Horoscop: Topul zodiilor care fac bine dragoste

Vrei să ştii cât eşti de bună la pat, dar parcă nu îndrăzneşti să faci un "sondaj"? Descoperă cu ajutorul zodiilor. Află cât eşti de senzuală, sălbatică sau pasională în ceea ce priveşte viaţa sexuală.
MAI MULT DESPRE: sex, horoscop, zodii, buna la pat
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sarah pe 13 Aug 2012, 19:10
    senzual...

    E vorba de senzualitatea fiecarei zodii !

    2
    0

  • lmfao pe 22 Iul 2012, 18:06
    ceva

    fii mandru ca esti scorpion :)) . macar aici sa fii mandru daca acolo unde conteaza nu reprezinti nici o satisfactie pentru partenera. oameni limitati genetico-intelectual :| mai bine va apucati sa credeti in faptul ca vorba aia americana " doar pentru ca e rahatul vostru nu inseamna ca nu pute"

    0
    2

  • Fanel pe 30 Dec 2011, 21:32
    Servus

    O da....scoprionul isi merita locul,Mandru ca sunt scorpion!

    1
    0

  • una pe 1 Nov 2011, 02:45
    mai sa fie

    sunt scorpion :) .... si e exact asa cum zice

    2
    0

  • alex pe 18 Oct 2011, 15:18
    cine a facut clasamentul asta ?

    Mare prostie mi se pare - o totala pieredere de timp. Unele asepcte sunt total aiurea. Adica stiu persoane care nu sunt conform particularitatilor zodiei in care s-au nascut dar sa trecem peste asta. Pentru cine crede in astre poate ca e important topul pentru restul fiecare face cum si cat ii place.

    0
    0

  • consul pe 27 Sep 2011, 17:06
    cuyvi

    ce conteaza zodia?????

    3
    2

  • Scorpio pe 26 Sep 2011, 15:28
    Ego cat China pe degeaba

    Vai ce ego-uri ranite pe aici dar chiar asa cum se poate pestoaicele si capricoarnele pe ultimile locuri ?!! Da e posibil ? Va rog putin respect pt sex-appealul "nebun" al pestoaicei Andreea !!! Articolul e destul de corect dp meu de vedere si cu siguranta nu a fost scris dupa preferinte .. Habar n-aveti sa vorbiti corect gramatical :)) dar la critica sunteti primele !!! Normal k acolo va e locul , la coada , "pasionalelor" !!! :))))))))))) scorpio rullzzz !!! restul ... e CAN-CAN :))) ONE MORE TIP nu e vb doar sa faci sex oriunde oricat doar ca sa impresionatzi un barbat , e vb de acel ceva ceva , de o anume atitudine , de un anume magnetism si multe multe altele pe care voi PUR SI SIMPLU NU IL AVETI SI PUNCT , dar nu va dati seama de narcisiste ce sunteti !! Nu-i nimic o sa fiti mame si gospodine deosebite !! va asigur eu ;):* !!! Nimeni nu le poate avea chiar pe toate ... have a nice day ;)

    3
    3

  • oana pe 23 Sep 2011, 17:09
    nu prea cred

    sunt scorpion si sexul la mn mereu a fost pe ultimul loc ....dar nici nu cred in astre

    2
    1

  • georgeta pe 23 Sep 2011, 11:56
    Gemeni :X

    Foarte tare :X ...locul 3 bine meritat !!! Nu stiu cum sunt altele,dar eu ma regasesc in cele mentionate in acest articol,in ceea ce privesc gemeni :D

    2
    0

  • andreea pe 23 Sep 2011, 00:02
    Cine a scris articolul asta?

    Foarte tare ati pus pesti si capricornul pe ultimele locuri ceea ce inseamna ca nu aveti habar despre zodii, scorpionul isi merita locul 1 dar pesti si capricornul erau si ei printre primele deoarece sunt niste zodii cu sex appeal nebun

    3
    1

  • yvonna pe 21 Sep 2011, 16:54
    mhm

    dupa mine ordinea ar trebui sa fie scorpion,balanta,gemeni si dupa restul.asta pt k scorpionul si balanta sunt una langa cealalta si dispun amandoua de o mare energie sexuala.sa nu uitam ca venus e maama amorului.scorpionii au sexualitate bruta,insa balanta stie sa si-o modeleze dupa propriul plac dar si placerile celuilalt :)

    4
    2

  • andreea pe 21 Sep 2011, 14:29
    da si nu prea

    intr-adevar scorpionul isi merita primul loc,dar si leul ar merita urcat mai sus datorita apetitului ptr sex.si inca cv.o surpriza a zodiacului dpd vedere sexual este zodia pestilor.va spun din proprie experienta.pare timid si retinut,da si cand isi da drumul... sa te tii! valabil pentru barbati dar si ptr femei

    7
    1

  • victoria pe 21 Sep 2011, 14:13
    capricorn

    E adevarat ca nu spun ce se petrece in asternut,dar de ce ar trebui sa o fac?dar imi place la nebunie sa citesc,sa discut asa teme precum sexul si tot ce tine de el.Vreau mereu lucruri,pozitii si mai ales locuri noi,doar ca le fac toate doar cu acel care ma iubeste si il iubesc si am incredere,si consider ca e un lucru normal.Ca vrem dovezi de iubire,toti o vor,daca nu sarim din prima in patul unui barbat nu inseamna ca nu iubim sexul,locul 12 total nepotrivit,cel putin pentru cum,stiind cum sunt in pat

    6
    0

  • Ana pe 21 Sep 2011, 11:06
    2

    Bravo,ma!Ai pus 2 din categoria celor mai pasionale zodii pe ultimele locuri. Dar sigur,se mai intampla sa dau iar o raita pe aici si sa fiu capabila sa te corectez din nou.pestii si racii ar trebui sa-si aiba locul in primele 5 locuri,cat despre scorpion,nu am ce corecta,chiar este cea mai pasionala zodie dintre toate:)

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod