Prieteni

Horoscop. Topul celor mai sociabili bărbaţi ai zodiacului. Află care sunt!

Vrei să ştii dacă iubitul tău vorbeşte cu toată lumea oriunde se duce? Descoperă aici topul celor mai sociabili bărbaţi ai zodiacului şi te vei lămuri!

1. Berbec


Berbecul este cel mai sociabil bărbat din întreg zodiacul şi îşi merită din plin poziţia în acest top. Casa lui nu va fi niciodată goală, ştie să fie o gazdă bună, dar şi un musafir...nepoftit. De fiecare dată când rămâne singur, caută orice mijloc de a socializa şi de a-şi face noi prieteni. Pentru el nu contează dacă e angajat într-o relaţie sau nu, are prieteni atât femei, cât şi bărbaţi, în egală măsură. Firea lui agitată îl face să fie mereu măscăriciul grupului, omul cu glumele şi replicile mereu la el, dar şi un bun sfătuitor sau un partener pregătit pentru orice tip de discuţie.

2. Vărsător


Vărsătorul este o persoană extrem de comunicativă şi vorbeşte cu oricine îi iese în cale de parcă l-ar ştii de o viaţă. Cu toate că are o relaţie specială cu persoanele mai importante şi le spune lucruri intime, nici faţă de altele nu păstrează prea multe secrete.
Îi place să îşi facă în permanenţă prieteni şi relaţii, şi există riscul să aibă şi o soluţie de rezervă în ceea ce priveşte femeile. Chiar dacă e fidel în relaţia în care e angajat, odată ce iese din ea are unde să se refugieze şi consoleze.

3. Rac


Urăşti să fii singură şi faci tot posibilul să eviţi acest lucru. Eşti totuşi pretenţioasă şi faci o selecţie cu privire la oamenii pe care îi alegi să stea lângă tine, însă asta nu te împiedică să socializezi înainte cu toată lumea care îţi iese în cale. Pentru a-ţi da seama de caracterul oamenilor, tu ai nevoie să porţi discuţii mai ample şi mai intense decât reprezentanţii altor zodii.
Odată ce te convingi, nu le vei mai da drumul niciodată!

4. Balanţă


Nativul din Balanţă este foarte sociabil de cauza faptului că îi e frică să nu fie considerat îngâmfat sau diferit. Îi place să fie în centrul atenţiei, să vorbească vrute şi nevrute doar de dragul de a spune ceva, riscând astfel să fie mai penibil decât dacă ar sta în banca lui. Dacă este singur va socializa în special cu femeile, însă dacă este angajat într-o relaţie va reuşi să nu exagereze cu acest lucru. Îi este teamă să nu supere pe cineva, este prea amabil şi nu e în stare să refuze pe nimeni.

5. Leu


Nativului din Leu îi place să se distreze, să socializeze şi să aibă un cerc cât mai mare de prieteni pentru a nu risca să se plictisească vreodată. În orice loc ar ajunge, el nu are trac de oameni noi şi comunică cu aceştia de parcă i-ar vedea pentru a suta oară.
Se înconjoară în general de persoane cu aceleaşi preocupări ca şi el, însă este acel gen de individ pe care îl trimiţi să te scoată din încurcătură pentru că are mult curaj în relaţia cu ceilalţi.

6. Gemeni


Acestui nativ îi place să aibă mereu ceva de făcut, aşa că are grijă să îşi facă prieteni oriunde se duce. Nu suportă liniştea şi are nevoie să ştie că are la cine apela atunci când îl paşte plictiseala. Ce-i drept, dacă e angajat într-o relaţie serioasă, acesta îşi va petrece mare parte din timp alături de partenera lui, însă nici băieţii nu vor fi total excluşi! Dacă e singur, îşi va face un scop din a vorbi cu cât mai multe fete, poate poate va da norocul şi peste el!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod