Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Berbec se va distra din plin în aceste două zile, însă va trebui să aibă grijă să nu se extenueze inutil.
Berbec

Pentru tine, acest weekend va fi inca unul plin de distractie. Incearca sa nu te epuizezi mergand prin cluburi, altfel orele nedormite isi vor spune cuvantul luni cand vei avea atata treaba de facut.

Taur

Se vor produce unele schimbari in modul tau de viata in acest weekend, si cel mai probabil din cauza banilor. Incearca sa fii cat poti de strangatoare si evita sa iti faci datorii.

Gemeni

Incearca sa petreci mai mult timp de una singura in acest weekend si sa iti pui ordine in ganduri. Unele frustrari pe care le-ai acumulat ar trebui sa le elimini cat de repede poti.

Rac

Oamenii din jurul tau sunt foarte activi, iar acest lucru te va agita in acest weekend.
Incearca sa stai mai retrasa daca nu poti face fata ritmului, este foarte important sa iti cunosti limitele pentru a te putea simti bine.

Leu

In acest weekend exista riscul aparitiei unor divergente in familie, insa toate situatiile incordate pe care le intalnesti trebuie tratate cu calm. Daca esti impulsiva, totul se poate agrava!

Fecioară

Esti foarte activa in acest weekend si alegi sa muncesti chiar daca ar trebui sa profiti de aceste zile libere. Nimic nu te satisface mai mult decat sa stii ca ai terminat ceea ce ai inceput!

Balanţă

Intre tine si prietenii tai pot aparea neintelegeri in acest weekend.
Cel mai probabil ar trebui sa gestionezi situatia obiectiv si sa nu te lasi influentata de parerea nimanui. Fa ceea ce iti doresti!

Scorpion

In acest weekend se va incheia o perioada destul de solicitanta pentru tine pe plan profesional. In sfarsit te vei putea bucura de roadele muncii tale si vei putea celebra alaturi de cei dragi reusitele tale.

Săgetător

Nu va fi un weekend relaxant pentru tine, insa nici unul care ar trebui sa te ingrijoreze. Este foarte important sa te tii de planurile pe care ti le-ai facut si sa nu te lasi manipulata de cei din jurul tau!

Capricorn

Incearca sa lucrezi si in acest weekend daca nu ai alte optiuni mai tentante, cu cat esti mai ocupata, cu atat vei uita de probleme.
Nu permite momentelor de singuratate sa te aduca in pragul depresiei!

Vărsător

Incearca sa fii cat mai rezervata in acest weekend si sa nu iti dai cu pararea in situatii care nu te privesc. Chiar daca esti curioasa din fire, fa un efort si nu iti crea dusmani gratuit!

Peşti

Nu vei avea parte de zile prea usoare in acest weekend, ci din contra nu te poti bucura de linistea pe care o meriti. Problemele familiale pe care le intampini deja de ceva vreme ajung intr-un punct critic!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod