Horoscopul banilor în săptămâna 10-16 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Orice pas greşit în această săptămână te va costa scump.

Chiar dacă ţi se va părea că nu s-a întâmplat nimic, în viitorul apropiat te vei trezi cu bani mai puţini sau cu relaţii profesionale degradate. Încearcă să fii cât de responsabilă poţi, dar şi corectă cu şefii şi colegii tăi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă ţi se pare că munceşti degeaba şi nimeni nu te vede, realitatea e cu totul alta.

Evoluţia ta profesională, dar şi financiară stă în ocaziile şi propunerile pe care le vei primi în această săptămână. Trebuie doar să fii atentă şi să nu le ratezi, dar mai ales să nu ai impresia că nimeni nu îţi apreciază munca şi să te laşi pe tânjeală.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ai probleme cu banii, însă se anunţă cheltuieli majore în perioada imediat următoare.

Cel mai probabil este vorba despre o vacanţă costisitoare pe care nu o aştepţi cu prea mare nerăbdare. Dacă totul este planificat, încearcă măcar să nu strici totul din cauza supărărilor legate de bani.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cheltuielile din ultima perioadă te-au cam dat peste cap şi ai tendinţa de a deveni foarte restrictivă.

Cel mai probabil cineva îţi va da o lecţie şi te va face să vezi problema cu alţi ochi, însă nu trebuie să îţoi schimbi părerea doar de moment. Situaţia ta financiară este una bună şi nu ai motive să te plângi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începe în forţă această săptămână, însă încearcă să eviţi mişcările drastice spre finalul ei.

Daă vrei să faci o schimbare, începe să cercetezi terenul chiar de luni, altfel nu vei avea şanse de succes. Situaţia financiară nu e una de care să te plângi, însă ar fi păcat să nu profiţi de oportunităţile care ţi se oferă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai toate şansele să evoluezi pe plan profesional şi vei vedea acest lucru cel puţin la nivel verbal în această săptămână.

Cu toate acestea, există şi veşti proaste pentru tine, pentru că o decizie pe care eşti tentată să o iei în aceste zile riscă să îţi îngreuneze situaţia financiară. E o linie destul de fină între a câştiga mai mulţi bani şi a-i pierde pe toţi, aşa că ai mare grijă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tot ce câştigi în aceste zile e doar datorită eforturilor tale, de aceea ai tendinţa de a fi foarte chibzuită.

Chiar dacă ai muncit cu greu pentru banii câştigaţi, meriţi să ai parte şi de răsfăţ. Organizează-ţi atent banii, dar ai grijă să îţi laşi şi pentru distracţie sau micile plăceri ale vieţii!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai toate şansele ca în aceste zile să îţi pice bani din cer, efectiv norocul este de partea ta şi nu faci nimic în acest sens.

Din cauza faptului că nu ai muncit pentru ei, vei fi tentată să îi cheltui pe toţi fără să ai nicio remuşcare. Din păcate, deciziile pe care le vei lua în aceste zile se vor dovedi a fi cea mai mare greşeală a ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă schimbări pe plan profesional în aceste zile şi se pare că nici salariu nu va creşte în viitorul apropiat.

În acest caz, ai face bine să îţi faci timp pentru o afacere proprie sau pentru a-ţi valoriofica pasiunile. Profită de timpul tău liber şi încearcă să găseşti soluţii de a-ţi suplimenta veniturile.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în această săptămână şi cel mai probabil se va lăsa cu ceva câştiguri în plus.

Tot ce trebuie să faci este să fii la fel de resposabilă şi devotată ca până acum, căci ochii sunt pe tine. Acum e şansa ta de a ieşi în faţă şi de a urca pe scara ierarhică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E foarte important să încerci lucruri noi şi să dai dovadă de curaj în ceea ce priveşte cariera ta.

Dacă tânjeşti după mai mulţi bani şi o poziţie mai bună, nu ar trebui să te limitezi la ceea ce eşti tu acum. Săptămâna aceasta vei auzi de nişte oferte tentante pe care ai face bine să le analizezi înainte de a le ignora!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ai parte de o atmosferă prea plăcută la locul de muncă, dar nici nu e cazul să dramatizezi.

Chiar dacă ai tendinţa de a spune stop şi de a-ţi da demisia, încearcă să te controlezi şi să priveşti mai mult partea plină a paharului. Totul depinde de tine, aşa că purtarea ta din mediul profesional contează enorm pentru evoluţia ta viitoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod