Horoscop: Vârstele critice din viaţa ta. Vezi care sunt anii de răscruce

Anumite perioade din viaţa unei persoane sunt marcate de influenţe puternice din partea astrelor. Acestea sunt numite adesea vârste astrologice şi sunt valabile pentru orice persoană, indiferent de zodie sau anul naşterii. Importanţa majoră este dată de repetarea aspectelor astrale din momentul naşterii.
De exemplu, Jupiter, planeta norocului, tranzitează fiecare zodie o dată la 12 ani, ceea ce înseamnă că vei fi influenţată de prezenţa sa în semnul în care se afla la momentul naşterii tale la vârstele de 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84 de ani.

Iată care sunt cele mai importante şi critice vârste astrologice din viaţa unei persoane şi ce semnifică ele:


21 de ani - Careu uranian

Uranus este planeta evoluţiei, a schimbărilor, a originalităţii şi a ideilor. Iar careul uranian care te aşteaptă la vârstă de 21 de ani impune schimbări majore în viaţa ta. Este de obicei o transformare benefică, pentru că ţi-o impui şi ţi-o doreşti. Nu este o coincidenţă faptul că în multe ţări aceasta este vârsta legală a maturităţii. Acum vrei să te reinventezi, să te desprinzi de ceea ce era vechi şi să-ţi descoperi adevărata personalitate.
Este de fapt pragul către maturitate şi către viaţa de adult.


27-29 şi 60 de ani - Saturn se întoarce în locul în care se afla în momentul naşterii tale

Aceste vârste sunt adevărate praguri în viaţa unei persoane. Saturn este planeta încercărilor, a obstacolelor şi probelor pe care le ai de trecut şi care nu fac altceva decât să te ajute să evoluezi.

Este posibil ca la aceste vârste să ai adevărate cumpene de trecut, să întâmpini dificultăţi şi greutăţi cărora trebuie să le faci faţă. Le poţi considera nişte examene pe care trebuie să le treci cu bine. Sunt momente de răscruce în care probabil vei face schimbări majore, fie că ţi le doreşti, fie că îţi sunt impuse.
Primul ciclu saturnian, care se finalizează la 27-29 de ani, este adesea cel mai dificil, în special pentru persoanele care au avut Saturn retrograd la naştere.

30 de ani - Opoziţie jupiteriană

Vârsta de 30 de ani este una importantă din punct de vedere astrologic. Nu stai prea bine la capitolul noroc la această vârstă tocmai din cauza aspectul negativ al lui Jupiter faţă de poziţia sa din momentul naşterii tale.

Acum simţi că pierzi controlul asupra vieţii tale, iar nemulţumirile se acumulează.
Îţi evaluezi reuşitele şi eşecurile, iar dorinţa de schimbare este puternică. Trebuie să alegi o nouă direcţie în viaţa ta şi este necesar să-ţi iei inima în dinţi pentru a putea evolua.


41 de ani - Careu neptunian

Criza vârstei de 40 de ani nu este un mit, cel puţin din punct de vedere astrologic. Neptun, planeta viselor, a amăgirilor şi a iluziilor va forma o opoziţie faţă de locul său din momentul naşterii tale. Este foarte posibil să te simţi confuză, bulversată şi să ai tendinţa de a te retrage în lumea viselor. Eşti nemulţumită de viaţa ta şi asta pentru că ai senzaţia că se poate mai bine, că există undeva o lume ca de poveste, la care nu ai acces.

Această perioadă este critică, mai ales în ceea ce priveşte viaţa sentimentală şi familia. Eşti dispusă să renunţi la ceea ce ai pentru nişte himere.
Ai putea să cazi pradă relaţiilor extraconjugale, te-ai putea lăsa sedusă şi ai putea să intri într-o lume care există de fapt doar în mintea ta
. Este foarte uşor să te înşeli acum, să-ţi formezi idei greşite şi să pierzi din această cauză.

Viciile şi obiceiurile care te fac să fugi de realitate pot fi acum accentuate, iar dacă reuşeşti să gestionezi bine acest aspect, pot fi îndepărtate pentru totdeauna.

18, 37, 56, 74 - Nodul Nord se întoarce în locul în care se afla în momentul naşterii tale

O dată la aproximativ 18 ani, Nodul Nord revine în semnul în care se afla în momentul naşterii tale. La acest interval de timp eşti obligată să evaluezi drumul pe care îl urmezi şi să faci o schimbare în cazul în care nu eşti pe calea pe care trebuie. Aceste vârste pot fi considerate adevărate răscruci de drumuri.
Dacă nu alegi bine, peste alţi 18 ani vei fi nevoită iar să alegi iar.

Nodul Nord este elementul astral care îţi indică vieţile anterioare, greşelile din trecut şi acţiunile pe care să le îndeplineşti în viaţa actuală, menite să le corecteze.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luci pe 20 Iul 2013, 16:59
    varste critice

    fantastic...este mai mult decat adevarat...la mine,varsator, cam asa s-a intamplat...sunt trecuta de 50, deci pot sa afirm adevarul. din pacate, am lasat lucrurile sa se intample de la sine si am patit intocmai cum se evidentiaza aici...parca m-ar fi cunocut indeaproape.

    0
    0

  • vasile stefania daniela pe 5 Iun 2013, 18:53
    30 -10-1983

    varste critice si despre nodul nord

    2
    0

  • bezneacornelia pe 5 Iun 2013, 09:05
    varstele critice

    sunt nascuta pe 4 noiembrie 1977

    3
    13

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod