Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Capricorn trece prin schimbări majore din cauza unor evenimente nefericite de care a avut parte recent.
Berbec

Tot acest weekend vei fi ghidata de instinct, dar nu este deloc un lucru rau. Este foarte important ca din cand in cand sa faci doar ce te taie capul!

Taur

Este de preferat ca si in acest weekend sa continui sa muncesti, altfel nu vei ajunge sa ai rezultatele mult dorite. Profita de tot timpul tau liber pentru a finaliza un proiect drag tie.

Gemeni

Aceste doua zile vor fi foarte romantice, pline de intalniri amoroase si de declaratii de dragoste. Fie ca ai un iubit sau nu, cineva se va gasi sa te surprinda!

Rac

Incearca sa stai cat mai linistita in acest weekend si sa nu faci mutari periculoase pentru viata ta amoroasa. Lasa totul sa vina de la sine si nu te pune in fata destinului.

Leu

Weekend-ul acesta vei avea parte de multe evenimente sociale si vrei sa participi la toate. Incearca sa nu te extenuezi si sa faci atat cat poti!

Fecioară

Daca in prima zi a acestui weekend ai parte de liniste, nu acelasi lucru se poate spune si despre cea de-a doua. Incearca sa fii moderata, mai ales cu mancarea!

Balanţă

Pe toata durata acestui weekend o sa te ocupi de forma ta fizica si o sa iti faci mai multe planuri de viitor. Problemele de sanatate cu care te-ai confruntat recent te-au determinat sa iti schimbi stilul de viata!

Scorpion

Nu mai pune totul la suflet in acest weekend, nu este deloc benefic pentru psihicul tau. Incearca sa devii mai putin emotionala atunci cand iti ajung la urechi vesti proaste despre altii!

Săgetător

In acest weekend incearca sa iti rezolvi micile probleme pe care le ai cu iubitul tau, fie ele nesimnificative. Nu lasa nimic sa se stranga, pentru ca la un moment dat unul dintre voi va izbucni!

Capricorn

Viata ta a inceput sa se schimbe radical de ceva vreme, insa abia in acest zile iti vei da seama cum te-ai transformat. Unele evenimente mai putin fericite si-au pus amprenta serios pe tine!

Vărsător

In acest weekend ar trebui sa te ocupi mai mult de treburile gospodaresti, in zilele ce vor urma nu vei mai avea deloc timp de asta. Incearca sa iti usurezi programul cat de mult poti!

Peşti

Nu te panica daca vei fi nevoita sa faci anumite lucruri neplanificate in acest weekend, este foarte important sa te aduni si sa le iei treptat. Se va dovedi a fi chiar distractiv!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod