Horoscop. Top 6 zodii de bărbaţi din care poţi face ce vrei. Află care sunt!

Nativul din Balanţă se lasă foarte uşor manipulat de oricine din jurul lui, însă partenera lui de viaţă are cea mai mare putere de decizie în relaţia lor.
1. Balanţă

Acest nativ se lasă foarte uşor manipulat de către cei din jurul său, dar mai ales de persoana iubită. Dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, nu te vei chinui deloc să îl determini să facă exact ca tine. Te va urma în orice, uneori devenind chiar plictisitor din cauza faptului că nu are niciodată iniţiativa.

2. Capricorn


Capricornul este foarte schimbător, iar la schimbarea lui contribuie toţi cei cu care intră în contact. Dacă tu eşti persoana cu care îşi petrece cel mai mult timp, atunci cu siguranţă vei ieşi în câştig. Îl poţi modela după bunul plac, însă trebuie să ai grijă ca ceilalţi să nu aibă ocazia să îi deschidă ochii!

3. Peşti

Naivitatea acestui bărbat te va ajuta să îl transformi exact în bărbatul pe care ţi-l doreşti. Însă situaţia va deveni neplăcută atunci când şi cei din jurul lui reuşesc să facă ce vor din el. Va fi o luptă grea, însă tot tu vei avea ultimul cuvânt de spus şi nimic nu va ieşi altfel decât îţi doreşti.

4. Rac

Racul se lasă uşor influenţat de persoanele dragi, fiind convins că acestea îi vor lui binele întotdeauna. Nu pune la îndoială cuvântul tău sau al părinţilor ori fraţilor săi, o problemă devenind abia în momentul în care cele două tabere se intersectează sau se bat cap în cap.

5. Gemeni

Acest bărbat se va lăsa până la urmă manipulat de tine, însă trebuie să insişti foarte mult atunci când vrei să obţii ceva. Nu va fi o luptă uşoară, pentru că va căuta să se compare cu cei din jur şi va avea tentaţia de a verifica tot ce este pus să facă.

6. Berbec

Nativul din această zodie este foarte uşor de manipulat şi foarte schimbător. Ca să ai câştig de cauză, trebuie să nu fii în competiţie cu nimeni, aşadar nicio altă persoană să nu se bage peste cuvântul tău. Când vrei să obţii ceva de la el sau chiar şi o simplă promisiune, ai grijă să fiţi singuri şi să nu aibă mai multe variante din care să aleagă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod