Horoscop. La ce să te aştepţi de la el după căsătorie, în funcţie de zodia lui

Nativul din Săgetător va rămâne același, așa că fă pasul cel mare doar atunci când știi că îi poți accepta indiferența cu care te tratează.

Taur

Iubitul tău din această zodie nu știa ce să mai facă pentru a-ți intra în grații?
 
Dacă ați făcut pasul cel mare, acesta va scăpa de o grijă. Se va schimba destul de mult în relația cu tine, simțindu-se de foarte multe ori stăpân pe tine sau pe acțiunile tale. Nu îi permite să te controleze, indiferent câtă iubire ar exista între voi.

Gemeni

Deși v-ați dorit amândoi să vă căsătoriți, bărbatul din această zodie vrea să intre în categoria bărbaților oropsiți, pentru că așa se simte el mai bine în raport cu prietenii sau colegii lui.
 
Nu fi surprinsă că se plânge peste tot de faptul că ai pus mâna pe el, cu siguranță sunt doar vorbe. Voi știți cel mai bine ce relație aveți și cât de fericiți sunteți în intimitate.

Rac

Acest nativ nu se va schimba absolut deloc după ce vă veți căsători, însă trebuie să încercați amândoi să vă ocupați de căminul vostru cât de bine puteți.
 
Respectați-vă și iubiți-vă la fel ca înainte, un act nu trebuie să modifice nimic în comportamentul vostru. Este un familist convins, așa că te poți baza pe el!

Leu

Odată ce ați făcut marele pas, acest nativ nu va mai putea de fericire și se va simți stăpânul tău suprem.
 
Orgoliul masculin îl împinge să își expună mai des pretențiile și să vrea să ia el mare parte din deciziile care vă privesc pe amândoi. Încearcă să spui ca el, dar să faci ca tine!

Fecioară

Nativul din această zodie nu se va schimba, de aceea nu spera că va înceta cu critica odată ce ați făcut marele pas.
 
Singura veste bună este că nu se va schimba în mai rău, și nu ar trebui să te surprindă prea tare reacțiile lui. Știai dinainte cum este, așa că nu poți învinovăți pe nimeni! Pretențiile și comportamentul lui vor rămâne aceleași.

Balanță

E posibil ca odată ce știe că ești doar a lui, să devină ușor fustangiu, însă fără să treacă la fapte.
 
Se lasă ușor influențat de prietenii lui, așa că dacă ei fac glume deplasate, va fi și el tentat să țină ritmul. Încearcă să fii mereu prezentă în viața lui pentru a-l ghida atunci când simți că are nevoie.

Scorpion

Acest nativ va fi mult mai gelos și atent la ceea ce faci după ce vă veți căsători, și în mare parte din cauza faptului că el începe să calce strâmb.
 
Simte că dacă el face anumite lucruri(chiar dacă nu se ajunge la înșelat), normal ar fi să le faci și tu și nu ar vrea să permită acest lucru. Trebuie să fii cu ochii în patru atunci când vine vorba de liberatatea partenerului tău din acest semn!

Săgetător

Nu spera că acest nativ se va schimba în bine după căsătorie, acest lucru nu se va întâmpla cât va trăi!
 
Dacă știi că îl poți accepta așa, atunci fă pasul cel mare, dacă nu, gândește-te de două ori înainte și fugi! Este destul de imatur și tratează chiar și lucrurile importante pentru tine în glumă, așa că nu prea te poți baza pe el la nevoie!

Capricorn

Nativul din această zodie știe ce face atunci când decide să se căsătorească și se integrează foarte ușor în familia ta.
 
E posibil ca de multe ori să se dea pe lângă ei pentru a-ți forța ție mâna și pentru a obține lucruri avându-i pe ei intermediari. Câteodată vei simți că nu mai ai aliați nici rudele, chiar dacă tu ești cea care are dreptate și nu el!

Vărsător

Pentru acest nativ, căsătoria nu este deloc importantă și dacă se hotărăște, o face doar pentru că îți dorești tu foarte mult.
 
De aceea, nu ar trebui să fii surprinsă atunci când îți reproșează sau își arată regretul, dar nici nu trebuie să suferi când auzi aceste vorbe. Continuă relația făcând abstracție de comentariile lui și va fi ca înainte!

Pești

Nativul din această zodie va fi mai delăsător după ce veți face mare pas și îți va ceda ție o mare parte din atribuțiile lui, fără să îți dea vreo explicație.
 
Te vei trezi din sens o soție eroină, care va fi lăudată cu ipocrizie chiar de soțul ei. Trasează bine liniile de cum vezi aceste modificări și nu îl învăța așa!

Berbec

Dacă până să vă căsătoriți era într-un continuu proces de cucerire, odată ce acest lucru s-a întâmplat, iubitul tău își pierde din interes.

Asta nu înseamnă că nu te mai iubește, dar consideră că a obținut deja ce și-a dorit și nu mai are pentru ce lupta. Declarațiile de iubire sau micile atenții vor fi din ce în ce mai puține, de aceea trebuie să nu îi lași impresia că ești și vei fi a lui toată viața și în orice condiții. Pune-i inima pe jar!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod