Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Gemeni trebuie să fie chibzuită cu banii în aceste zile, chiar dacă unele evenimente au luat-o prin surprindere.
Berbec

In acest weekend va trebui sa acorzi mai multa atentie felului in care comunici cu persoanele din jur. Orice discutie contradictorie prezinta un risc de conflict spontan, asa ca actioneaza cu tact.

Taur

Weekend-ul se anunta a fi unul extrem de promitator, mai ales daca intentionezi sa desfasori activitati colective. Poate fi vorba de o iesire in club, la munte, sau de ce nu, un city break. Bugetul va suporta o pierdere, dar va fi meritata!

Gemeni

Sfarsitul de saptamana iti va aduce o invitatie la o festivitate importanta: un botez, sau cununie civila sunt doar cateva exemple.
Ai grija la aspectul financiar pe care aceasta iesire il implica. Nu vrei sa faci risipa!

Rac

Ar trebui sa te implici mai mult in viata familiei tale si sa nu te limitezi doar la cateva cuvinte frumoase. Rudele tale au nevoie de ajutorul unei persoane inteligente si respectate, asa ca va trebui sa iei o decizie ce le poate influenta viata.

Leu

Sfarsitul de saptamana reprezinta pentru tine ocazia perfecta pentru a te relaxa dupa saptamana dificila care a trecut. Starea ta de sanatate nu este perfecta, asa ca daca vrei sa faci vreun sport, ai grija sa nu te fortezi!

Fecioară

Starea ta materiala se poate imbunatati considerabil daca esti atenta la oportunitatile ivite.
In acest weekend vei participa la intruniri importante, care pot reprezenta pentru tine ocazia de care aveai nevoie.

Balanţă

Dedica acest weekend partenerului si nu vei regreta! Vei avea ocazia sa redescoperi persoana de care te-ai indragostit, si te vei simti mult mai fericita! Daca simti nevoia, surprinde-l cu un cadou inedit!

Scorpion

Norocul este de partea ta zilele acestea si poti atinge foarte usor obiectivele impuse. Profita la maxim de aceasta perioada, si de ce nu, incearca un pariu sau un joc tip loto.

Săgetător

In acest sfarsit de saptamana iti vei planifica pasii care trebuiesc urmati pentru a duce la bun sfarsit proiectul care te macina.
Daca simti nevoia, apeleaza cu incredere la sfatul celor din jur, si o sa afli ca sunt extrem de priceputi.

Capricorn

Va trebui ca in zilele acestea sa iti asumi anumite riscuri. Poate fi vorba de o actiune curajoasa la locul de munca sau in raport cu partenerul. In orice caz, instinctul tau se va dovedi inca o data castigator.

Vărsător

In weekend vei impresiona placut persoanele noi pe care le vei cunoaste. Simtul umorului si dezinvoltura, vor face din aparitia ta, un moment asteptat pentru grup!

Peşti

Acorda o grija deosebita in acest weekend starii tale de sanatate! Daca ai posibilitatea, apeleaza la cei mai buni specialisti din domeniu pentru a beneficia de tratamentul care ti se potriveste.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod