Horoscopul banilor în săptămâna 17-23 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti favorizată la locul de muncă din numeroase motive, iar colegii tăi nu sunt deloc încântaţi de acest lucru.

Există o invidie căreia va trebui să îi faci faţă cu destul de multă demnitate. Acum este momentul să tragi tare şi să încerci să obţii ce îţi doreai de multă vreme, adică o mărire de salariu sau o avansare. Astrele sunt de partea ta, însă şi tu trebuie să profiţi de anumite situaţii!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E rost de mai mulţi bani în această săptămână, însă odată ce te vei vedea cu buzunarele pline vei avea tentaţia să îi cheltuieşti pe toţi.

E necesar să fii mai responsabilă şi chibzuită din acest punct de vedere, mai ales că urmează o perioadă în care vor apărea cheltuieli majore. De asemenea, ai un vis măreţ care nu poate fi îndeplinit dacă nu pui ceva la puşculiţă. Norocul tău este că o persoană dragă stă în umbra ta şi nu te lasă să iei decizii greşite!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu şarmul de care dai dovadă în această săptămână, ai toate şansele să obţii tot ceea ce îţi doreşti pe plan profesional.

E nevoie să fii puţin vicleană până pui mâna pe mai mulţi bani, dar fără a te compromite. În cazul în care există neînţelegeri între tine şi unii colegi, atunci situaţia va fi mai dificilă. Zâmbeşte frumos şi nu te certa cu nimeni în aceste zile!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai mai mult timp liber în această săptămână şi ai ocazia de a-ţi reîncărca bateriile.

Nu pierde nicio ocazie de distracţie şi lasă grijile de la muncă pentru atunci când te vei întoarce la birou. Situaţia financiară este una bună, aşa că nu trebuie să fii stresată din acest punct de vedere. Spre finalul săptămânii ai ocazia de a cunoaţte o persoană care te va motiva şi mai tare!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu este un moment prielnic pentru decizii majore pe plan profesional, ceea ce înseamnă că ar trebui să iei o pauză de care chiar să te bucuri.

Detaşează-te puţin de tot stresul şi nu te mai gândi la bani indiferent care e situaţia ta financiară. Spre sfârşitul săptămânii vei avea ocazia de a-ţi reanaliza poziţia şi vei putea mult mai uşor să te decizi cu privire la job-ul tău actual.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu duci lipsă de bani în această perioadă, însă te deprimă gândul că ai atâtea de cumpărat.

Trebuie să fii optimistă şi să realizezi că tot ce ei e strict necesar. Chiar dacă parcurgi o perioadă mai agitată şi cu multe schimbări în buget, fii sigură că situaţia va reveni la normal cât de curând posibil. Încearcă să fii mai hotărâtă în ceea ce priveşte achiziţiile majore personale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmina probleme financiare în această perioadă, dar cel mai probabil te vei necăji din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

O persoană apropiată ţie te va ajuta să treci mai uşor peste aceste zile agitate şi vei ajunge să realizezi că tot ce faci este bine. Ai mai multă încredere în tine şi renunţă la zgârcenie înainte de a deveni un stil de viaţă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil să cheltui mai mulţi bani decât ţi-ai propus în această săptămână, lucru care te va deprima puţin în primele zile.

Imediat după aceea vei reveni la starea ta iniţială, în care banii se fac pentru a fi daţi. În orice caz, ar trebui să fii mai chibzuită şi să mai economiseşti pe ici pe colo dacă se poate! Nu face nimic doar pentru că aşa procedează restul lumii!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Deşi e o săptămână mai relaxantă la serviciu, ba chiar în unele zile vei fi liberă, şansele profesionale vin pe bandă rulantă.

E important să fii cu ochii în patru pentru a nu pierde oportunităţile care îţi apar în cale, ar fi şi păcat să le ratezi pentru că mintea îţi stă la lucruri mult mai neimportante decât acesta. Nu sunt probleme cu banii, însă întotdeauna e loc de mai bine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vor exista mici modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, dar nu vei simţi prea mult la buzunar.

Vei fi nevoită să faci unele cadouri sau să participi la un eveniment care necesită o pregătire aparte din partea ta. Fă abstracţie de bani şi încearcă să te bucuri la maximum de aceste zile pline, poate fi mai distractiv decât crezi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă o perioadă bună pe plan financiar pentru tine, însă chiar şi aşa, trebuie să îţi faci şi o rezervă.

Ai toate şansele ca în aceste zile să primeşti o moştenire sau un cadou substanţial, dar nu sunt excluse nici bonusurile profesionale. Săptămâna aceasta este înfloritoare pentru tine şi ai face bine să încerci pe cât posibil să o faci să dureze cât mai mult!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O pasiune de-a ta mai veche îţi poate aduce bani frumoşi în această perioadă sau cadouri substanţiale.

Fie că ai un blog personal sau o mică afacere proprie, cert este că venitul tău suplimentar se va dubla. Încearcă să nu păstrezi toată bucuria doar pentru tine, familia şi cei dragi ar fi fericiţi alături de tine fără să aibă vreo pretenţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod