Horoscopul banilor în săptămâna 14-20 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă zodia ta se caracterizează prin curaj, săptămâna aceasta ar trebui să nu ieşi în faţă prin asta.

Situaţia ta financiară este şubredă şi nu îţi poţi permite să joci la risc puţinii bani pe care îi ai. Dacă eşti partener de afaceri cu cineva, ai grijă să nu fi trasă în piept.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă în această săptămână să îţi păstrezi banii pe care îi ai, chiar dacă unele cheltuieli par urgente.

În viitorul apropiat ai nevoie de sume mari şi ar fi indicat să nu te împrumuţi la nimeni. Chiar dacă vei fi nevoită să îţi schimbi puţin stilul de viaţă, va fi spre binele tău!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cariera ta se îndreaptă către direcţia bună, însă acest lucru se datorează muncii tale şi a sacrificiului.

Pentru tot ce ai acum ai fost nevoită să renunţi la multe momente importante din viaţa de familie, dar încă nu e prea târziu să mai recuperezi ceva. Lasă-te ghidată de sentimente!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă o avansare sau o mărire de salariu pentru tine în această perioadă.

Cu siguranţă nu te aşteptai la asta, aşa că bucuria pe care o vei simţi în acel moment te va face puţin arogantă. Mulţumeşte-le celor care te-au ajutat să ajungi aici şi nu uita niciodată de unde ai plecat, mai ales că există riscul de a reveni la poziţia iniţială!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Firea ta sociabilă te va ajuta în această săptămână să îţi faci relaţii profesionale importante.

Nu ai nimic de pierdut dacă discuţi cu sinceritate despre afacerile tale, mai ales dacă acestea nu merg aşa cum ţi-ai dori. Cineva cu o poziţie bună ar putea să îţi ofere o mână de ajutor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea şansa în această săptămână să culegi roadele muncii tale cinstite.

Orice alt mijloc de a obţine ce ţi-ai dorit pe plan profesional ori în în afaceri este sortit eşecului. Ţi se vor face o mulţime de propuneri tentante, însă nu trebuie să le iei pe toate în seamă sau să le crezi fără să analizezi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ţi se potriveşte poziţia de lider şi e posibil ca în această săptămână să ai şansa de a-ţi aplica aceste aptitudini.

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în aceste zile, în viitorul apropiat poţi avansa rapid dacă ştii cum să te porţi cu cei din jurul tău. Trebuie să optezi pentru echilibru şi să nu uiţi de unde ai plecat!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vor exista schimbări pe plan financiar în această perioadă, însă cel mai probabil munca multă îţi va pune capac.

Chiar dacă lucrezi exagerat de mult, beneficiile nu sunt pe cât ai merita. Nu trebuie să cedezi şi să te opreşti din drum, dar nu ar strica mai multă moderaţie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vei munci mai mult în echipă în această săptămână, ai toate şansele să ţi se umple buzunarele în viitorul apropiat.

E foarte important să nu te dai peste cap doar pentru a te bucura singură de reuşite, ci să găseşti un echilibru pentru a avea câte puţin din fiecare. Situaţia ta financiară este una bună şi în prezent!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în această perioadă, cel mai probabil vei primi ceea ce meritai de multă vreme.

Poziţia ţi se va schimba şi vei cunoaşte o evoluţie şi în ceea ce priveşte banii pe care îi câştigi. O funcţie respectabilă te va face să îţi pierzi puţin minţile, însă îţi vei reveni rapid!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să nu te mai gândeşti aşa mult la bani, pentru că astfel nu vei reuşi să obţii mai mulţi.

Treci la acţiune şi lasă visurile deoparte, cel puţin pe moment. Profită de orice oportunitate de a învăţa lucruri noi şi încearcă să te perfecţionezi ori de câte ori ai ocazia.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă îţi place să îţi calculezi mereu banii, nu se poate spune despre tine că eşti foarte organizată.

Este foarte important să asculţi de sfaturile unei persoane apropiate, mai ales dacă vrei să faci o investiţie majoră. Situaţia ta financiară este una bună şi poţi din când în când să renunţi la calicenie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod