Seducţie

Horoscop. Top 6 cele mai seducătoare zodii. Tu te numeri printre ele?

Dacă nu eşti conştientă încă de puterea ta de seducţie, îţi prezentăm mai jos un top al celor mai cuceritoare zodii care te va lămuri!

1. Scorpion


Meriţi din plin să ocupi primul loc în acest top, pentru că ştii ce trebuie să faci şi când să acţionezi. Indiferent de felul în care arăţi, tu ai acel ceva care îi atrage pe bărbaţii din jurul tău ca un magnet. Eşti o persoană extrem de plăcută pe care mulţi şi-o doresc alături, iar faptul că eşti mereu surprinzătoare este cel mai mare atuu al tău.

2. Leu


Eşti o persoană extrem de îndrăzneaţă, iar acest lucru pune pe jar imaginaţia bărbaţilor. Îţi place să ieşi în evidenţă, însă nu în acel mod enervant sau vulgar.
Eşti atentă la felul în care te îmbraci, de cele mai multe ori ţinutele tale fiind sexy spre obraznice. Ştii care îţi este locul, ştii ce vrei de la viaţă şi reuşeşti să fii percepută exact aşa cum îţi doreşti.

3. Berbec


Tu faci doar ceea ce vrei şi nu îţi pasă de părerea nimănui, iar acest lucru îi face pe bărbaţi să îţi cadă la picioare. Siguranţa pe care o emani face din tine o persoană senzuală, dorită şi uşor inaccesibilă. Iei totul în râs, pentru tine totul fiind un joc din care nu ai cum să ieşi învinsă.
Pasiunea cu care porţi un dialog, tonul vocii şi ideile îndrăzneţe pentru care militezi te fac extrem de sexy.

4. Balanţă


Firea ta extrem de serioasă îi atrage pe bărbaţii din jurul tău mai mult decât ai crede. Deşi părerea ta este că îi îndepărtezi cu această atitudine, de fapt se întâmplă exact contrariul. Eşti simplă, discretă, dar când vrei să te impui şi să ieşi în evidenţă îţi scoţi îndrăzneala la înainatare. Flirtezi cu mare succes de fiecare dată şi ai o încredere în tine care se vede de la distanţă!

5. Vărsător


Eşti o persoană foarte optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze şi aceste calităţi atrag bărbaţii din jurul tău fără să îţi dai seama. Chiar dacă nu eşti genul de persoană care să se îmbrace sexy doar pentru a atrage atenţia, ai acel ceva senzual în comportamentul tău care te face extrem de atractivă.
Pentru persoanele de sex opus, vocea şi mişcările tale sunt foarte senzuale.

6. Săgetător


Eşti foarte conştientă de puterea ta de seducţie, aşa că nu mai ai nevoie de nicio confirmare. Ştii ce te face să fii provocatoare, îţi cunoşti atuurile fizice şi îţi dai seama imediat ce trebuie să faci pentru a avea priză la bărbaţi. Ai un ton al vocii care îi excită pe mulţi, însă îl foloseşti doar atunci când vrei să obţii ceva sau să atragi pe cineva!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod