Horoscopul banilor în săptămâna 15-21 octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei reuşi să câştigi mai mulţi bani în această perioadă decât dacă respecţi termenele care ţi impun.

Este foarte important să nu îţi faci planuri de viitor inutil, atât timp cât nu te bucuri de stabilitate financiară. Încearcă pe cât posibil să pui ceva bani deoparte înainte de a te implica într-un proiect complex.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea mai multe de câştig în aceste zile dacă lucrezi în echipă.

Pentru asta e necesar să nu trasezi doar tu liniile, ci să iei în considerare şi părerile celorlalţi. Nu o duci rău cu banii, însă acum este şansa ta de a evolua financiar şi ar fi şi păcat să nu profiţi. Dacă îţi reuşeşte, viitorul tău va fi mai bun decât crezi!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Lipsa banilor va interveni între tine şi partener, iscând tot felul de discuţii incomode.

Cu toate acestea, veţi reuşi să ajungeţi la o înţelegere şi să faceţi echipă bună pentru a ieşi din impas. Cel mai probabil veţi relua legături mai vechi cu persoane potente financiar, care ar putea să vă acorde sprijin în caz de nevoie. Nu ar strica să păstrezi relaţiile cu aceştia pe viitor!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi una destul de riscantă, pentru că vei fi foarte aproape să îţi pierzi job-ul.

Greşelile pe care le faci îţi vor fi într-un final iertate, însă cu siguranţă va fi pentru ultima oară când se va întâmpla aşa. Astrele îţi recomandă să încerci să fii mai atentă pe viitor şi mai responsabilă atunci când cineva se bazează pe tine. Faptul că le dezamăgeşti încrederea celor din jur e un pas înapoi pentru cariera ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele îţi recomandă să faci mai multe economii în această săptămână, pentru că se anunţă mare agitaţie pe viitor în ceea ce priveşte banii.

Încearcă să ieşi mai puţin în oraş şi să nu dai curs tuturor invitaţiilor pe care le primeşti la evenimentele noi din oraş. Concentrează-te pe muncă, chiar dacă asta presupune să stai peste program la birou. Cei dragi te vor înţelege!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de multe cheltuieli în această perioadă.

Le-ai amânat destul de mult şi acum vei fi nevoită să te achiţi de datorii. Chiar dacă vei rămâne cu buzunarele goale, măcar vei fi liniştită că ai scapat de griji. Imediat după aceea, concentrează-te pe regenerarea venitului, reducând pe cât posibil cumpărăturile obişnuite de zi cu zi. Poţi face câteva eforturi acum, pentru această situaţie nu va deveni permanentă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi una plină de cheltuieli, unele chiar mai mari decât te aşteptai.

Din fericire, ai de unde da, însă după aceea e necesar să faci multe economii. Încearcă pe cât posibil să reduci ieşirile şi plimbările care te pun la cheltuială. Ai răbdare două sau trei luni şi apoi vei reveni la situaţia iniţială cu care ai fost obişnuită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta decizi că trebuie să mişti puţin lucrurile în ceea ce priveşte cariera ta, fiind impulsionată de nevoile financiare.

Nu o duci rău cu banii, însă planurile tale mari nu pot fi susţinute doar cu venitul tău actual. E nevoie de multă muncă şi multă răbdare, de aceea înarmează-te cu tot ce trebuie şi treci la treabă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest început de săptămână este numai bun pentru interviuri sau cursuri de perfecţionare.

Profită de orice şansă care ţi se oferă pentru a evolua profesional, pentru că doar aşa vei putea să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. Un eveniment din weekend presupune cheltuieli mici, dar multe, ceea ce înseamnă un gol semnificativ în buzunare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Stai destul de bine cu banii, însă este de preferat să eviţi orice fel de achiziţie majoră în această săptămână.

Chiar dacă tu poate consideri că e o investiţie, e posibil să fie o cheltuială inutilă de pe urmă căreia să nu obţii mare lucru. Nu sunt favorizate afacerile de niciun fel, aşa că refuză să semnezi vreun document important indiferent cât de tentant ar fi. 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Din cauza relaţiilor proaste pe care le ai cu superiorii tăi, e posibil ca în aceste zile să îţi fie afectată situaţia financiară.

Chiar şi micile greşeli îţi vor fi taxate la sânge, iar asta te va împinge să te gândeşti serios la o reorientare sau chiar la demisie. Din păcate, comportamentul tău este de vină, aşa că schimbă-te dacă vrei ca aceste lucruri să nu se mai întâmple pe viitor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viaţa profesională îţi ocupă mare parte din timp în această săptămână, iar acest lucru poate aduce dezavantaje vieţii personale.

Eşti nevoită să iei decizii importante la locul de muncă, decizii pentru care îţi vei asuma întreaga responsabilitate. Dacă sunt şi bani la mijloc, atunci lucrurile devin şi mai complicate. Nu refula pe cei dragi atunci când simţi că situaţia te depăşeşte!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod