Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Fecioară va întâmpina probleme serioase cu banii şi nimeni nu o va ajuta să iasă din încurcătură.
Berbec

Tot ce trebuie sa faci este sa inveti ceva din greseli si sa nu le mai repeti! Nu te gandi in acest weekend la ce ai fi putut face si nu ai facut, regretele nu te vor ajuta la nimic.

Taur

Chiar daca simti ca ti-ai putea permite o scurta vacanta, ai face bine sa nu faci risipa! Nu este o perioada buna pentru calatorii, motivul principal fiind lipsa banilor.

Gemeni

Chiar daca va trebui sa muncesti, nu te plange! Gandeste practic in aceste zile si incearca sa iti rezolvi din problemele pe care le ai ca sa-ti fie mai usor pe viitor.


Rac

Incearca sa nu mai fii atat de visatoare, ci sa asculti de sfatul celor dragi care vor sa te aduca cu picioarele pe pamant. Nu face excese in acest weekend, orice peste masura iti va crea neplaceri.

Leu

Daca ai probleme cu banii, renunta la mofturi. Incearca in acest weekend sa te implici in activitati inedite, o experienta noua te va face sa te simti mai bine.

Fecioară

Incearca sa nu depinzi de nimeni in acest doua zile! E posibil ca in acest weekend sa intampini unele probleme cu banii, insa vestea si mai proasta este ca nimeni nu iti va sari in ajutor.


Balanţă

Este bine sa spui adevarul in fata, insa este la fel de important felul in care o faci. Incearca sa renunti la critici in acest weekend, altfel risti sa indepartezi persoanele care tin la tine.

Scorpion

Fii sceptica indiferent de relatia pe care crezi ca o ai cu acestia! Incearca sa nu mai ai atat de multa incredere in oamenii din jurul tau, altfel e posibil sa intampini unele neplaceri in acest weekend.

Săgetător

Indiferent cate probleme ai avea, este important sa vrei sa treci peste ele! Incearca sa nu petreci prea mult timp singura in acest weekend, altfel vei ajunge sa cazi in depresie.


Capricorn

Masoara-ti vorbele atunci cand discuti cu partenerul de viata! Incearca sa fii cat mai realista in acest weekend, altfel risti sa faci unele greseli pe care nu le mai poti repara.

Vărsător

Daca ai unele probleme care te macina, incearca sa analizezi mai profund si sa gasesti o solutie pe termen lung. Este un weekend perfect pentru socializare si iesiri cu prietenii.

Peşti

Trebuie sa faci unele compromisuri daca vrei sa obtii ceea ce iti doresti, altfel nu iti va pica nimic din cer! Multumeste-te cu cei ai si nu cere mai mult decat poti sa oferi!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod