Horoscopul banilor în săptămâna 12-18 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se pare că această săptămână este una bună pentru tine în ceea ce privește sectorul financiar.

Nu ar strica, totuși, să dai dovadă de mai multă înțelegere atunci când vine vorba de ideile colegilor sau partenerilor de afaceri. E necesar să faci unele compromisuri dacă vrei să îți atingi un vis măreț.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Aptitudinile tale vor fi remarcate în această săptămână de multă lume.

Vei primi oferte care mai de care mai tentante, însă în final, tot loialitatea va câștiga. Chiar dacă ai putea obține mai mulți bani, rămâi fidel oamenilor care ți-au dat șansa să crești. Cel puțin pentru moment, faci această alegere!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu în acest început de săptămână.

Se pare că nimic nu te poate opri atunci când vine vorba de țelurile tale profesionale. Vrei să câștigi bani mai mulți, așa că investești în tine și încerci să înveți tot mai multe lucruri noi. Schimburile de experiență sau cursurile de specializare sunt ceea ce îți trebuie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Orice parteneriat riscă să se strice în această săptămână dacă nu dai dovadă de amabilitate și înțelegere.

Faptul că refuzi din start ideile celor din jur, te va poziționa în defavoarea ta. Ai putea avea minusuri în ceea ce privește situația ta financiară, iar cum banii sunt atât de importanți, nu poți risca!

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă ai nevoie de bani, este foarte important să îi obții corect.

Nu sabota pe nimeni în această săptămână, pentru că altfel vei avea tot tu de suferit într-un final. Se pare că partenerul de viață sau un coleg de care ești apropiat te va sfătui să iei deciziile corecte. Nu ignora ce ți se spune!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci deloc bine cu banii în această săptămână și, se pare, că nu vei ieși prea curând din acest impas.

Datoriile se înmulțesc și, deși te așteptai la o perioadă mai grea, nu știai că va fi chiar atât de tragic. Vei fi nevoit să te împrumuți, lucru pe care ai încercat să îl eviți cât de mult posibil pe parcursul vieții tale. Cu toate acestea, trebuie să îți păstrezi optimismul și să ai răbdare, pentru că nu poți face nimic pentru a schimba situația de pe o zi pe alta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu stai deloc bine la capitolul finanțe în aceste zile.

Cu toate acestea, rămâi pozitiv pentru că știi că vei scăpa curând de aceste neplăceri. Încearcă pe cât posibil să te descurci cu propriile resurse, fără să ceri bani nici măcar de la cei foarte apropiați ție!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta e rost de investiții, însă unele foarte atent calculate.

Dacă ai în plan să îți achiziționezi o locuință sau un autoturism prin credit bancar, încearcă să nu alegi ceva de top. Măsura este cheia unei vieți liniștite și fericite!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu este o săptămână bună pentru investiții, proiecte noi sau semnat documente importante.

Astrele te sfătuiesc să îți ții rezervele financiare încă la adăpost și să le utilizezi abia atunci când există garanția unui minim de siguranță. Dacă în weekend ți se cer bani cu împrumut, încearcă să găsești scuze plauzibile pentru a nu o face!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Axează-te pe hobby-urile tale, pentru că ele te pot ajuta să câștigi suplimentar.

Chiar dacă nu o duci deloc rău pe plan financiar, nu ar strica să îți faci rezerve pentru eventualele zile negre. Mare parte a timpului vei încerca să găsești ideile ideale de afaceri și să îți găsești partenerii perfecți!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să îți calci puțin pe orgoliu în această săptămână dacă vrei să ajungi acolo unde îți dorești.

Banii sunt foarte importanți pentru tine, așa că poți să renunți la unele principii de-ale tale pentru a-i obține. Faptul că ești lingușitor cu unele persoane din jurul tău nu te face un om lipsit de caracter, în special dacă acest lucru nu are consecințe negative față de nimeni!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta riști să fii taxat pentru unele greșeli mai vechi pe care le-ai făcut la locul de muncă.

Se pare că anumiți colegi invidioși pe parcursul tău profesional încearcă să te saboteze cu orice preț. Nu pune la suflet nimic din ce se întâmplă, pentru că șefii tăi își vor da seama până la urmă care este adevărul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod