Horoscopul banilor în săptămâna 11-17 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să fii nemulţumita din pricina unor cerinţe exagerate din partea şefilor.

Nu îţi convine faptul că eşti pusă să munceşti mai mult decât trebuie, dar mai ales pentru că nu eşti remunerată pe măsură. E necesar să discuţi să să te faci respectată, altfel toţi o să tragă apoi de tine! Situaţia financiară rămâne neschimbată pentru încă o perioadă bună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei primi unele oferte destul de tentante în acest început de săptămână.

Ocaziile de a-ţi creşte venitul sunt numeroase, însă trebuie să ştii ce să alegi. Este destul de riscant şi trebuie să te pricepi la afaceri, aşa că ai face bine să ceri sfatul unei persoane cu mai multă experienţă. Nu este exclus ca pe vineri să afli o veste care să conducă la o schimbare radicală în viaţa ta profesională.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în această săptămână.

Chiar dacă nu vei avea parte de câştiguri mari, important este că ele există şi că astfel ai parte de o evoluţie. Este foarte important, de asemenea, să ai grijă cum îţi gestionezi deja banii pe care îi ai. Fie îi păstrezi bine, fie îi investeşti într-un proiect de viitor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta e posibil să lucrezi chiar în timpul tău liber, inclusiv în weekend.

Cu toate că nu sună bine, efortul tău va fi răsplătit pe măsură. Cel mai probabil vei fi plătită dublu şi vei avea numeroase beneficii. Partenerul şi familia te vor înţelege şi te vor sprijini. Mai mult decât atât, imaginea ta se va îmbunătăţi cu mult faţă din prezent.

Leu(22 iulie - 22 august)

În aceste zile ar trebuie să comunici mai bine cu cei din jurul tău, colegi sau şefi.

Munca în echipă este favorizată acum, aşa că ar trebui să profiţi de ajutorul astrelor şi să încerci să dai tot ce ai mai bun pentru a câştiga mai mulţi bani. Dacă situaţia ta financiară actuală e una precară, nu ar strica să îţi găseşti de muncă suplimentar. Din păcate, pe tine cade resposabilitatea de a avea grijă de cei dragi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai rău cu banii, dar nici nu te poţi lăuda că ai prea mulţi.

Acum începe o perioadă în care vei avea mai multe cheltuieli, însă din fericire ai de unde da şi nu vei fi nevoită să te împrumuţi la nimeni. Nu se anunţă majorări ale salariului prea curând, o schimbare venind doar dacă îţi faci curaj să îţi cauţi un alt loc de muncă. Fii mai încrezătoare în propriile forţe!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Firea ta strângătoare şi faptul că ai deja câtiva bani strânşi, te determină în aceste zile să faci o investiţie majoră.

E posibil să îţi achiziţionezi un apartament sau o maşină, lucruri pe care le ai în plan deja de multă vreme. Cu toate acestea, ai grijă să nu rămâi pe zero, nu se ştie niciodată ce poate apărea. Imprevizibilul poate fi mai uşor depăşit dacă ai rezerve!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Munca în echipă este favorizată în această săptămână, lucru care presupune adaptarea ta la situaţii şi idei noi.

Trebuie să asculţi mai mult şi să vorbeşti mai puţin de această dată. Cu cât sunteţi mai mult care aveţi un obiectiv comun, cu atât rezultatele financiare pot veni mai repede. Cu toate că beneficiile se vor împărţi în mod egal între voi, nu trebuie să fii invidioasă sau să îţi fie necaz.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Aceste zile sunt decisive în ceea ce priveşte situaţia ta profesională, şi implicit financiară.

Negociezi dur cu superiorii tăi o mărire de salariu, iar în caz de răspuns negativ, eşti mai decisă ca oricând să îţi dai demisia. Singuranţaşi respectul de sine te ajută mult în viaţă şi nu te vei lăsa folosită de nimeni. Ai abilităţi deosebite şi cu siguranţă vei găsi ceva mai bun!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea parte de o săptămână foarte grea la locul de muncă, sarcinile primite fiind extenuante.

Faptul că te simţi depăşită va atrage în urma sa o mulţime de critici şi poate că nu vei mai fi văzută cu ochi buni ca şi până acum. Cu toate acestea, ai şansa de a-ţi reveni pe măsură ce intri în ritm şi îţi dai seama de tehnica pe care să o adopţi. Nu banii sunt importanţi acum, ci prestigiul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Munceşti prea mult în ultima perioadă şi e posibil ca în aceste zile să cedezi fizic, dar şi psihic.

Nu ţii seama de pauze şi nici nu ai o dietă echilibrată, de aceea organismul tău va ceda în cele din urmă. Goana după bani te va pune la pat, însă măcar îţi vei da seama că nu averea e cea mai importantă pe lume. Acum este doar o lecţie, aşa că învaţă ceva din ea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă schimbări financiare în aceste zile, însă ai şansa de a-ţi pava un drum spre succes.

Luptă în această săptămână pentru prestigiul tău şi arată-le tuturor care sunt abilităţile tale. Ai multe şanse de a ieşi în faţă, trebuie doar să fii un pic mai curajoasă şi să profiţi de ele. E nevoie şi să te adaptezi uşor în faţa schimbărilor, pentru că acestea o să apară constant.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod