Horoscop. Obsesia ta cea mai mare, în funcţie de zodie. Ce te enervează?

Nativei din Fecioară îi e frică de haos, aşa că preocuparea sa principală este de a face ordine tot timpul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vrei să ai mereu ultimul cuvânt şi nu suporţi să recunoşti că ai greşit atunci când este cazul.

Mergi până în pânzele albe numai ca să ai dreptate şi eşti genul de persoană care vede doar într-o anumită direcţie şi nu vrea să se schimbe. Te obsedează gândul că altcineva este mai bun ca tine şi pur şi simplu nu accepţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti obsedată de igienă, te gândeşti tot timpul că te-ai putea îmbolnăvi şi încerci să îi faci pe cei din jur să fie ca tine.

Duci această dorinţă la extrem şi nu poţi să te mai bucuri de nimic de teamă că ceva rău ţi s-ar putea întâmpla ţie sau celor dragi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vrei să fii mereu pe primul loc şi pui cariera mereu în faţă.

Din păcate pentru tine, această obsesie te poate face să pierzi alte aspecte importante ale vieţii tale. În cele mai multe cazuri nu există deloc o viaţă sentimentală sau dacă există este una nefericită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu îţi place să îţi dea cineva peste cap rutina şi nu suporţi modificările dacă ţi le impun alţii.

Eşti foarte căpoasă şi te obsedează ideea de schimbare, lucru care te trage în jos de cele mai multe ori. Atunci când îţi pui ceva în cap, nimeni nu te poate face să te răzgândeşti.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Adori să fii lăudată şi periată tot timpul, însă acest lucru este imposibil.

Este foarte important să accepţi că poţi greşi şi să primeşti criticile cu demnitate. Te obsedează ideea de a te face remarcată şi de a fi un exemplu bun pentru toţi cei din jurul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Scopul tău în viaţă este să te măriţi şi faci o obsesie din asta.

Toate acţiunile tale au la bază această dorinţă exagerată şi renunţi la orice pentru a avea un soţ şi copii. În cele mai multe cazuri, nativele acestei zodii eşuează şi nu obţin ceea ce şi-au propus, tocmai pentru că nu ştiu când să se oprească.

Leu(22 iulie - 22 august)

Obsesia ta cea mai mare este să faci oamenii din jurul tău să aibă de spus numai vorbe bune la adresa ta.

Aparenţele sunt foarte importante pentru tine, însă de cele mai multe ori renunţi la a mai fi tu doar pentru a-i mulţumi pe ceilalţi. Eşti obsedată de aspectul tău şi de poziţia ta socială.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt obsedate de curăţenie şi ordine, iar întreaga lor viaţă este urmărită de aceşti factori.

Obsesia pentru perfecţiune şi aşteptările lor exagerate le face de cele mai multe ori să sfârşească nefericite, deşi ele cred cu totul altceva.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trăieşti pentru alţii şi uiţi de tine.

Imaginea este foarte importantă pentru tine şi faci o obsesie din a părea ceea ce nu eşti în faţa celor din jur. Acest lucru se întâmplă mai des faţă de persoanele total necunoscute, decât faţă de cele apropiate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vrei să conduci totul şi faci o obsesie din a le controla viaţa celor din jur.

Adori să faci pe şeful indiferent de situaţie şi dai ordine de parcă eşti fi stăpânul tuturor. Din păcate, nu îţi dai seama că este o atitudine greşită şi vei pierde pe parcursul vieţii multe persoane valoroase.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Foarte uşor cazi în capcana viciilor şi îţi duci hobby-urile ori micile plăceri la extrem.

Nu ştii când să te opreşti şi mereu te laşi ghidată de poftele inimii şi mai puţin de raţiune. Te enervezi atunci când nu poţi face tot ce îţi trece prin cap, deşi acest lucru este perfect normal.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti obsedată de poziţia ta socială şi de puterea pe care ţi-o oferă banii, aşa că întreaga ta viaţă vei încerca să te îmbogăţeşti.

Deşi ajungi unde ţi-ai propus, nu te opreşti aici şi vrei mereu mai mult. Din păcate, această gândire te poate împinge către eşec.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod