Horoscop: Defectele tale care pe el îl atrag, în funcţie de zodia lui

Câte femei sunt perfect mulţumite de felul în care arată sau se poartă? Niciuna! Toate ar vrea să fie altfel şi întotdeauna sunt stresate de cum sunt percepute de bărbaţii din jurul lor. Chiar dacă ai multe lucruri pe care le urăşti la tine, s-ar putea ca partenerului tău să-i placă la nebunie. Află ce defecte ale tale îl atrag, în funcţie de zodia lui!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Crezi că este un defect dacă îţi doreşti mulţi copii? Bărbatul din Rac îţi va spune din start că nu. La fel ca şi tine, partenerul tău din această zodie îşi doreşte o familie numeroasă, chiar dacă asta presupune o doză de inconştienţă din partea voastră.

Şi dacă te consideri prea siropoasă sau linguşitoare, Racul te va încuraja la mai mult.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ieşi prea mult în evidenţă datorită felului în care te îmbraci? Uneori eşti stânjenită că eşti prea sexi? Nu-ţi face probleme, nativul din zodia Leu nu este acel gen de bărbat care va fluiera după tine, ci se va îndrăgosti de adevărata faţă a ta.

Chiar dacă încerci să treci neobservată, trăsăturile tale speciale nu va permite acest lucru. Nu îl considera un defect, multe fete şi-ar dori să fie în locul tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti obsedată de fetele care au picioare care nu se mai termină? Visezi noaptea cum te transformi într-o super tipă? Nu îţi mai face atâtea griji pentru că eşti scundă, bărbatul din zodia Fecioară este atras de femeile minione.

Fetele scunde sunt foarte copilăroase şi drăguţe, şi chiar dacă ai vrea să pari mai matură, acest lucru nu îl poţi schimba.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te enervează că ai sânii prea mari? Multe fete şi-ar dori asta. Nu încerca să ţi-i maschezi de fiecare dată când ai vreo întâlnire, pentru că pe bărbatul din zodia Balanţă nu îl deranjează deloc.

Nu doar acest lucru nu îl deranjează pe acest nativ. Pentru el, poţi să fii oricum dacă îl iubeşti şi te iubeşte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti tipul de femeie care nu poate să vorbească liber şi să se deschidă în faţa nimănui? Nu este o problemă pentru nativul din Scorpion. Acesta adoră să ai un aer misterios şi să îi pui imaginaţia la încercare.

Chiar dacă este deranjant pentru tine şi acumulezi frustrări, faptul că cineva te acceptă aşa secretoasă cum eşti, este mare lucru.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti obsedată de sănătate şi de forma ta fizică, dar şi a alora? Chiar dacă mulţi îţi spun că exagerezi şi uneori te enervezi şi pe tine cu atâtea restricţii, nativul din zodia Săgetătorului te adoră exact aşa cum eşti.

Acest bărbat iubeşte sportul şi stilul de viaţă sănătos, aşa că nu încerca să te ascunzi de el.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Chiar dacă ajungi de cele mai multe ori să regreţi că eşti prea luptătoare şi acest lucru te extenuează, bărbatul din Capricorn iubeşte femeile ambiţioase, chiar dacă nu mai au timp de ei.

Nu contează dacă faci orice şi calci peste orice ca să obţii ce vrei, important este să ajungi unde trebuie, dar şi să ai pe cineva lângă tine care să te înţeleagă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Simţi că nu eşti ca ceilalţi şi eşti privită ciudat? Pentru bărbatul din zodia Vărsător nu contează dacă ai un stil original şi extravagant.

Ai impresia că poţi atrage doar bărbaţi care îţi seamănă şi chiar te deprimă faptul că nu prea ai de unde să alegi. Nu îţi face griji, acest nativ o să te adore.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti prea vorbăreaţă şi ai fost des criticată pentru asta? Cât te-ai chinui să te schimbi pentru unul sau pentru altul, întotdeauna bărbatul din zodia Peşti te va accepta aşa cum eşti.

Nu numai că te va accepta aşa, dar el va fi mai mult decât încântat să te asculte ori de câte ori te apucă cheful de vorbit.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă ţie nu îţi place că eşti prea impulsivă şi de cele mai multe ori ai de pierdut din cauza asta, bărbatul din zodia Berbec adoră să te vadă cum te încrunţi şi te impui în faţa oamenilor.

Aceşti nativi sunt atraşi şi de femeile foarte deschise la ten, care par în permanenţă bolnăvicioase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din zodia Taur adoră femeile care sunt naturale. Chiar dacă tu ştii că acest lucru se întâmplă din cauza faptului că machiajul te îmbătrâneşte, pe el îl fascinează din prima clipă în care te vede.

Trebuie să iei partea bună a lucrurilor. Deşi te enervează uneori că eşti ca şi trezită din somn, trebuie să te bucuri că atragi admiratori chiar şi aşa.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te deranjează felul în care râzi şi impactul pe care îl are asupra persoanelor din jur? Nu îţi face probleme din acest punct de vedere. Partenerul tău din Gemeni adoră să îţi audă glasul vesel şi zâmbetul larg.

Mai mult decât atât, rasul tău îi este un aliat de nădejde şi îl anunţă când eşti prin preajmă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod