Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Peşti are şansa de a-şi întâlni marea dragoste, chiar dacă îşi pierduse speranţa că aceasta chiar există.
Berbec

Inca de la inceputul acestui weekend vei incepe sa te distrezi si sa te relaxezi mai mult. Esti tot mai hotarata sa faci ceea ce iti place si te gandesti mai mult la tine decat la ceilalti.

Taur

Te implici in activitati aventuroase in acest weekend, iar sezonul de iarna te ajuta in mod deosebit sa iti pui in aplicare planurile. Incearca sa fii prudenta daca practici anumite sporturi!

Gemeni

Viata ta sentimentala e din ce in ce mai complicata, iar in acest weekend vei ceda si vei vrea sa porti o discutie serioasa cu iubitul tau.
Atat timp cat iti pastrezi calmul, totul va fi ok.

Rac

Vei intalni in acest weekend noi oportunitati de a-ti petrece timpul liber, mai ales daca in ultima perioada ti-ai facut prieteni noi. Acum vei avea ocazia sa te cunosti mai bine!

Leu

In acest weekend vei primi noi responsabilitati pentru saptamana ce urmeaza, insa acest lucru nu te va speria deloc. Iti place sa experimentezi lucruri noi!

Fecioară

Vei fi destul de absenta in acest weekend si vei vrea sa petreci tot mai mult timp de una singura. Acum ai ocazia sa te gandesti serios la ceea ce vrei pe viitor!

Balanţă

Inca de la inceputul acestui weekend esti pusa pe fapte mari, vrei sa faci unele schimbari in gospodarie sau poate chiar in viata.
Sectorul sentimental este vizat pentru ca nu esti foarte multumita de el!

Scorpion

In acest weekend vei uita complet de problemele pe care le-ai intampinat la locul de munca, cei dragi vor avea grija de asta. Partenerul tau de viata este din ce in ce mai atent cu tine!

Săgetător

Incearca sa nu repeti greselile pe care le-ai comis recent in viata ta sentimentala, altfel weekend-ul va fi compromis. Fii mai atenta la nevoile partenerului de viata!

Capricorn

Firea ta curioasa iti poate crea unele probleme in aceste doua zile,m asa ca fii atenta la intrebarile pe care le pui celor din jur.
Indiscretia iti va fi taxata cu siguranta!

Vărsător

Cu cat vei fi mai iubitoare in acest weekend, cu atat partenerul tau va fi mai sigur pe relatia dintre voi. In ultima perioada acesta trece prin momente dificile si are nevoie de confirmari din partea ta!

Peşti

In acest weekend vei fi dominata de sentimente ciudate pe care nu le-ai mai simtit pana acum. Daca este vorba de relatia dintre tine si un prieten, trebuie sa stii ca aceasta se poate transforma intr-o poveste de dragoste!


Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod