Horoscopul banilor în săptămâna 17-23 decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea atât de multe pe cap în această săptămână, încât e posibil să dai greş la serviciu din cauza neatenţiei.

Din fericire, şefii tăi sunt permisivi de această dată şi se vor face că nu au văzut, însă nu trebuie să faci o obişnuinţă din asta. Situaţia financiară este una modestă şi te vei descurca să acoperi toate cheltuielile necesare de sărbători.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Această săptămână va fi foarte solicitantă pentru tine, în special pe plan profesional.

Deşi va trebui să te împarţi în o mie de locuri, joi sau vineri ţi s-ar putea oferi o oportunitate grozavă de avansare. Dacă simţi că vei face faţă acestei provocări şi eşti dispus să îţi sacrifici o parte din viaţa personală, atunci acceptă fără regrete. Vor exista anumite pierderi, însă câştigurile, mai ales cele financiare, vor fi incomparabile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta va fi despre afaceri, cumpărături şi oportunităţi.

Vei jongla cu banii în aceste zile, însă te pricepi destul de bine la asta. Mai mult decât atât, astrele sunt de partea ta şi atunci când se produce o gaură mai mare în buzunarele tale, ele au grijă să îţi scoată în cale surprize financiare pe care nu ai cum să le ratezi. Nici nu se poate să îţi meargă mai bine de atât!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă vei trece prin momente de tensiune maximă în această săptămână, astrele te ajută să ieşi basma curată din anumite încurcături de la serviciu.

Deşi vei fi pe punctul de a pierde sume importante de bani, asta nu înseamnă că îţi vei învăţa lecţia pentru data viitoare. Eşti uşor imatur atunci când vine vorba de finanţe, de aceea încearcă pe cât posibil să iei în considerare sfaturilor celor dragi!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca cineva să intenţioneze să te tragă în piept în aceste zile, aşadar fii cât poţi de atent în jurul tău, în special dacă este vorba despre bani.

Te descurci modest pe acest plan, aşa că orice pierdere va fi resimţită major de către tine în perioada sărbătorilor. Atunci când cineva vrea să îţi vândă ceva suspect de scump, nu ezita să îi întorci spatele din prima clipă. Nici nu îţi pierde timpul!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai făcut destule economii până acum, dar a sosit momentul în care să demarezi acel proiect pe care l-ai aşteptat toată viaţa.

E posibil să fie vorba despre o investiţie majoră pentru care ai făcut multe sacrificii. Chiar dacă te vei simţi total gol şi sărac după aceea, în câteva zile te vei obişnui şi vei reuşi să te bucuri că ţi-ai atins unul dintre cele mai mari obiective ale tale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti destul de inconştient atunci când vine vorba de bani şi faci achiziţii pentru care nu ceri garanţii.

Din fericire, cineva care ţine la tine se autosesizează şi îţi cere să îţi schimbi poziţia de urgenţă. Fie că vrei sau nu, lucrurile vor ieşi aşa cum trebuie, chiar dacă asta presupune o cheltuială mai mare. Vei râmâne cu buzunarele goale, însă cu un ţel măreţ atins. Nu mai râmâne altceva de făcut decât să treci la următorul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea multe de făcut pe plan profesional în această săptămână, însă îţi va plăcea să fii ocupat mereu.

Poate că nu stai prea bine pe plan personal sau poate vrei să fugi puţin de responsabilităţile Crăciunului, aşadar te refugiezi în muncă pe cât posibil. Din fericire, la finalul acestei perioade agitate, roadele muncii şi eforturilor tale vor fi răsplătite financiar peste aşteptările tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă vei primi bonusuri sau prime în această săptămână, cheltuielile de Crăciun vor fi mai mari decât te aşteptai.

Cu toate acestea, cumpără ce ştii că îşi doresc cei dragi şi oferă-le din inimă. Nu uita că bunătatea va fi răsplătită cu bunătate, însă nu acesta trebuie să fie scopul tău. Te vei simţi minunat în aceste zile, chiar dacă vei sfârşi cu buzunarele goale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

A sosit momentul ca în această săptămână să faci un bilanţ al cheltuielilor de peste an, dar şi al banilor rămaşi sau disponibili pentru cadouri.

Calculează atent şi alocă un buget de la care să nu te abaţi atunci când vine vorba de daruri sau călătorii la cei dragi. Nu risca să rămâi cu buzunarele goale după această perioadă, pentru că nu vei reuşi să te descurci până la următorul salariu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei simţi aceste sărbători la buzunar, pentru că vei câştiga mai mult decât de obicei şi vei acoperi cheltuielile suplimentare din această perioadă.

Cu toate acestea, pentru a te descurca atât de bine, e nevoie de eforturi mari din partea ta la locul de muncă, eforturi care te-ar putea lăsa fără pic de energie. Dă tot ce poţi, însă nu îţi pune sănătatea în pericol!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Deşi nu o duci deloc rău cu banii, astrele te sfătuiesc să îţi organizezi bine bugetul în această perioadă.

E posibil să fii tentat să cumperi mai multe cadouri decât trebuie şi să îţi faci, astfel, o gaură inutilă în buget. Cei dragi vor fi încântaţi orice le-ai lua şi nu e necesar să cumperi pe nimeni cu daruri scumpe. Ţine cât poţi de bani, mai ales dacă ai planuri de viitor măreţe. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod