Horoscopul banilor în săptămâna 14-20 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă o săptămână roditoare pentru tine pe plan financiar.

Mai mult decât oricând, acum ai ocazia de a-ţi rotunji veniturile şi câştigurile. Pentru asta trebuie doar să fii atentă la oportunităţile care apar în jur şi să nu le laşi să-ţi scape. Eşti o persoană foarte muncitoare şi tot ceea ce obţii e prin propriul merit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă pe cât posibil să câştigi mai mulţi bani, pentru că astrele sunt de partea ta şi îţi scot în cale numeroase oportunităţi financiare.

Dacă ai o pasiune de care te ocupi cu regularitate, acum este momentul să faci bani din ea. Dă dovadă de mai mult curaj şi vei avea succes în tot ce îţi propui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu o duci rău cu banii, dar ar trebui să ai mai multă grijă atunci când vine vorba de cheltuieli.

Fii prudentă şi ţine-ţi bugetul la adăpost, nu se ştie niciodată când vei avea nevoie de o rezervă. E bine să ai mereu bani puşi deoparte pentru situaţii imprevizibile şi nu e necesar să te gândeşti doar la evenimente neplăcute.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă, de aceea fii deschisă la propunerile care ţi se fac.

Chiar dacă cel mai bine lucrezi de una singură, sau cel puţin aşa ţi se pare, acum e momentul să ieşi din zona de confort şi să încerci ceva nou. Vei fi surprinsă să descoperi cât de mult randament poţi da şi muncind alături de alţi oameni.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să nu te gândeşti doar la bani, la fel de importantă e şi poziţia ta profesională.

Luptă mai mult pentru o avansare la locul de muncă, decât pentru un bonus sau o mărire de salariu nesimnificativă. Şi cel mai important lucru este să nu disperi sau să fii nerăbdătoare, e nevoie de timp pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Lucrurile bune nu se obţin aşa uşor!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vor avea loc schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, dar asta te nemulţumeşte.

Nu o duci nici rău cu banii, dar nici bine, şi deşi ştii că poţi mai mult, nu iei nicio măsură. Dacă stai şi te plângi nu faci altceva decât să acumulezi frustrări şi, uneori, poţi fi chiar enervantă pentru cei din jurul tău. Încearcă să ieşi din zona ta de confort şi să nu îţi fie frică de schimbare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai tot mai multă încredere în tine datorită situaţiei tale financiare care s-a îmbunătăţit în ultima perioadă.

Acesta poate fi atât un lucru bun, cât şi rău, judecând după comportamentul şi modul tău de gândire recent. Dacă eşti în plină ascensiune profesională, nu înseamnă că cei care nu se bucură de aceeaşi situaţie ca a ta sunt mai slabi decât tine. Drept urmare, nu trebuie să îi tratezi cu superioritate pe cei care te iubesc.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să fii mai directă atunci când vrei să obţii ceva în carieră.

Nu vei primi nimic mai mult decât dacă ceri. Chiar dacă munceşti şi îţi dai toată silinţa, la locul tău de muncă nu va sări nimeni să te recompenseze. Faptul că nu te simţi apreciată la locul de muncă îţi poate crea mari dezavantaje în ceea ce priveşte încrederea de sine. Nu îţi face rău singură!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână îţi vei da seama că nu procedezi bine ajutându-i pe cei din jurul tău, cel puţin în mediul profesional.

Te gândeşti mai mult la ceea ce spun ceilalţi şi la impresia pe care le-o laşi decât la propriile tale ţeluri şi dorinţe. Faptul că îţi laşi sarcinile pe locul doi şi nu îţi vezi traiectoria ta profesională ca o prioritate te va trage în jos cât de curând. Încearcă să te schimbi începând din aceste zile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În aceste zile trebuie să te gândeşti mai serios la planurile tale de viitor şi la ceea ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară.

Nu o duci rău cu banii, însă nu trebuie să stai pe loc. Orice schimbare pe care o faci îţi poate aduce beneficii suprinzătoare în ceea ce priveşte cariera şi ascensiunea ta profesională.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu spune nu unei schimbări profesionale în această săptămână, mai ales dacă ţi se fac unele propuneri tentante.

Cu toate că îţi place locul tău de muncă actual, nu pierde şansa de a avansa şi de a te muta dacă beneficiile sunt mai mari în altă parte. Axează-te pe viitor acum mai mult decât oricând şi pune-ţi întrebarea unde te vezi peste cinci ani? Răspunsul te va convinge!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să nu mai fii atât de expansivă la locul de muncă şi să reduci tot mai mult discuţiile.

Eşti vorbăreaţă din fire, dar în unele situaţii acest lucru îţi poate crea un dezavantaj enorm. Şefii, partenerii sau colegii tăi au nevoie acum de mai multă acţiune, decât de teorie, aşa că nu îţi pune job-ul în pericol doar pentru că nu vrei să depui eforturi pentru a te abţine de la comentariile inutile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod