Horoscopul banilor în săptămâna 16-22 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru schimbări profesionale.

Dacă vrei să îţi schimbi jobul, acum este momentul să acţionezi. Ai încredere în tine, iar acest lucru va conta enorm atunci când mergi să îţi discuţi viitorul. Caută să pleci undeva unde vei câştiga mai mulţi bani, nu undeva unde doar vei avea o poziţie mai bună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Aceste zile sunt perfecte pentru investiţii, astrele sunt de parte ta şi îţi călăuzesc paşii în ceea ce priveşte orice fel de afacere.

Fă orice îţi stă în putinţă pentru a obţine mai mulţi bani, dar nu uita să acţionezi cu moralitate şi bun simţ. Şansele de reuşită sunt foarte mari chiar şi în condiţii vitrege.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă bună pentru planuri de viitor, mai ales în ceea ce priveşte cariera ta.

Dacă ai nevoie de mai mulţi bani, nu ezita să îţi schimbi locul de muncă sau să ceri o mărire de salariu. De asemenea, te poţi implica în mai multe proiecte care pot da rezultate bune.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În aceste zile nu va fi vorba de bani, ci de poziţie.

Încearcă pe cât posibil să te faci respectată la locul de muncă şi, astfel, nu va mai dura mult până ce vei cunoaşte succesul. E momentul să lupţi pentru un statut mai bun şi nu poţi reuşi decât dacă eşti foarte muncitoare şi serioasă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este un moment bun pentru a încerca să te dezvolţi profesional, iar asta presupune înscrierea la cursuri de aprofundare sau specializare.

Nu ar strica să te reorientezi în carieră atât timp cât simţi că poţi mai mult sau vrei mai mult. Banii nu sunt o problemă pentru tine, însă nu trebuie să ignori complet acest sector al vieţii tale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de cheltuieli mai mari în aceste zile, iar buzunarele ţi se vor uşura îngrijorător.

Deşi nu ai ce să faci ca să le eviţi, e necesar ca de acum să încerci să faci mai multe economii pentru a nu simţi greul pe viitor. Lasă shopping-ul şi plimbările pentru când îţi vei reveni financiar!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi nevoită în această săptămână să dai mai mulţi bani decât de obicei, însă acest lucru nu se întâmplă foarte des, din fericire.

Un eveniment inevitabil te baga la cheltuială, dar şi satisfacţia va fi pe măsură. Chiar dacă distacţia de care vei avea parte nu merită atât, e necesar să te situezi pe aceeaşi poziţie ca şi cei din jurul tău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci deloc rău cu banii, iar în această săptămână vei avea o mulţime de idei bune despre cum să îi cheltuieşti.

E posibil să planifici o excursie exotică sau orice plimbare puţin mai costisitoare în care chiar vei simţi că primeşti ceea ce meriţi. Munca depusă până acum trebuie să fie răspătită pe măsură!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Banii nu vor fi în sfera ta de interes în aceste zile, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre munca ta.

Job-ul tău este domeniul care te preocupă cel mai mult în acest moment, aşa că vei încerca pe cât posibil să excelezi în domeniul în care activezi. De aici până la a câştiga şi mai mulţi bani nu mai este decât un pas, însă nu acesta trebuie să fie scopul tău.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Zilele aceastea vei comunica mai uşor cu cei din jurul tău la locul de muncă şi, astfel, vei reuşi să deschişi uşi aparent blocate.

Faptul că afli tot mai multe informaţii în ceea ce priveşte afacerile sau dedesupturile jobului tău te va ajuta să găseşti calea spre succes. Banii pe care îi câştigi sunt suficienţi pentru nevoile tale, însă niciodată nu strică să ai mai mulţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru afaceri, tranzacţii sau orice fel de activitate care îţi pot aduce bani în plus.

Cu toate că vei fi nevoită să munceşti mai mult şi să îţi aloci şi mai mult timp în acest scop, rezultatele nu te vor dezamăgi. Cei dragi te înţeleg şi te susţin atât timp cât îi asiguri că această situaţie nu va dura la nesfârşit.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai nevoie de mai mult curaj dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti sau ceea ce crezi că meriţi pe plan profesional.

Mergi cu încredere pentru a cere o mărire de salariu sau spune-ţi pretenţiile cu privire la programul de lucru pe care ţi-l doreşti. Astrele sunt de partea ta şi te pot ajuta să ajungi unde ţi-ai propus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod