui să te implici mai mult și să nu-i lași pe alții să decidă în locul tău, chiar dacă sunt membri ai familiei sau chiar partenerul de viață.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod