Horoscop: Partea întunecată a partenerului tău, în funcţie de zodia lui

Fiecare zodie are şi caracteristici mai puţin plăcute sau pozitive, care atunci când se manifestă fără reţineri, scot la iveală ce e mai rău într-o persoană. Descoperă care este tendinţa negativă a iubitului tău sau partea întunecată a personalităţii lui, în funcţie de zodie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din fecioară are tendinţe critice extreme, autoritare, iar ura nejustificată îl poate transforma într-un personaj izolat de lume. Îşi poate manifesta această latură întunecată asupra ta şi printr-un egoism exagerat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din zodia balanţei ar putea să cadă pradă dezechilibrului emoţional şi instabilităţii care să se manifeste sub forma violenţei în cuplu. Tendinţa lui extremă mai include consumul de alcool sau stupefiante, care să degenereze apoi într-un comportament deviant.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Partea întunecată a nativului din scorpion se poate manifesta din punct de vedere sexual. Agresivitatea sexuală, obsesiile sau comportamentul anormal sunt câteva dintre punctele sensibile care îl pot transforma într-un adevărat monstru.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este predispus dependenţelor şi viciilor de orice tip. Partea lui întunecată se poate manifesta sub forma consumului exagerat de alcool, dar şi sub forma dependenţelor de drogrui, jocuri de noroc sau chiar sex.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Banii sunt punctul sensibil al nativului din capricorn. Ar face orice pentru a se îmbogăţi, fără să stea nici măcar o clipă pe gânduri, chiar dacă asta înseamnă să mintă, să fure, să păcălească şi chiar să le facă rău persoanelor dragi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tendinţa autoritară extremă este partea întunecată a nativului din vărsător. Îşi poate manifesta această latură în viaţa de cuplu sub forma unor constrângeri grave faţă de parteneră. De asemenea, se pot intra cu uşurinţă în grupuri infracţionale, care să le accentueze cele mai negre trăsături de caracter.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Manipularea emoţională a celor din jur este partea întunecată a nativilor din zodia peşti. Se pricep de minune să şantajeze emoţional persoanele care sunt ataşate de ei, iar partenera de viaţă este adesea principala victimă. Pot obţine astfel tot ce îşi doresc, în detrimentul celor care îi iubesc.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativii din zodia berbecului au o tendinţă extremă către violenţă. Agresivitatea fizică este latura lor întunecată, care se poate manifesta adesea sub forma violenţei în cuplu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul din zodia taurului este predispus exceselor care presupun plăcerile fizice. Aceşti nativi pot deveni uşor dependenţi de mâncare, băutură sau sex, iar de aici apar restul problemelor care scot la iveală cele mai negative aspecte ale personalităţii lor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Partea întunecată a nativului din zodia gemeni este comportamentul duplicitar. Minciuna, înşelătoria şi activităţile ilegale sunt principalele motive de îngrijorare în ceea ce-i priveşte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Instabilitatea emoţională şi autoizolarea reprezintă latura întunecată a bărbaţilor din zodia rac. De asemenea, dependenţa de persoana iubită îi poate determina să apeleze la gesturi extreme, cel mai mare risc fiind automutilarea sau sinuciderea.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tirania este latura întunecată a nativului din zodia leu. Obsesia pentru putere îl poate determina să se transforme într-un monstru, în special pentru cei dragi. Partenera de viaţă este adesea persoana cel mai puternic afectată de acest comportament.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simionescu ion sorin pe 12 Sep 2012, 16:40
    partea intunecata a varsatorilor

    motivul?foarte simplu, invidia,dusmania etc

    0
    1

  • Bobo pe 8 Sep 2012, 00:11
    .....

    Si eu sunt capricorn, insa este destul de adevarat legat de bani. Cam as fi in stare de orice pentru bani....hai poate nu chiar asa cum spune cu persoanele apropiate, etc....totusi, e vorba de bani. Grea decizie :))

    0
    1

  • maryan pe 7 Sep 2012, 17:10
    zodia pesti

    da perfect adevarat. eu unu sincer ma regasesc 100% in descrierea facuta mai sus.!@

    1
    0

  • Cristi pe 4 Sep 2012, 09:08
    .

    Sunt capricorn si e cea mai mare porcarie pe care am putut sa o aud

    7
    2

  • Diana pe 3 Sep 2012, 12:26
    o, da da

    f adevarata prima parte la rac

    4
    2

  • cristina pe 3 Sep 2012, 09:01
    da

    f. adevarat la fecioara si berbec.

    4
    4

  • katya pe 3 Sep 2012, 08:31
    o da

    si cum trebuie de luptat cu asta, in functie de zodia lui?

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod