Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Berbec trebuie să comunice mai mult cu familia, altfel vor apărea complicaţii în relaţiile cu cei dragi.
Berbec

Este o perioada buna pentru intalniri cu cei dragi, mai ales cu acele persoane cu care ai avut divergente recent. Daca nu vrei complicatii, fa un efort pentru a comunica mai deschis!

Taur

Incearca sa fii cat de sincera poti in acest weekend, altfel nu te astepta ca cei din jurul tau sa o faca. Ai nevoie cat mai repede de o confirmare din partea iubitului tau.

Gemeni

Inca de la inceputul acestui weekend ai tendinta de a face excese, mai ales alimentare. Incearca sa ai mai multa grija de organismul tau, altfel vei avea de suferit!

Rac

Iti vei incepe acest weekend plina de voie buna si de speranta.
Este cea mai buna atitudine pe care o poti avea, tinand cont ca ultima perioada nu a fost deloc buna pentru tine!

Leu

Incearca sa socializezi mai mult in acest weekend si sa te distrezi in egala masura. Prietenii tai sunt foarte importanti pentru tine, asa ca acorda-le tot timpul tau liber!

Fecioară

Ar trebui ca in acest weekend sa te gandesti mai mult la sanatatea ta si sa incerci sa adopti un alt stil de viata. Nu este un timp pierdut atunci cand iti faci planuri!

Balanţă

Esti o persoana foarte norocoasa, cu siguranta nimeni nu poate contesta acest lucru.
Cu toate acestea, nemultumirea inca te domina si uiti sa te bucuri de ceea ce ai!

Scorpion

E posibil ca in aceste doua zile sa intampini probleme in afaceri si nu ar fi indicat sa le amani. Incearca sa rezolvi tot ce poti chiar daca iti rupi din timpul tau liber!

Săgetător

Acorda-i mai multa atentie partenerului de viata in acest weekend, altfel iti va reprosa acest lucru. Porneste ambele zile cu mai mult chef de viata si cu mai mult optimism in suflet!

Capricorn

Daca nu ai probleme reale, incearca in acest weekend sa nu inventezi unele! Este foarte important sa nu te victimizezi atunci cand nu este cazul, altfel iti vei pierde din credibilitate.

Vărsător

Este un weekend bun pentru a-ti scoate pasiunile la iveala si pentru a le pune in practica.
Nu este o ideea rea sa mergi la munte, schiatul sau saniusul te poate relaxa.

Peşti

Incearca sa ignori si sa ocolesti persoanele negativiste din jurul tau in acest weekend, altfel te vei molipsi si tu cu starea lor. Nu ai nevoie de alte griji in plus, le ai deja pe ale tale!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod