Horoscopul banilor în săptămâna 11-17 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îţi trata colegii cu superioritate, pentru că rişti să fii sancţionat cum nu se poate mai rău.

Coşmarul de a câştiga mai puţini bani decât la momentul actual se poate apropia mai repede decât crezi, însă totul depinde doar de tine. Cu toate că îţi faci treaba ca la carte, asta nu înseamnă că poţi avea orice atitudine vrei. Situaţia ta financiară nu îţi permite să joci astfel!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână ai şansa de a primi o ofertă de muncă, însă nu trebuie să te grăbeşti să iei vreo decizie.

Situaţia ta financiară actuală îţi permite să te joci puţin, aşa că acţioneză cu încredere. Cu toate acestea, ia în considerare sfaturile celor cu mai multă experienţă ca tine, unele sugestii îţi vor fi extrem de utile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te vor ajuta în această săptămână să obţii ceea ce îţi doreşti pe plan financiar sau profesional.

E posibil să fie vorba despre o afacere pe care urmează să o conduci tu sau despre o sumă substanţială de bani care ar putea să îţi intre în conturi. Cu toate acestea, ca să ajungi unde ţi-ai propus, nu călca peste oamenii pe care îi întâlneşti în cale!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu fi stresant la locul de muncă, indiferent dacă e vorba de colegi sau de şefi.

Dacă urmăreşti o mărire de salariu, alege cu atenţie momentul în care să o ceri, altfel ai putea obţine exact rezultatul opus. Chiar dacă nu o duci rău cu banii, se pare că în ultima perioadă ai început să crezi că munceşti mai mult decât eşti răsplătit.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei munci atât de mult şi de eficient în această săptămână, încât te vei suprinde chiar şi pe tine.

Pe lângă norocul că ai atâta energie bună, vei fi remarcat şi de persoanele care au un cuvânt de spus asupra viitorului profesional. Nu o duci rău cu banii şi te descurci foarte bine cu ceea ce câştigi la momentul actual, însă viitorul arată strălucit pentru tine dacă continui în acelaşi ritm.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Economiile tale au scăzut mult în ultimele luni, însă investiţiile pe care le-ai făcut chiar au fost inspirate.

Chiar dacă acum te simţi strâns la curea, în viitorul apropiat îţi vei reveni complet. Încearcă pe cât posibil să nu mai faci cheltuieli care nu se cer a fi necesare o perioadă şi, astfel, situaţia ta financiară se va îmbunătăţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Situaţia ta financiară şi noile cheltuieli te pun serios pe gânduri în aceste zile.

Cu toate că ai un venit stabil şi ai luat deciziile după o lungă analiză, acum traversezi o perioadă de nesiguranţă şi de dubii. Încearcă să te linişteşti pentru că scenariile care îţi trec prin minte sunt total nerealiste! Nu pleca urechea la ce spun cei din jurul tău, cel mai probabil este vorba doar de invidie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu eşti deloc mulţumit de munca atribuită la serviciu în primele zile ale acestei săptămâni.

Dobândeşti frustrări fără să îţi dai seama şi refulezi în faţa persoanelor care nu au nicio vină pentru ceea ce ţi se întâmplă. Mai mult decât atât, simţi că banii pe care îi câştigi nu îţi sunt de ajuns pentru a face tot ceea ce îţi doreşti. În loc să te plângi, mai bine ai lua atitudine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta ar putea fi norocoasă în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

Chiar dacă nu vei primi niciun leu în plus în aceste zile, e posibil să fii avansat în carieră, fapt ce îţi va schimba viitorul. Îmbrăţişează ofertele care ţi se fac, chiar dacă mare parte din ele vin cu mai multe responsabilităţi decât acum.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu stai prea bine la capitolul comunicare în această săptămână, fapt pentru care astrele îţi recomandă să nu discuţi chestiuni financiare sau profesionale importante.

Cu toate acestea, e posibil ca o sumă de bani să îţi pice din cer, fără să fi depus nici măcar un efort în acest sens. Fie că este vorba despre o moştenire sau de un cadou, cert este că îţi va înveseli viaţa.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă încerci să comunici eficient cu colegii de muncă şi laşi orgoliul deoparte, zilele acestea ar putea fi încununate cu succes pe plan profesional.

Munca în echipă te poate duce mult mai rapid spre atingerea ţelurilor tale. Cum ai nevoie urgentă de mai mulţi bani în această perioadă, fă toate compromisurile necesare!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână vei constata că probleme cu banii se agravează, fapt pentru care decizi să te axezi mai mult pe acest astfel al vieţii tale.

Este foarte important să încerci să evoluezi în carieră, însă nu acţiona atât de drastic încât cei dragi să se simtă ignoraţi. Tot ce se petrece în jurul tău te influenţează în acest demers, dar direcţia o dictezi tu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod