Horoscop Mayaş: Află-ţi destinul!

Eşti curioasă ce-ţi rezervă viitorul? Potrivit culturii mayaşe există 19 semne zodiacale. Descoperă semnul în care te-ai născut, în funcţie de data naşterii tale, şi vezi cum au creionat mayaşii destinul tău!

Ch'en: 2 ianuarie - 21 ianuarie

Te-ai născut sub un semn nocturn. De la Apus începe viaţa ta cu adevărat. Ai o afinitate pentru Lună şi energia ei, aşa că dacă o contempli în momente de tensiune poţi găsi cele mai bune soluţii. De-a lungul timpului vei trece prin momente importante, în special, pe timpul nopţii.

Yax: 22 ianuarie - 10 februarie

Semnul în care te-ai născut se află sub influenţa planetei Venus, care te inspiră să fii mereu iubitoare cu cei din jurul tău. Ai un talent desăvârşit, acela de aduce armonia în vieţile celorlalţi.
Tu eşti cea care propune un armistiţiu şi restaurează pacea. Într-un final, vei culege roadele muncii, aşa că nu te descuraja când vezi că ceilalţi au intenţii rele.

Sac: 11 februarie - 2 martie

În horoscopul mayaş semnul tău are ca sursă de influenţă broasca, un animal care ajunge unde-şi doreşte printr-un simplu salt. Aşa eşti şi tu. Poţi face schimbări bruşte fără să clipeşti. Dimineaţa este cel mai propice timp al zilei pentru tine. În primele ore ale zilei poţi muta şi munţii din loc.

Keh: 3 martie - 22 martie

Semnul în care te-ai născut este reprezentat de o căprioară, aşa că ai o afinitate pentru natură.
Să meditezi în pădure, de exemplu, îţi poate oferi direcţii nebănuite în viaţă. Dispui de multă energie şi ajungi repede şi cu graţie la destinaţie.

Mak: 23 martie - 11 aprilie

Semnul Mak este cel mai greu de descifrat, în opinia mayaşilor. Pentru ceilalţi eşti o enigmă, o provocare. În viaţă te descurci cel mai bine atunci când acţionezi pe cont propriu. Dacă îţi rezervi timp doar pentru tine, departe de ceilalţi, firul gândurilor tale îţi va produce revelaţii.
Semnul Mak este strâns legat de numărul 3, care îţi va aduce anumite beneficii la momentul potrivit.

K'ank'in: 12 aprilie - 1 mai


Semnul tău mayaş este conectat cu Pământul şi Soarele, aşa că dispui de o forţă interioară incredibilă. Cu picioarele pe pământ şi fruntea scăldată în razele Soarelui, iei cele mai bune decizii. Prietenii sunt foarte importanţi pentru tine şi le eşti loială, orice s-ar întâmpla. Ei te vor ajuta să treci peste greutăţi.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dinu marian lucian pe 5 Iun 2012, 18:53
    cred ca nimic nu este inimplator

    tr sa fi pozitiv sa intilnesti pozitiv

    6
    5

  • angela pe06 marti pe 20 Mai 2012, 22:43
    ce imi rezerva vitorul

    veti putea sa afla ce ma asteapta in viitor

    3
    5

  • tina pe 18 Apr 2012, 15:52
    ce ami rezerva vitorul

    ce ami rezerva vitoru

    6
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod