Horoscopul banilor în săptămâna 11-17 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu e deloc important să primești laude de la cei din jurul tău.

Ești foarte bine plasată la locul de muncă, iar câștigurile vor veni independent de asta. Traversezi o săptămână bună în care proiectele ți se deblochează. Astrele te sfătuiesc să înveți din realizările tale, la fel ca și din eșecuri.
 

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 11-17 mai

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Victoriile din această săptămână ar trebui să îți aducă împlinire și o atmosferă profesională mai degajată.

Rezultatele tale sunt excelente și îți rotunjesc veniturile. Fericirea crește dacă este împărtășită cu cei din jurul tău, așa că nu ezita să o faci!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Poți face multe, dar nu poți face totul!

Datorită cunoștințelor tale vei câștiga un pariu sau vei semna un contract promițător. Vei avea numai de câștigat dacă vei fi realistă și diplomată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cheia succesului tău constă într-un singur lucru: măiestria cu care acționezi.

Ții totul sub control, calitatea și timpul de lucru, optimizezi, inovezi, te dezvolți și nu te oprești din toate astea. Motivația ta este la cote maxime și faci totul cu plăcere. Săptămâna aceasta vei câștiga mai mulți bani decât te așteptai sau sperai, așa că îți poți oferi o pauză binemeritată. 
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Te vei simți urmărită toată săptămâna la locul de muncă și ai impresia că toate gesturile și acțiunile îți sunt puse sub microscop.

E bine să ai și acest lucru în vedere, însă nu interpreta toate evenimentele sau comportamentele ca fiind concentrate asupra și împotriva ta. Încearcă să muncești conștiincios și eficient ca și până acum, chiar dacă în acest moment oferi fără să primești. Ai răbdare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână este ideală pentru schimbări, proiecte noi și afaceri pe termen lung.

E cazul să îndrăznești să vrei mai mult, în special dacă ai nevoie de bani. Partenerul de viață și persoanele dragi din viața ta te încurajează să ieși din zona de confort.
 

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 11-17 mai

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai toate șansele să reușești!

Obiectivele tale încep să prindă contur și astrele anunță o săptămână de creativitate intensă, care ar trebui să te ajute serios să progresezi. Nu vrei să impresionezi pe nimeni, ci pur și simplu ai un țel: să îți rotunjești veniturile.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele sunt de partea ta, așadar e momentul să te impui la locul de muncă.

Săptămâna aceasta este ideală pentru discuții cu șefii care implică negocieri de salariu. Poți sparge barierele și poți convinge pe oricine. Situația ta financiară are nevoie de o îmbunătățire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele te încurajează să îți urmezi ambițiile.

Vrei să avansezi și să-ți consolidezi cariera, așadar tot ce trebuie să faci este să te concentrezi asupra proiectelor tale și nu să-ți consumi energia în conflicte inutile. Acum este momentul să îți pui calitățile și aptitudinile în valoare pentru a evolua profesional și financiar, în loc să îți impui cu încăpățânare punctele de vedere.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Caută căi care să îți ofere oportunitatea de a avansa în carieră și de a câștiga mai bine.

Nu renunța niciodată. Această săptămână marchează un nou început, ai putea fi capul unui proiect surprinzător sau a unei afaceri mai mult decât profitabile.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești destul de agresivă în această săptămână în mediul profesional.

Vei ajunge în situația în care vei fi nevoită să îți justifici acțiunile față de șefii sau colaboratorii tăi. Calmează-te și acceptă realitatea, altfel ai putea pierde tot ce ai clădit până acum. Nu e ușor să o iei de la zero, mai ales atunci când nu o duci nici excelent cu banii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești pregătită pentru orice, nu încetezi să lupți și să îți extinzi raza de influență în mediul profesional.

Săptămâna aceasta apar semne vizibile de progres, precum și de preluare a puterii. Odată cu acest succes vin și beneficiile financiare.

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 11-17 mai

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod