Horoscop. Este sau nu plictisitor, în funcţie de zodia lui?

Nativul din Vărsător îşi dă cu părerea indiferent de tema abordată, iar cei din jur încep să îl ocolească odată ce îl cunosc mai bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acest nativ plictiseşte prin obsesia sa pentru ordine şi îi place destul de mult rutina.
 
Dacă şi tu eşti la fel, atunci vă veţi potrivi de minune, dacă nu vei fugi din calea lui cât poţi de repede. Tipicar din fire, bărbatul Fecioară îi va obişnui pe cei din jurul său cu aşteptările şi ideile lui fixe, însă uneori poate fi destul de amuzant.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Acest nativ este destul de plictistor atunci când vine vorba de activităţi pe care să le propună el, mai exact nu îi stă deloc în caracter să o facă.
 
În schimb, acceptă orice fel de invitaţie şi se distrează la maxim indiferent de companie. Trebuie să intre în horă şi atunci este o companie de zile mari!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

De acest nativ nu te vei plictisi niciodată, este un izvor nesecat de idei şi de voie bună.
 
Indiferent de context, Scorpionul se adaptează rapid şi reuşeşte atât să se simtă el bine, cât şi să îi distreze pe cei din jur. Glumele spuse de el sunt cele mai amuzante şi vindecă orice deprimat din jurul lui fără nici cel mai mic efort. 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din Săgetător nu poate fi considerat plictisitor, însă mai are şi el momentele lui.
 
Se întâmplă rar şi atunci din cauza oboselii, lucru care îl determină mai bine să se retragă decât să fie o companie neplăcută. Te numeri printre norocoase dacă ai o relaţie cu un reprezentat al acestei zodii!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Acest nativ este prea plin de el, şi deşi nu îi merge bine, spune contrariul.
 
De cele mai multe ori, cei din jurul lui nu îi ştiu situaţia, de aceea nu este catalogat drept plictisitor. Dacă îl cunoşti destul de bine, impresia ta va fi cu totul alta, fie te va enerva la culme pentru ipocrizia sa, fie vei începe să caşti de cum începe să vorbească.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din această zodie se crede superior indiferent de persoana pe care o are în faţă şi plictiseşte prin atitudinea lui.
 
Are impresia că se pricepe la toate şi îşi dă cu părerea indiferent de tema abordată, lucru care îi face pe cei din jurul lui să îl ocolească. Vrea să fie în centrul atenţiei întotdeauna şi când nu îi iese începe să jignească.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Acest nativ este o companie destul de anostă, şi asta doar din cauza faptului că se plânge mai tot timpul.
 
Indiferent dacă are motive sau nu, acesta scoate doar latura negativă din orice situaţie. Dacă la început ţi se face milă şi ai vrea să îl spijini, pe parcurs îţi dai seama cât de obositor şi imatur este.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acest nativ este un vulcan activ, nu ştii niciodată la ce să te aştepţi din partea lui.
 
Datorită acestui lucru, chiar dacă nu întotdeauna este de bine, bărbatul Berbec nu te va plictisi niciodată. Fie că se supără, fie e fericit, trăirile lui diversificate te vor ţine mereu în suspans. Dacă îţi place această atmosferă, acesta îţi poate fi partenerul ideal.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acest nativ este foarte anost şi iubeşte rutina.
 
Nu îi place să i se schimbe programul, de aceea te va enerva la culme dacă ai o relaţie cu el. Taurul vrea să ştie exact care îi sunt următorii paşi şi stabileşte totul cu mult timp înainte, de aceea te va surprinde de foarte puţine ori. Odată ce ajungi să îl cunoşti, îi poţi anticipa orice acţiune sau vorbă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

De la nativul din Gemeni nu ştii la ce să te aştepţi niciodată, aşa că mai mult ca sigur nu te vei plictisi cu el şi de el.
 
Aduce mereu ceva nou, este la curent cu ultimele ştiri şi poate vorbi despre orice, la orice oră. Ce femeie nu şi-ar dori lângă ea un astfel de bărbat? 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Acest nativ poate trece prin perioade în care vrea să stea retras şi nu are chef de vorbă, dar şi momente când este sufletul petrecerii.
 
Din această cauză nu poate fi pus într-o categorie, ci mai degrabă se situează undeva la mijloc. Este imprevizibil şi dacă ajungi să stai foarte mult timp în preajma lui îţi vei da seama de acest lucru.

Leu(22 iulie - 22 august)

Firea lui lăudăroasă îi va plictisi şi îndepărta pe cei din jurul lui, chiar dacă nu asta intenţionează.
 
Are o părere atât de bună despre el încât nu se poate abţine să nu se ridice singur în slăvi, devenind astfel ridicol. Dacă ai o relaţie cu acesta şi ajungi să îl cunoşti în particular, vei sfârşi prin a-l aprecia şi îţi vei da seama că este...normal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod